Darbs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 31
- chevron_right
Nepareizā sadaļa.hawk_lv rakstīja:#UP
Piedāvāju pakalpojumus IT sfērā, pārsvarā saistītus ar programmēšanas un dizaina darbiem. Piedāvāju:
* Tehnisko atbalstu / sistēmu uzstādišanu - realizāciju.
* Mazu-lielu internetveikalu / noliktavu pārvaldību / dažnedažādu uzskaišu sistēmu.
* Projektu / mājaslapu / programmu / portfolio un aplikāciju izstrādi.
un vēl daudzko citu.
Par saprātīgām cenām.
Tāka ja tieši Tev vai kādam draugam ir nepieciešama mājaslapa kur atrādīt darbus.. vai ir kāds sapņu projekts,
Droši rakstam - [email protected] kā arī WhatsApp vai zvanam uz tālruņa numuru kas norādīts attēlā,
vienosimies par tā realizāciju.
viewtopic.php?f=15&t=3211&start=60
Meklēju kādu papildus darbu pēc prakses. Labprāt palīdzētu/veiktu kādu darbu pēc 17.00 iespējams arī brīvdienās varu strādāt.
Dzivesvieta - Rīga
Izglītība - 12 klašu + profesionālā (autoelektriķis, šobrīd kvalifikācijas prakse)
Ir autovadītāja apliecība, pieredze auto remontēšanā, plastmasas metināšanā un rūpniecībā.
Ar piedavajumiem lūdzu rakstiet p.m.
Dzivesvieta - Rīga
Izglītība - 12 klašu + profesionālā (autoelektriķis, šobrīd kvalifikācijas prakse)
Ir autovadītāja apliecība, pieredze auto remontēšanā, plastmasas metināšanā un rūpniecībā.
Ar piedavajumiem lūdzu rakstiet p.m.
Čau, čau visiem! Drīz tuvojas vasara, un tas man kā skolniekam nozīmē izklaides un tā tālāk, bet nē, neesmu viens no tiem izlutinātajiem knēveļiem, kas tik balle un neguļ... Tad nu mans mērķis ir atrast šai vasarai darbu!
Ko es varu pastāstīt par sevi? Nu es esmu 17 gadus vecs jaunietis, mācos Rīgas Valsts pirmajā ğimnāzijā, brīvajā laikā apmeklēju sporta zāli un darbojos pa privātmāju, ''činīju" mašīnu. Interesē automašīnas, sports, riteņi, vispār visi transportlīdzekļi, mūzika, precīzāk, audio iekārtas, subvūferi un vel daudz kas...
Darba pieredze: Pagajušo vasar nostrādāju Ziedu veikalā "Lakstos", bet patiesībā darbs bija daudz, daudz savādāks. Man nebija jāpardod visādas puķes un tā, Man darbs bija kā kuru dienu, vienu dienu noliktavā, otru dienu jau bija jāceļ augšā dekorācijas kāzām, jo zem šī itkā mazā ziedu veikaliņa slēpās milzīgs pasākumu organizēšanas, precīzāk, dekorēšanas uzņēmums.
Kas man bija jādara? Pārsvarā bija krāmētāja darbs, bet krāmētāja darbs nemaz nebija tik viegls, bija jāuztaisa visādas dekorācijas, piemēram, mums ar bračku bija jāuztaisa neliela skatuve. Nu ko pajautājām materiālus un lieta darīta... Nu tas tā īsumā...
Kāpēc man nepatika šis darbs? Nu pirmkārt neapmierināja tas, ka nedeva ēst. Diezgan bieži gadijās, ka no rīta aizbraucam uz objektu un tikai nākamajā dienā no rīta pabeidzam. Es nezinu itkā jau štrunts ka mūs nebaroja es jau pats varēju aizskriet fiksi nopirkt ēst, bet tur jau tā lieta, ka to darīt man neatļāva. Un ar to drusku sabojāju veselību... Arī alga bija smieklīgi maza, jo nostrādāju reizes divas, ja ne pat trīs reizes vairāk stundu nekā tas ir atļauts pieaugušam cilvēkam. Parēķināju,ka mana stundas likme bija 0.55Eur, diezgan smieklīgi, jo iznāk, ka dienā nopelnīju 4.4 euro, ja vidēji ņem 8 stundu darba dienu. Vēl darba grafiks vispār bija kautkāds haoss, pat pierakstīties pie ārsta nevarēja, jo vienu dienu turēja par 4h ilgāk un otru par stundu mazāk, tā kā darba laiks bija pilnībā nenoteikts, precīzāk, varu teikt spontāns...
Ko es sagaidu no darba? Es sagaidu tiešam lielu atsaucību no darba devēja puses, saplānotu darba grafiku, (labu algu, protams), kaut mazus, bet tomēr kādas ēšanas pauzītes un tā tālak.
