Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 92
- chevron_right
EvilEye rakstīja:Lai lieki neko nerakstītu piedāvāju puikaa20 (Valdis Pavlovskis) darbu apskatīt Rigā redzēsiet kas notiek pēc 199 dienām un 1300 eur samaksātiem..
Bet cilvēki paši ir divaini - ja cilveks tira metalu brivā dabā - mitrumā.... Rūsu var tikai aizkavēt - apturēt no nevar....
Un aizturesana ir atkariga no tehnikas, materialiem, un tehnologijas ieverosanas... basta....
Te neiet runa par rūsu.. Te var skatīties kā virsbūves tiek taisītas..
'81 VW Golf mk1 1.6 -> 2.0 DOHC
'04 Ford Focus 1.8 zetec
'04 Ford Focus 1.8 zetec
Baigi daudz būs.. un visu pat nevar nofočēt..cipruss18 rakstīja:Bildes studijaa
'04 Ford Focus 1.8 zetec
'04 Ford Focus 1.8 zetec
Viens no maniem favorīt topikiem!
Un tie metēji vel ir dzīvi Prikinj,un met tālāk,lai arī sūdos līdz ausīm!
Kā viens gudrs sensejs teica:(Ja esi sūdos līdz ausīm galvenais nenokar galvu!)
Un tie metēji vel ir dzīvi Prikinj,un met tālāk,lai arī sūdos līdz ausīm!
Kā viens gudrs sensejs teica:(Ja esi sūdos līdz ausīm galvenais nenokar galvu!)
Tauta grib asinis...EvilEye rakstīja:Baigi daudz būs.. un visu pat nevar nofočēt..cipruss18 rakstīja:Bildes studijaa
1dien vai 2dien ielikšu kko ieskatam..elksnis rakstīja:Tauta grib asinis...EvilEye rakstīja:Baigi daudz būs.. un visu pat nevar nofočēt..cipruss18 rakstīja:Bildes studijaa
bet nu piedāvāju tiešām atbraukt apskatīties rīgā.. pretī krasta lidiņam..
'04 Ford Focus 1.8 zetec
'04 Ford Focus 1.8 zetec
Kāds aizbrauciet, safočējiet un reportu. Es tikmēr popkornu uzcepšu!
Skatos ka te dikti aktīvi tiek apspriests par manis pārdotajām gāzes iekārtām. Izstāstīšu situāciju no savas puses: gāzes iekārtas tika pirktas kā lietotas. Un kā zināms garantiju lietotām detaļām dod nedēļu ne ilgāk. Iekārtas tika pārdotas labu laiku atpakaļ un tagad pēkšņi pircējs man zvana un saka ka iekārtas nestrādā. Es saprastu ja zvanīts tiktu nākamajā diena, pēc nedēļas, bet ne jau pēc nez cik mēnešiem un paziņot ka viņas nestrādā. Kā es varu zināt kādos apstākļos viņas tika turētas utt.
8 cilindrīgā iekārta tika noņemta no mana auto un tā iekārta STRĀDĀJA un viss bija kārtībā. Nezinu gan kura iekārta tika pārdota tālāk, bet 8 cilindrīgā bija darba kārtībā.
Te tiek rakstīts ka es esot uzmetējs, speciāli pārdevu nestrādājošas iekārtas - tas viss ir galīgi garām. Kāda čorta pēc man būtu jāiesmērē citam nestrādājošas iekārtas? Man ir sava firma kuras prestižu tādā gadījumā es nosistu uz nulli. Vai man tas būtu izdevīgi? Diez vai.
Vēl viena lieta ir par saziņas veidu - vienu reizi tika zvanīts pēc tam neskaitāmi sms. Man NAV laika atbildēt uz neskaitāmiem sms jo es STRĀDĀJU.
Šodien arī sms un draudi ka čaļi brauks ciemos. Kāpēc nevar piezvanīt? Zvanīju pats ar jautājumu vai iekārtas ir uz mašīnām? Atbilde Nē. Man tak ir jāpārliecinās ka iekārtas nestrādā. Kā lai es par to pārliecinos ja iekārtas man tiks atvestas sabērtas maisiņā - kastē vai kur citur.
Piedāvāju uzstādīt iekārtu ( attiecīgi par darbu lai samaksā ) un tad redzēsim strādā vai nē. Atbilde bija - ka padomās.
Iepriekš tik ļoti te rakstīja ka gribot lai es uzstādu utt., bet kad piedāvāju uzstādīt, saregulēt tad pēkšņi ir jādomā.
Un vai pircējam nepastāv tāda iespēja ka cilvēki var kļūdīties? Šis jautājums tiek uzdots sakarā ar to ka koijots redz ir licis iekārtu un pateicis ka tā nestrādā. Vai nepastāv iespēja ka koijots varēja iekārtu ne tā uzlikt? Nemācēt pareizi saregulēt? Es jau saprotu - koijots ir gāzes dievs un viss ko viņš saka ir kā akmenī iekalts vairākumam te esošajiem, bet varbūt gadās arī izņēmumi un ne visu viņš saprot un var?
