Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- …
- 292
- chevron_right
dzimmenē, izskatās diezgan sapīgi.
Kurš vainīgs?
Jēziņ, ku traki....
vairs zaļais nerij 20l uz 100km,neraustas apgriezienu un iet visi cilindri. Vaina bija zondes štekerī.Ūdens tur bija kautkā nokļuvis.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Man aatrums bish bij, vinja kaa muuris staveeja uz celja un nu... bucha. Dzivee trakaaks skats. Tad jau bij pavilkts nost, plastmasi un dzelzhi bij panjemti nost utt. Vairs tur taa iisti nav ko no vinja njemt. Donors jaunajam sedanam.zeltinsh rakstīja:Kurš vainīgs?
Labi ka pashiem viss ir labi. Labi ka neizvilka uz laukumu. Labi draugi visu ashi un knashi saorganizeeja. Pat diski visi 4 taa skatoties nav sasisti.
Skrobe par to ka apdroshinashana kakraz beidzaas vakar un nu... buus kaa buus jo tas bij pagasta businjsh un lielais viirs jau nu muldeejis ir labi. Itkaa es esmu naacis tajaa likumaa plakaniski un vel nez kaa. Tagad tik pagasts runaa.
Powered by Minhauzens!
Sāc krāt naudu regresam, ieliks abpusējo (ja šis tiešām tavā joslā) un maksā ragā. bez octas mūsdienās braukt nav prāta darbs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
+1ORHIDEJA100 rakstīja:kaut kā iegājās no numura zīmes HL...bet tagad tas ir sava veida mīļvārdiņš manam compactiņam
nav jau viņš tāds hlamiņš...
man arī numurā HL
un draudzene arī iesaukusi pa hlamiņu
Ta joptvai bļe , atvainojos par lamuvardiem bet cik bija ātrums /;//..? šitā nolocīt žurku ; /
°
P.s diski nejiet FOR SALE
Drive until you die with your e36
Pirms joptvai bļe bļaušanas paskaties jebkura mūsdienu auto frontālo crash testu. Šiem testiem ātrums ir līdz 60km/h, pavēro, kas paliek pāri no moderna, JAUNA auto... Un tad pierēķini gandrīz 20 gadu vecumu un to, ka E36 nebūt nesasniedza 5 zvaigznītes triecientestos arī būdams jauns...Castroll rakstīja:
Ta joptvai bļe , atvainojos par lamuvardiem bet cik bija ātrums /;//..? šitā nolocīt žurku ; /
°
jū izskatās traki...bet galvenais,ka pašam viss labi...turās!!!
Vakar ieguuts velviens papildinaajums ar ko aizpildiit bardachoku.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Pieskrūvēju kardānu pie kārbas
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
nomira sajūgs.
Bļin, tiešām žēl skatīties
Bēdīgi. Un turies, galvenais jau veselība
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kaads sakars diskiem? Riit velreiz uz rengenu jabrauc un celjgals jasabildee. Par aatrumu nerunaashu, visu ko varu pateikt es sevi vainoju tikai par to kad braucu atraak par atljauto. Braucu pa savu celja pusi, businjsh kaa siena staveja un gribeja griezties iekshaa bet staveja uz celja vnk un arii kreisais saans ar kreiso sabuchojaas.
Pagasta businjsh, pats pagasta vecis sastastijis huijnas visiem un visur bet vinjam nekaada sakara jo notikumu vietaa ieradaas peec paaris minuteem. Liecinieki man ir daudz un ja vaidzees tad uz advokaats un uz tiesu prom. Iesapejams ka viss buus labi jo businjam itkaa nesot bijusi apdroshinashana.