Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 292
- chevron_right
Interesanti, kas tev vienmēr mainās tik kardināli pēc sveču maiņas, pēc filtra maiņas? Es mainu un vispār neko nejūtu
Manam motorītim zirdziņu ir tik maz, ka jūt pat vismazāko izmaiņu, bet tu savam varētu vienu stobru vispār atslēgt, un tāpat nejustu Bez tam, neesi pamanījis, ka pat pēc nomazgāšanas auto pēškņi daudz labāk sāk ripot?
Tas viss ir tikai galvā
priekša ir 8,5 bet tur ETa nav tāRENIO rakstīja:oooo jopcik, kas Tev par diskiem
Cik tad viņiem ir platums?
durvis taisnas,tur nav moldings aizmugurē tapēc izskatās..
man pēc sveču maiņas jūtami labāk sāka škiltiesmarux rakstīja:Manam motorītim zirdziņu ir tik maz, ka jūt pat vismazāko izmaiņu, bet tu savam varētu vienu stobru vispār atslēgt, un tāpat nejustu Bez tam, neesi pamanījis, ka pat pēc nomazgāšanas auto pēškņi daudz labāk sāk ripot?
Ir, ir tā Vairs nekas nekla, viss iet tip-top :)marux rakstīja:Manam motorītim zirdziņu ir tik maz, ka jūt pat vismazāko izmaiņu, bet tu savam varētu vienu stobru vispār atslēgt, un tāpat nejustu Bez tam, neesi pamanījis, ka pat pēc nomazgāšanas auto pēškņi daudz labāk sāk ripot?
Biju diagnostikā. Zonde pilnīgi dead.
Priekā ir jauna bosch zonde, ja vajag pa 30ls atdošu
Pagaidām nevajag. Ne jaudā, ne patēriņā nemaz nejūt ka zonde kipec. Riktīgi nobrīnījos..
no kada dzineja zonde?uteo rakstīja:Priekā ir jauna bosch zonde, ja vajag pa 30ls atdošu
neēsmu vēl samērijis,bet ir aizdoma,ka beigta! pateriņš 18l/100
Tā ir universālā bosch zonde ar 4 vadiem.
jutiisi tad kad uzliksi jaunu! es ar nejutu kamer neuzliku un nesapratu kaapeec draugs uz liidzena celja var dabuut 6 litri a man tikai 8 litri...Ruu rakstīja:Pagaidām nevajag. Ne jaudā, ne patēriņā nemaz nejūt ka zonde kipec. Riktīgi nobrīnījos..
var gadiities arii ka bendzu need, un nejiet ar..
Cik jauna maksāja? Man arī derētu nomainīt viņu.
šodien uzliku jaunus motora spilvenus un salaboju rokasbremzi
Vakar beidzot nopirku motoru :) (pliku) Vēl nopirku sajūgu un arī izpūtēju :) Paldies Marihuanam par izpūtēju un sajūgu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kad tad laidīsi dziesmā?
pa brīvdienām domāju ielikt un tad vēl taču skate jāiet, jāpārmetina visi sliekšņi un arka.. Ceru, ka drīz.. Vēl jo projām ļoti gribas izskrieties ar Erda Es jau draugam teicu, ka pirmais ko darīšu kad mašīna būs gatava, braukšu uz Biķerniekiem ar Erda izbraukšu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24