Par šo jautājumu runāju ar savas firmas juristu un viņš man atbildēja ka man nav pienākums atdot naudu par pārdotajām iekārtām jo ir pagājis pārāk ilgs laiks no iekārtu pārdošanas laika.
8 cilindrīgā iekārta tika noņemta no mana auto un tā iekārta STRĀDĀJA un viss bija kārtībā. Nezinu gan kura iekārta tika pārdota tālāk, bet 8 cilindrīgā bija darba kārtībā.
Te tiek rakstīts ka es esot uzmetējs, speciāli pārdevu nestrādājošas iekārtas - tas viss ir galīgi garām. Kāda čorta pēc man būtu jāiesmērē citam nestrādājošas iekārtas? Man ir sava firma kuras prestižu tādā gadījumā es nosistu uz nulli. Vai man tas būtu izdevīgi? Diez vai.
Vēl viena lieta ir par saziņas veidu - vienu reizi tika zvanīts pēc tam neskaitāmi sms. Man NAV laika atbildēt uz neskaitāmiem sms jo es STRĀDĀJU.
Šodien arī sms un draudi ka čaļi brauks ciemos. Kāpēc nevar piezvanīt? Zvanīju pats ar jautājumu vai iekārtas ir uz mašīnām? Atbilde Nē. Man tak ir jāpārliecinās ka iekārtas nestrādā. Kā lai es par to pārliecinos ja iekārtas man tiks atvestas sabērtas maisiņā - kastē vai kur citur.
Piedāvāju uzstādīt iekārtu ( attiecīgi par darbu lai samaksā ) un tad redzēsim strādā vai nē. Atbilde bija - ka padomās.
Iepriekš tik ļoti te rakstīja ka gribot lai es uzstādu utt., bet kad piedāvāju uzstādīt, saregulēt tad pēkšņi ir jādomā.
Un vai pircējam nepastāv tāda iespēja ka cilvēki var kļūdīties? Šis jautājums tiek uzdots sakarā ar to ka koijots redz ir licis iekārtu un pateicis ka tā nestrādā. Vai nepastāv iespēja ka koijots varēja iekārtu ne tā uzlikt? Nemācēt pareizi saregulēt? Es jau saprotu - koijots ir gāzes dievs un viss ko viņš saka ir kā akmenī iekalts vairākumam te esošajiem, bet varbūt gadās arī izņēmumi un ne visu viņš saprot un var?
Par šo jautājumu runāju ar savas firmas juristu un viņš man atbildēja ka man nav pienākums atdot naudu par pārdotajām iekārtām jo ir pagājis pārāk ilgs laiks no iekārtu pārdošanas laika.
Hah, garantijas par lietotām precēm, gāzes iekārta pa kapeikām, attapšanās pēc pāris mēnešiem, sms kā saziņas forma, draudi par piekaušanu...
Lai arī man ir plašāks viedoklis par šo, pateikšu īso un solīdo versiju - pieauguši cilvēki tā nedara.
Lai arī man ir plašāks viedoklis par šo, pateikšu īso un solīdo versiju - pieauguši cilvēki tā nedara.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Domāju ka kārtējo reizi atturēšos no komentāriem bet nu šis tiešām ir ''kā naglai uz galvas''ch. rakstīja:Hah, garantijas par lietotām precēm, gāzes iekārta pa kapeikām, attapšanās pēc pāris mēnešiem, sms kā saziņas forma, draudi par piekaušanu...
Iekārtas tika nopirktas pagājušā gada decembrī, ja ne ātrāk. Te neiet runa pat par pāris mēnešiem kā raksta pircējs.
Nē, atziņa ir pavisam cita - gāze ir sūds :flames_on_me:
lietots ir lietots, jauns ir jauns, cik tā iekārta maksāja, 70e?
Iekārta maksāja 50Ls jo tā tika pirkta vēl pirms eiro ieviešanas. Pirkšanas brīdī pircējs iekārtu pat neapskatīja.
par vienu gan piekrītu BMW-Valcha, tb par to SMS sūtīšanu, ir vajadzība zvanam, SMS lai paliek skolnieku čatiņam, nopietnas djelas nebīdas caur SMS
Uz SMS es NEKAD neatbildu. Ir problēma cilvēks zvana. Nu nav man laika sms drukāt.
Vai Aci pret Aci Zobu pret Zobu!
Valcha uz zvaniem tu atbildeeji?
Par piekashanas draudiem neatceros blja kads tu esi skukjis
ka jau mes runajam ,tu uzliksi to gazi man,un es samaksashu tikai taa gadijuma ja viss stradas LABI.
Un neliekas ka tomer ar tevi un tavu darbu nav kartibaa ja te runa par tevi ka esi lohs un poweri labak nerunasim ko doma par tevi.
Par piekashanas draudiem neatceros blja kads tu esi skukjis
ka jau mes runajam ,tu uzliksi to gazi man,un es samaksashu tikai taa gadijuma ja viss stradas LABI.
Un neliekas ka tomer ar tevi un tavu darbu nav kartibaa ja te runa par tevi ka esi lohs un poweri labak nerunasim ko doma par tevi.
ar kompatu pa brugji
pēdējais laiks šito topiku pārmest uz prikoliem lai nav atsevišķi jāmeklē.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 92