Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- …
- 292
- chevron_right
Iepirkts vēl viens Class II salons, pateicoties gda33!
Ielikts bmw servisā
Jaunas sveces, aizmugurējie amartiņu atbalsti.
un beidzot uzlikts stabilizatora stienis priekšā ar kastom atsaites un stiprinājumi.
un beidzot uzlikts stabilizatora stienis priekšā ar kastom atsaites un stiprinājumi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tiko nopirku jaunu 'SACHS 'sajūga komplektu par 90ls
Iepirktas 2 jaunas kelly 205/55r16 winter st 91t ziemenes pakaljai.
Ja taa pa lielam... tad 2 ratu komplekti nokuriiti, braucot mainiit jaunu komplektu... moldings aizgaja pa pipe***** un miglinieks pa forshajiem Latvijas celjiem arii aizgaja... tagad janjem araa otrs lai nav pretiigs skats uuun shoriit ziimejot jaukas lietas uz laukuma, konstateeju ka jaunais rats ir praktiski sauss
uzliku rezervinieci un nu tagad ir tiesham pretiigs skats kad auto staav uz 15'' un viens rezervinieks staav virsuu, poh** ziemas diski, atraak vasaru lai varu likt gliiti atrestaureetos 17'' OZ diskus no sarkanaa virsuu
Shoneelja vnk nekas neiet kaa vaig
uzliku rezervinieci un nu tagad ir tiesham pretiigs skats kad auto staav uz 15'' un viens rezervinieks staav virsuu, poh** ziemas diski, atraak vasaru lai varu likt gliiti atrestaureetos 17'' OZ diskus no sarkanaa virsuu
Shoneelja vnk nekas neiet kaa vaig
Powered by Minhauzens!
Nopietni?
Powered by Minhauzens!
gribētos topiku, ko mans e36 izdarīja ar mani
aizvakar nolauza man 2 nadziņus ...mēģinot salabot loga pacēlāja mehānismu...
aizvakar nolauza man 2 nadziņus ...mēģinot salabot loga pacēlāja mehānismu...
man viņa sākumā tā nevisai saistija līdz uzliku savam tādu. Bet tagad tā esmu pieradis un patīk. liekas ka e36 arī viņa diezgan labi izskatās.
Pats aizviku migliniekam jaunu vadu citadi vislaik kontakts zuda un iztīriju paneli.
kāds ir mēginājis turtle vax nano tech vasku mašīnai tādā zaļā bundzā (komplektā švammiite)? domāju rīt iepirkt, bet negribu iegrābties. solījumi jau labi uz iepakojuma.
Uztaisīta diagnostika. Nav tik traki.
Beigts viens detonācijas devējs, bet jāmaina tāpat abi.
Un beigta zonde. Labi ka vēl Bosch ne Siemens.
Tagad jāsastāda fiskālās disciplīnas plāns un viss jānomaina.
Ā un vēl nodzēsta airbag kļūda, un lampiņa vēl nav iedegusies. Iespējams kāds stūri aizticis un pēc tam nebija nodzēsta. :)
Beigts viens detonācijas devējs, bet jāmaina tāpat abi.
Un beigta zonde. Labi ka vēl Bosch ne Siemens.
Tagad jāsastāda fiskālās disciplīnas plāns un viss jānomaina.
Ā un vēl nodzēsta airbag kļūda, un lampiņa vēl nav iedegusies. Iespējams kāds stūri aizticis un pēc tam nebija nodzēsta. :)
brūnā zampa nomainīta pret antifrīzu.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Šodien beidzot ielīmēts nesasists priekšējais logs, un noravēta lūpa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nopirku jaunas ziemas riepas
samainīts sūknis.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nomainiita elja,nemainiigi 7 litri
Nopirku jaunas logu tīrāmās slotiņas champion
Samontēju ziemas riepas. Tagad drīkst snigt - atlicis vien pārskrūvēt...
Autiņš nomazgāts, ievilkti vadi uz bāgāžas nodalījumu un iemests subis astē , vēl tik atlicis savest sīkumus kārtībā, un autiņš gatavs ziemai !
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- …
- 292