PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 185
- chevron_right
lūk pasaules nākotne
nu tak macas kartigi krievu valodu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Jānis ar Anniņu uzsāka intīmas attiecības, bet Anniņa pamodās un tās pārtrauca!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Viss kārtībā, nekas nav mainījies!
redzēts,bet labs! gribētu tādu vecmāmiņu!
Nezinu cik reāli tantuks tur saules griež,bet viss pārējais ir muļķības! Filmēts Latvijā,nevis kā rakstīts Bulgāru vecmāmiņa un ja nu kāds zin,tad bumera numurs ir OG-42,un vispār šķiet ka tā ir savdabīga reklāma
Nezinu cik reāli tantuks tur saules griež,bet viss pārējais ir muļķības! Filmēts Latvijā,nevis kā rakstīts Bulgāru vecmāmiņa un ja nu kāds zin,tad bumera numurs ir OG-42,un vispār šķiet ka tā ir savdabīga reklāma
coupe 2.8
Kāda mašīna Tev ir? - Škoda ! -Ha ha ,Tāds sūds! - Nu jā Tev no tramvaja labāk redzams!
coupe 2.8
Martinez: a šitam toč vajadzētu labo kāju noraut,lai mācās braukt ar galvu nevis ar kāju,jāgaida tik ziņās vai prikolos ka kāds jeņķis ar savu dambi uzdūries kokam virsū vai metot kūleni nosmērējis no zemes virsas kkādus 10x skatītājus![/quote]korsa rakstīja:Monstrs!
http://www.youtube.com/watch?v=GzXVLbs4 ... e=youtu.be
Podziņa: Nez kāpēc gribi viņam noraut labo kāju, tas tāds sporta veids laikam nezinu, man bija interesanti uz to zvērīgo lēkātāju paskatīties... diezgan iespaidīgi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
protam ir iespaidīgi,saprotu ka sporta veids,bet tāpat tam visam jāpieiet ar prātu,nevis ar pedal to metal! Labi,lai tā būtu,bet nu tas jau tak tikai mans viedoklis,jo uzskatu,ja to jaudu pielietotu pareizi,tad viņam izdotos tas viss pa smuko un daudz labāk!
coupe 2.8
Atsūtiet lūdzu man 2 tādus komplektus ar sensoriem
šitas labs
tadi nak tikai MBMartinez rakstīja:MB parksensori,jaunākais izgudrojums!
Pashi sarazho tos auto braakjus un kjip neapmierinaati peec tam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 185