Mazās vēlmes: Būtu baigi forši ja piedāvātu, kādu darbu autoservisā, lai arī varētu darba pieredzi krāt, jā es zinu iemaņas man ir ļoti minimālas, bet nu kāds palīgs vai kaut kas tamlīdzīgs, īsāk sakot, būtu forši ja darbs sakristu ar manām interesēm, kas ir augstāk
Droši varam rakstīt uz whatsapp caur 26863656
P.S. Šis ir mans pirmais darba meklējuma sludinājums, tā kā atvainojos par varbūt nepietiekamo informāciju.
Ko es varu pastāstīt par sevi? Nu es esmu 17 gadus vecs jaunietis, mācos Rīgas Valsts pirmajā ğimnāzijā, brīvajā laikā apmeklēju sporta zāli un darbojos pa privātmāju, ''činīju" mašīnu. Interesē automašīnas, sports, riteņi, vispār visi transportlīdzekļi, mūzika, precīzāk, audio iekārtas, subvūferi un vel daudz kas...
Darba pieredze: Pagajušo vasar nostrādāju Ziedu veikalā "Lakstos", bet patiesībā darbs bija daudz, daudz savādāks. Man nebija jāpardod visādas puķes un tā, Man darbs bija kā kuru dienu, vienu dienu noliktavā, otru dienu jau bija jāceļ augšā dekorācijas kāzām, jo zem šī itkā mazā ziedu veikaliņa slēpās milzīgs pasākumu organizēšanas, precīzāk, dekorēšanas uzņēmums.
Kas man bija jādara? Pārsvarā bija krāmētāja darbs, bet krāmētāja darbs nemaz nebija tik viegls, bija jāuztaisa visādas dekorācijas, piemēram, mums ar bračku bija jāuztaisa neliela skatuve. Nu ko pajautājām materiālus un lieta darīta... Nu tas tā īsumā...
Kāpēc man nepatika šis darbs? Nu pirmkārt neapmierināja tas, ka nedeva ēst. Diezgan bieži gadijās, ka no rīta aizbraucam uz objektu un tikai nākamajā dienā no rīta pabeidzam. Es nezinu itkā jau štrunts ka mūs nebaroja es jau pats varēju aizskriet fiksi nopirkt ēst, bet tur jau tā lieta, ka to darīt man neatļāva. Un ar to drusku sabojāju veselību... Arī alga bija smieklīgi maza, jo nostrādāju reizes divas, ja ne pat trīs reizes vairāk stundu nekā tas ir atļauts pieaugušam cilvēkam. Parēķināju,ka mana stundas likme bija 0.55Eur, diezgan smieklīgi, jo iznāk, ka dienā nopelnīju 4.4 euro, ja vidēji ņem 8 stundu darba dienu. Vēl darba grafiks vispār bija kautkāds haoss, pat pierakstīties pie ārsta nevarēja, jo vienu dienu turēja par 4h ilgāk un otru par stundu mazāk, tā kā darba laiks bija pilnībā nenoteikts, precīzāk, varu teikt spontāns...
Ko es sagaidu no darba? Es sagaidu tiešam lielu atsaucību no darba devēja puses, saplānotu darba grafiku, (labu algu, protams), kaut mazus, bet tomēr kādas ēšanas pauzītes un tā tālak.
Mazās vēlmes: Būtu baigi forši ja piedāvātu, kādu darbu autoservisā, lai arī varētu darba pieredzi krāt, jā es zinu iemaņas man ir ļoti minimālas, bet nu kāds palīgs vai kaut kas tamlīdzīgs, īsāk sakot, būtu forši ja darbs sakristu ar manām interesēm, kas ir augstāk
P.S. Šis ir mans pirmais darba meklējuma sludinājums, tā kā atvainojos par varbūt nepietiekamo informāciju.
Beha lido!
krisjaanis rakstīja:Čau, čau visiem! Drīz tuvojas vasara, un tas man kā skolniekam nozīmē izklaides un tā tālāk, bet nē, neesmu viens no tiem izlutinātajiem knēveļiem, kas tik balle un neguļ... Tad nu mans mērķis ir atrast šai vasarai darbu!
Lūdzu, lūdzu piedāvājam!
Beha lido!
Diemžēl studentam bez galiem uz neko labāku necerēt, kā minimalku vasarā. Kā reiz manā uzņēmumā piedāvā vasarnieku darbu, bet tas nav mehāniķiem.krisjaanis rakstīja:Lūdzu, lūdzu piedāvājam!
nesaki vis, es pats tikko vidusskolu pabeidzu, uz vasaru tiku strādāt palielā zemnieku saimniecībā, pa lielam visu dienu darbs ar traktoru un alga daudz, daudz lielāka par minimālo kā saka, kas meklē, tas atrod
Picērijas, ganbei utt.
