Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 92
- chevron_right
Atceros kā ridlih cīnījās ar to gāzes guru, un tagad tu, vēlu veiksmi!
Bet nu tad tiešām walcha ar appisējs!
kapēc pirkt detaļas no tādiem kas negarantē ka strādās un ja nestrādās tad atgriezies naudu ?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
No malas izklausās vienmēr trakāk. Nevar zināt visu, tāpēc ar dzinēju, kam ir vairākas problēmas, grūti cīnīties, manuprāt. Pats agrāk cīnījos ar m50b25tu, bet tikai pēc tā nomaiņas sapratu, kas pa problēmu, ka uz gāzes vispār negāja (liku citur un sen).Rudziņš rakstīja:Atceros kā ridlih cīnījās ar to gāzes guru, un tagad tu, vēlu veiksmi!
Cik zinu - ja pats motors un devēji uz benzīna strādā kā nākas, uz gāzes nav problēmu. Tas, ka rūc un iet uz benzīna, ne vienmēr ir rādītājs
Sorry, ka iejaucos, vienkārši nesaprotu, kāpēc cilvēki nezinot situāciju, atļaujas gudri spriest
Aizbrauc pie valchas, lai uzmet to parikti...
Pirms 1 gada jau uzmeta, no problem Vienkārši pēc savas pieredzes uzrakstīju.
Nu es te domāju disputa cēlāju... varbūt , ka ir kkāda nianse utt utjp.... manuprāt, nesavietojams ir jēdziens, ka pērku Rīgā, bet uzstādu Parīzē...
bet nu šim topikam ir arī otra puse, tobiš: spilgti iezīmējas lietotāji, kuriem vienmēr,visur ir problēmas... (useriem ir iespēja izvairīties no sadarbības ar viņiem)
bet nu šim topikam ir arī otra puse, tobiš: spilgti iezīmējas lietotāji, kuriem vienmēr,visur ir problēmas... (useriem ir iespēja izvairīties no sadarbības ar viņiem)
Sveiki foruma dalībnieki!
Vēlējos dalīties savā ne-īpaši labā pieredzē ar cilvēku (Lietotāja vārds Gints),no kura vēlos Jūs pasargāt.
Lieta tāda, ka man bija salūzis stikla pacēlāja mehānisms+motors. Par to arī rakstīju forumā, sadaļā "Pērk/Pārdot", kur atradās viens, kam šī nepieciešama detaļa ir. Maucu pēs tās uz Čiekurkalnu(čiekurkalna 3 šķērslīnija) . Pirmkārt, atbraucot pie šī čaļa uz vietu, konstatēju, ka mana zemā mašīna nevar tur piebraukt. Biju vīlies. Otrkārt, biju iepriekš 2 stundas viņu brīdinājis par savu vizīti, atbraucot uz turieni, nogaidīju viņu vēl 40 minūtes, kamēr detaļu atradīs . Samaksāju 20 euro un bracu mājās. Pēc pāris dienām(+/-) izrādījās, ka mehānisms ir līks(nav taisns) un tāpēc tas nevarēs kalpot labi. Nopirku citur . Piezvanīju šim čalim(Gints), izstāstīju visu stāstu, palūdzu naudu atpakaļ. Uz ko saņēmu atbildi, ka atdos max 5 euro, jo MOTORS ir darba stāvoklī.(nah man tas motors !??!) Un piedavaja man aiziet dirsa. Tāpēc, dārgie forumnieki, nepinieties ar viņu-sabojāts noskaņojums un samaitāti nervi garantēti.
Vēlējos dalīties savā ne-īpaši labā pieredzē ar cilvēku (Lietotāja vārds Gints),no kura vēlos Jūs pasargāt.
Lieta tāda, ka man bija salūzis stikla pacēlāja mehānisms+motors. Par to arī rakstīju forumā, sadaļā "Pērk/Pārdot", kur atradās viens, kam šī nepieciešama detaļa ir. Maucu pēs tās uz Čiekurkalnu(čiekurkalna 3 šķērslīnija) . Pirmkārt, atbraucot pie šī čaļa uz vietu, konstatēju, ka mana zemā mašīna nevar tur piebraukt. Biju vīlies. Otrkārt, biju iepriekš 2 stundas viņu brīdinājis par savu vizīti, atbraucot uz turieni, nogaidīju viņu vēl 40 minūtes, kamēr detaļu atradīs . Samaksāju 20 euro un bracu mājās. Pēc pāris dienām(+/-) izrādījās, ka mehānisms ir līks(nav taisns) un tāpēc tas nevarēs kalpot labi. Nopirku citur . Piezvanīju šim čalim(Gints), izstāstīju visu stāstu, palūdzu naudu atpakaļ. Uz ko saņēmu atbildi, ka atdos max 5 euro, jo MOTORS ir darba stāvoklī.(nah man tas motors !??!) Un piedavaja man aiziet dirsa. Tāpēc, dārgie forumnieki, nepinieties ar viņu-sabojāts noskaņojums un samaitāti nervi garantēti.
sorry ! kur tad rakstīt ?
Tas tak ir pašsaprotami, ka nopērkot kādu detaļu, atpakaļ nepieņems, jo pēc tam esi atradis kur citur vai lētāk.. Labāk būtu priecājies, ka pēc tam tev piedāvāja vismaz tos 5 euro.
Vai tad pirkšanas brīdī nevarēji pārliecināties, vai mehānisms ir taisns??
Vai tad pirkšanas brīdī nevarēji pārliecināties, vai mehānisms ir taisns??
Tam ir speciāls topiks jau-Uzmetēji.Romeska rakstīja:sorry ! kur tad rakstīt ?
kapēc lai neņemtu atpakaļ , ja tā tad na.. tadus šrotus.
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Katram ir sava pieredze ar attiecīgiem cilvēkiem, pats pie viņa pirku lampas, vēl vajadzēja kaut kādu sīkumus, kurus par brīvu atdeva, attieksme bija tīri laba un gaidīt ar nācās tikai 10minūtes, par laimi auto nav tik zems, takā iebraucu visur, kur vajag.
Pie viņa pirku bremzu suportu un kkādus plastamsus kkad pagājušogad - viss čotka
Nu tak ko tu gribēji? Gandris visi defulta e36 lietoti būs līki maz vai daudz. Pērc jaunu un aizmirsti par to problēmu.
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk
tas ka tava masina nevar kautkur iebraukt man liekas ir tava problema ne?
un kapec tad tu konstateji ka tur ir kas liiks tikkai pec paris dienam? vai varbut liekot virsu tu pats salieci un pec tam izdomaji ka tev taadu nevajag?
un kapec tad tu konstateji ka tur ir kas liiks tikkai pec paris dienam? vai varbut liekot virsu tu pats salieci un pec tam izdomaji ka tev taadu nevajag?
Instagram INDIGAIS
Parādiet man kaut vienu šrotu kurā atgriež atpakaļ pilnu summu???!!
Domāju, ka lieka diskusija par lietotājus Gints.
Domāju, ka lieka diskusija par lietotājus Gints.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
brīvību lietotājam Gints, no čaļa ir ļoti pretīmnākoša attieksme, nekādu problēmu nekad ar viņu nav bijis
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24