Ko Tu izdarīji savam e36

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga

17 Sep 2013, 17:09

Šodien nopirku abus priekšējos lukturus, jo iepriekšējie savu nokalpojuši.
Profila bilde
Fizzy
Ziņojumi: 311
Pievienojies: 01 Apr 2013, 21:41
Braucu ar: Bmw
Atrašanās vieta: Vecumnieki

18 Sep 2013, 10:55

Nokrāsoju nāsis, dabuju ļitakus R17.

Pasūtīju spilgti violētus enģeļus.
Pēc jaunās TA būs ieliktas miglas ar 6000k xeonu.
Instagram--- toms_ko
Profila bilde
markskise
Ziņojumi: 406
Pievienojies: 14 Aug 2013, 16:02
Braucu ar: E36 m54b25 325Ti

18 Sep 2013, 11:40

Kā jūs raugaties ja motorā ieliktu ne ngk, bet irīdijum sveces?
Profila bilde
pavljuks
Ziņojumi: 550
Pievienojies: 13 Mar 2013, 20:23
Braucu ar: Cabrio
Atrašanās vieta: Jelgava

18 Sep 2013, 13:12

Vakar samainīta eļļa, eļļas filtrs un degvielas filtrs.
Šodien sagooglēju un atjaunoju oil service light spidometrā. :super:
Attēls
Profila bilde
RF_
Ziņojumi: 398
Pievienojies: 17 Jūl 2013, 17:27
Braucu ar: nolaistiem logiem

18 Sep 2013, 13:13

Fizzy rakstīja:Pēc jaunās TA būs ieliktas miglas ar 6000k xeonu.
Miglinieki nav paredzēti xenonam :doh: Lai pats visu varenais žēlo tavu pretīmbraucēju acis. :supeer:
Profila bilde
pavljuks

18 Sep 2013, 13:24

markskise rakstīja:Kā jūs raugaties ja motorā ieliktu ne ngk, bet irīdijum sveces?
Man arī sveču jautājums aktuāls, bet vēl domāju par Bosch Platinum :rolleyes: Ko teiksiet?
RF_ rakstīja:
Fizzy rakstīja:Pēc jaunās TA būs ieliktas miglas ar 6000k xeonu.
Miglinieki nav paredzēti xenonam :doh: Lai pats visu varenais žēlo tavu pretīmbraucēju acis. :supeer:
Vai tad miglas nespīd uz zemi un sāniem..? Cik braukāju ar xenoniem miglās un tuvajos, tad neveins tālos pretī neslēdz...
Attēls
Profila bilde
RF_
Ziņojumi: 398
Pievienojies: 17 Jūl 2013, 17:27
Braucu ar: nolaistiem logiem

18 Sep 2013, 13:46

Tuvie ir cits stāsts. Neesmu ksenonu eksperts un var jau būt, ka tie jūsu 6k ir baigi labie. Esmu redzējis daudz gadījumus, kad ksenonisti ar tuvajiem + miglām močī pretī un var droši stāties malā pēc tam, lai atietu no tā apžilbinājuma.
Mani jau tracina tādi kas brauc ar halogēna spuldzēm tuvie + miglas. Ne jau tāpat vien tas ar likumu ir aizliegts, izņemot gadījumus kad ir biez migla. Un vēl zinot to, ka lielais vairums lukturus neregulē un tie pie katras svārstības kratās.
Profila bilde
Guncis
Daiļais dzimums
Ziņojumi: 575
Pievienojies: 06 Dec 2011, 16:42
Braucu ar: 320i,2,5t c70
Atrašanās vieta: Korģene, Salacgrīva,Ainaži

18 Sep 2013, 23:10

samainīts bendzīna filtrs, zonde un nomazgāts. :lol:
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Profila bilde
Guncis
Daiļais dzimums

19 Sep 2013, 14:10

Parastais gaisa filtrs nomainits pret konisko. :bmw:
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Profila bilde
Slim
Ziņojumi: 736
Pievienojies: 08 Jan 2012, 20:10
Reputācija: 3

19 Sep 2013, 16:22

un tagad koniskais raus iekšā silto gaisu no motora??? Vai arī ir uztaisīta kāda siena? Metāla plāksne starp motoru un konisko neder :lol:

bez normālas kastes koniskajam, kurā velk iekša auksto gaisu braucot, koniskais der tikai jaudas samazināšanai un niknākai indukcijas skaņai ;)
BMW-Big Money Waste
Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda

19 Sep 2013, 17:12

pavljuks rakstīja:
markskise rakstīja:Kā jūs raugaties ja motorā ieliktu ne ngk, bet irīdijum sveces?
Man arī sveču jautājums aktuāls, bet vēl domāju par Bosch Platinum :rolleyes: Ko teiksiet?