Rimi, maxima utt.
Statoil, neste, narvesen utt.
Rimi, maxima utt.
Statoilā darbu nemaz tik viegli darbu nedabūsi...Booogdans rakstīja:Picērijas, ganbei utt.
Rimi, maxima utt.
Es tiešām nezinu, esmu vienā darba vietā jau ilgi, bet zinu ka Latvijas maizniekā var točna tikt.ZzevsS rakstīja:Statoilā darbu nemaz tik viegli darbu nedabūsi...Booogdans rakstīja:Picērijas, ganbei utt.
Rimi, maxima utt.
ZzevsS rakstīja:Statoilā darbu nemaz tik viegli darbu nedabūsi...Booogdans rakstīja:Picērijas, ganbei utt.
Rimi, maxima utt.
Tīri intereses pēc, cik maksā Statoil? Kāda tur ir alga?
Interesē tāpēc, ka nekur neredzu laipnāku apkalpošanu kā statoilos, vienmēr laipni: "Visu labu", "Jauku dienu" utt, tāpēc domāju - varbūt viņiem labi maksā, ja jau tik laipni....
Bija raksts spokos, kurā viens bijušais darbinieks visu smalki aprakstīja. Alga parastam pārdevējam bez virsstundām esot ~650 eur, bet viegli var dabūt arī vairāk (bonusi, virsstundas). Es tā sarēķināju, ka labi un daudz strādājot var nopelnīt 800 eur uz rokas.ieska rakstīja:ZzevsS rakstīja:Statoilā darbu nemaz tik viegli darbu nedabūsi...Booogdans rakstīja:Picērijas, ganbei utt.
Rimi, maxima utt.
Tīri intereses pēc, cik maksā Statoil? Kāda tur ir alga?
Interesē tāpēc, ka nekur neredzu laipnāku apkalpošanu kā statoilos, vienmēr laipni: "Visu labu", "Jauku dienu" utt, tāpēc domāju - varbūt viņiem labi maksā, ja jau tik laipni....
pietiekami ,lai nopirktu nesaplēstus džinsus
Pazīstams strādā Ventspils statoil, un saņem jau otro gadu 400eur pēc nodokļiem. Tad tur savi 10 gadi jāstrādā, un jāraujās kā nēģerim lai sakasītu 800eur mēnesī
Tuvs draugs strādā Rīgas staķikā 2gadu, 900Eur ar virstundām
Čoms Rīgā strādā , un 700€ bez piepūles. 3šais gads.Pjērs rakstīja:Pazīstams strādā Ventspils statoil, un saņem jau otro gadu 400eur pēc nodokļiem. Tad tur savi 10 gadi jāstrādā, un jāraujās kā nēģerim lai sakasītu 800eur mēnesī
Iekš LV pat ļoti!cipruss18 rakstīja:un ts ir daudz un ta ir normaala alga??
Tak tu ko, lasot visus śī lietotāja(Cipruss) postus, liekas , ka viņss saņem deputāta algu, brauc Ar pëdējā gada Range Rovera džipu un dzīvo Jūrmalā , kur māja uzcelta virs ūdens...vitjazz rakstīja:Iekš LV pat ļoti!cipruss18 rakstīja:un ts ir daudz un ta ir normaala alga??
Izskatās,ka ne LV dzīvo,kādā Portugālē!ElvijsR rakstīja:Tak tu ko, lasot visus śī lietotāja(Cipruss) postus, liekas , ka viņss saņem deputāta algu, brauc Ar pëdējā gada Range Rovera džipu un dzīvo Jūrmalā , kur māja uzcelta virs ūdens...vitjazz rakstīja:Iekš LV pat ļoti!cipruss18 rakstīja:un ts ir daudz un ta ir normaala alga??
Nu ja rēķina, ka mana māte strādajot ātrajos (apstākļos aļa - pa pusmetru dziļu sniegu 1km uz nestuvēm stiepj slimnieku (pārdzērušu jēgu alkānu), uz rokām tur lēnām aizsaulē aizejošu kādu šumaheru, kuru nepaspēj aizgadāt līdz reanimācijai utt) saņem 420 eur par 240 darba stundām, tad nav nemaz tik slikta (pie tam, ja rēķina, ka uz mediķi vēl ir jānomacās (neskaitot regularus vajadzīgus un nevajadzīgus kursus praktiski visas karjeras ilgumā )...)vitjazz rakstīja:Iekš LV pat ļoti!cipruss18 rakstīja:un ts ir daudz un ta ir normaala alga??
P.S. A nē, sameloju, šogad nesen piemesti klāt 15 eur...
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …