Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 68
- chevron_right
Čau čau
Man takā tuvojas skates laiks, un šādi tādi jautājumi par gaismām arī uzradās
protams stāv ksenoni- tie jāņem ārā
Angel eyes - tie ir jaņem arī arā vai var palikt ?
skate tiks ieta personīgi pirmo reiz ar šīm gaismām, tapēc nezinu neko par to...
Man takā tuvojas skates laiks, un šādi tādi jautājumi par gaismām arī uzradās
protams stāv ksenoni- tie jāņem ārā
Angel eyes - tie ir jaņem arī arā vai var palikt ?
skate tiks ieta personīgi pirmo reiz ar šīm gaismām, tapēc nezinu neko par to...
Enģeļi jāņem ārā, jau viņi jau nav iekšā kkādos ķīnas lukturos orģināli ar E marķējumu.
Ja ir orģinālajos ieteiktu izņemt, ja pamanīs tad izmetīs, ir dzirdēts ka nepamana un izlaiž
Ja ir orģinālajos ieteiktu izņemt, ja pamanīs tad izmetīs, ir dzirdēts ka nepamana un izlaiž
orģinalie nav - paša liktie ...
+ viens jau deg laukā, jamaina
+ viens jau deg laukā, jamaina
Ar M beņķiem var iziet skati, vai arī jāliek atpakaļ orģinālie?
Var iziet skati! Kapēc lai nevarētu?byrbyr rakstīja:Ar M beņķiem var iziet skati, vai arī jāliek atpakaļ orģinālie?
starpcitu man pēdējā skatē pateica, ka mani varētu neizlaist dēl platākiem diskiem aizmugurē tas bija vecākais inspektors, kas pārbaudīja uz otreizēju skati. teicāc gan ka parasti pieverot acss uz to.
taatad priekšā 7,5 j aizmugurē 8,5 j orginālie et41. redz tev nēsot eminieks .. varot tādi būt tikai proshe, smaartam, M seerijai un citiem tamlīdzīgiem, kam orginaali paredeets.
p.S nez ko vinsh teiktu par visiem 8 j..
taatad priekšā 7,5 j aizmugurē 8,5 j orginālie et41. redz tev nēsot eminieks .. varot tādi būt tikai proshe, smaartam, M seerijai un citiem tamlīdzīgiem, kam orginaali paredeets.
Man aizmugurē stāv 245/40 un priekšā 225/45
Ceru izlaidīs skati
Ceru izlaidīs skati
Izlaidīs, ja būs normāls inspektors.
Man to pašu skatē pateica pirms mēnešaAgris rakstīja:starpcitu man pēdējā skatē pateica, ka mani varētu neizlaist dēl platākiem diskiem aizmugurē tas bija vecākais inspektors, kas pārbaudīja uz otreizēju skati. teicāc gan ka parasti pieverot acss uz to.
a ja būtu visi 9J, izvalcētas arkas un max sagāzti rati? itkā jau nelien ārā tie diski
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Meitenes sencis pērkot fordu un ejot skati tika pasūtīts ratā, jo redz nav orģinālie tam modelim paredzētie beņķi tāpēc tā jautāju.zeltinsh rakstīja:Var iziet skati! Kapēc lai nevarētu?byrbyr rakstīja:Ar M beņķiem var iziet skati, vai arī jāliek atpakaļ orģinālie?
Paldies!
Viena modeļa ietvaros jau nav problēmu mainīt sēdekļus. Ja ieliksi no Sierras, tad gan varētu būt čābīgi, jo tā arī ir, kā saka - ja ielikti ne tā auto sēdekļi, var iestutēt 2 par to.
LV bez katalizatoriem var iziet skati?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
cik esmu gājis bez, nekad nekas nav teikts :)
Bija ierobežojumi pēc 2XXX gada, ka jābūt obligāti katalizātoriem. Negribu samelot pēc kura tieši gada.Shreks rakstīja:LV bez katalizatoriem var iziet skati?
neskaitāmas reizes ir izieta skate bez katalizatoriem pašam i draugiem. No problemsShreks rakstīja:LV bez katalizatoriem var iziet skati?
Ja nekļūdos, tad pēc 2002.gada jābūt obligāti katalizatoriem.zeltinsh rakstīja:Bija ierobežojumi pēc 2XXX gada, ka jābūt obligāti katalizātoriem. Negribu samelot pēc kura tieši gada.Shreks rakstīja:LV bez katalizatoriem var iziet skati?
2012., 2013. gads - bez katalizatoriem. TA nekas netika minēts vai atzīmēts.GatisB. rakstīja:Ja nekļūdos, tad pēc 2002.gada jābūt obligāti katalizatoriem.zeltinsh rakstīja:Bija ierobežojumi pēc 2XXX gada, ka jābūt obligāti katalizātoriem. Negribu samelot pēc kura tieši gada.Shreks rakstīja:LV bez katalizatoriem var iziet skati?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 68