Es teiktu ka jāliek ir tādas sveces kā ir paredzējis ražotājs,proti ar tik stariem,jaudu,pretestību un hvz ko vel var tur salīdzināt un atšķirties. Pats lieku tādas kā paredzēts. Pērkot Bosch sveces ir jābūt pārliecinātam ka tās tiešām ir īstās un nav kkāds ķīnas ražojums. Es kaut kādu nezināmu iemeslu dēļ esmu uzticīgs NGK svecēm.
coupe 2.8
Profila bilde
normāls čalis
Ziņojumi: 582
Pievienojies: 30 Mar 2013, 20:24
Braucu ar: e41 ;)
Atrašanās vieta: Rīga

19 Sep 2013, 17:20

Sametināts izpūtējs (nolūza :D)
Nomainīta stūre uz smuko 3 staru ar ādu. (vecā jau bija kļuvusi lipīga un pretīga) Kaifs turēt stūri rokās :)
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
Profila bilde
pavljuks

19 Sep 2013, 17:47

Martinez rakstīja:Es teiktu ka jāliek ir tādas sveces kā ir paredzējis ražotājs,proti ar tik stariem,jaudu,pretestību un hvz ko vel var tur salīdzināt un atšķirties. Pats lieku tādas kā paredzēts. Pērkot Bosch sveces ir jābūt pārliecinātam ka tās tiešām ir īstās un nav kkāds ķīnas ražojums. Es kaut kādu nezināmu iemeslu dēļ esmu uzticīgs NGK svecēm.
Paldies par viedokli! NGK ja nemaldos arī nāca oriģināli iekš e36.
Attēls
Profila bilde
Guncis
Daiļais dzimums

19 Sep 2013, 18:11

Slim rakstīja:un tagad koniskais raus iekšā silto gaisu no motora??? Vai arī ir uztaisīta kāda siena? Metāla plāksne starp motoru un konisko neder :lol:

bez normālas kastes koniskajam, kurā velk iekša auksto gaisu braucot, koniskais der tikai jaudas samazināšanai un niknākai indukcijas skaņai ;)
nu skaņa tagad ļoti laba,auto rūc un jauda tāa pati kā bija.Man jau nav jāved kartupeļu kastes,ka vajag nenormālu jaudu.:D
Profila bilde
Guncis
Daiļais dzimums

19 Sep 2013, 18:13

Slim rakstīja:un tagad koniskais raus iekšā silto gaisu no motora??? Vai arī ir uztaisīta kāda siena? Metāla plāksne starp motoru un konisko neder :lol:

sporta jau visi koniskos liek tikai jaudas samazināšanai pēc tavas runas. :emo:
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

19 Sep 2013, 18:29

Es nelieku... :lol: Un no noname tiešām nav jēgas. Neticu, ka Tev ir K&N. :hahaha:
Attēls
Profila bilde
Slim
Ziņojumi: 736
Pievienojies: 08 Jan 2012, 20:10

19 Sep 2013, 19:25

Guncis rakstīja:

Sporta mašīnām ir ne tikai koniskais uzlikts un tos pašus tur neliek lētučus ;)
pilnīgi saprotu ka šajā gadījumā koniskais uzlikts tikai dēļ skaņas, pakārts netālu no motora :emo:

p.s ja kas tāpēc jau koniskā setupi saucas cold air intake, cold cold :D

un lai diskusija neturpinātos nepatīkamā virzienā, man pilnīgi vienalga ko katrs dara ar savu auto, bet ja kko dara tad jādara kaut cik pareizi :vecis:
Pēdējais labojis Slim - 19 Sep 2013, 19:28, kopā labots 1 reizi.
BMW-Big Money Waste
Profila bilde
Guncis
Daiļais dzimums

19 Sep 2013, 19:26

Nixon rakstīja:Es nelieku... :lol: Un no noname tiešām nav jēgas. Neticu, ka Tev ir K&N. :hahaha:

nu protams,ka visus nolikt visiem ir liels prieks.:D Laikam tad man jau viss e36 ir ķīnietis pēc komentāriem. :bmw: nu ok.Neiešu jau te strīdēties par taisnību.
Profila bilde
Guncis
Daiļais dzimums

19 Sep 2013, 19:28

Slim rakstīja:
Guncis rakstīja:

Sporta mašīnām ir ne tikai koniskais uzlikts un tos pašus tur neliek lētučus ;)
pilnīgi saprotu ka šajā gadījumā koniskais uzlikts tikai dēļ skaņas, pakārts netālu no motora :emo:

p.s ja kas tāpēc jau koniskā setupi saucas cold air intake, cold cold :D
pakārts uz pakas šņorēm ,piestiprināts arī ar viņām.Turās,ka punkis tas ķīnietis bet skats labs.:D domā tik tā tālāk.Man tavi komenti neinterese.Tikai kādu nolikt.Varēji pajautāt kā ir uzlikts un kuras firmas nevis filozofēt,ka visi nemāk neko piliekt tikai tu te viens gudrs!
Profila bilde
Jānis.P
Ziņojumi: 1745
Pievienojies: 04 Mai 2012, 15:49
Braucu ar: 2.3 turbo
Atrašanās vieta: Dyno
Reputācija: 8

19 Sep 2013, 23:03

MCM arī testēja koniskos, bezjēdzīgs pasākums maksimālais ko ieguva bija gandrīz nekas kkāds 1hp laikam un tas pat bija ar kkādu hi end konisko n stuff.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram