Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- …
- 470
- chevron_right
Yes ar tām var iziet skati
Hmm, neizlasīju ka oem lampas...
Galu galā pat ar oem var nākties pastrīdēties, mani ar e34 v8 negribēja laist cauri, jo neesot no rūpnīcas e34 ar v8 nācis. līdz neatnāca cits inspektors un nepateica, ka viss ok. Ar engeļacīm var līdzīgi sanākt, bet veiksmi
Galu galā pat ar oem var nākties pastrīdēties, mani ar e34 v8 negribēja laist cauri, jo neesot no rūpnīcas e34 ar v8 nācis. līdz neatnāca cits inspektors un nepateica, ka viss ok. Ar engeļacīm var līdzīgi sanākt, bet veiksmi
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bļa
p.s. tiešam neviens nav gultni mainījis kolonnai?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kur nissanam t30 varētu meklēt stūres pastiprinātāja eļļas dzesētāju? moš kāds zin detaļas kodu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas pats par sevi saprotams, enģeļacis vajadzēs ņemt laukā, man interesē kā pareizi pārtaisīt atpakaļ kā stock bijaLinda rakstīja: ↑07 Apr 2019, 23:06Ja Tev ielika 2 dēļ enģeļacīm, tad vnk viņas atvienojot 90%, ka skati neiziesi. Jo inspektori ar lukturīti iespīdinās lampā iekšā un to riņķi meklēs.Gromix13 rakstīja: ↑07 Apr 2019, 15:32 Sveiki!
Ir radusies tāda problēm ejot tehnisko nobrāķēja priekšējos lukturus dēļ enģeļ acīm.
Izjaucot lukturi ieraudzīju ka H7 lampiņas pārvestas uz H1 vienu spuldzi, 2 vietā.
Tātad kā varētu izlabot, lai gabaraīti slēgtos ne uz enģeļ acīm, bet tā lai kā stockā būtu.
Kas tev liedz ielikt oem lampas un izmest miskastē enģeļacis? Izskatīsies labāk un nebūs problēmas ar TAGromix13 rakstīja: ↑08 Apr 2019, 14:11Tas pats par sevi saprotams, enģeļacis vajadzēs ņemt laukā, man interesē kā pareizi pārtaisīt atpakaļ kā stock bijaLinda rakstīja: ↑07 Apr 2019, 23:06Ja Tev ielika 2 dēļ enģeļacīm, tad vnk viņas atvienojot 90%, ka skati neiziesi. Jo inspektori ar lukturīti iespīdinās lampā iekšā un to riņķi meklēs.Gromix13 rakstīja: ↑07 Apr 2019, 15:32 Sveiki!
Ir radusies tāda problēm ejot tehnisko nobrāķēja priekšējos lukturus dēļ enģeļ acīm.
Izjaucot lukturi ieraudzīju ka H7 lampiņas pārvestas uz H1 vienu spuldzi, 2 vietā.
Tātad kā varētu izlabot, lai gabaraīti slēgtos ne uz enģeļ acīm, bet tā lai kā stockā būtu.
Ar hella dark lēcu lukturiem + thinline (spoilerī) nebūtu ne vainas. Parasti gan visi stock izdegušos lukturos iesip kkādus rgb sūdus
Slēpts saturs: Parādīt
Enģeļi izskatās labi, ja viss pārējais ir labi. Mpaka,zems ar smukiem diskiem, tad var arī enģeļus likt.
- ikey07
palabošu - jebkas izskatās labi, kas ir normāli un kvalitatīvi salikts.
RGB sūdi neizskatīsies labi arī uz izstādes auto
Gaumes dažādas, bet cik novērots tad enģeļi ir labi ja 5% no e36 useriem, neviens nefano par viņiem, izņemot kkādus laucenienkus vai tos kas ir iesprūduši 2006 gadā (*no offense)
Esmu mainijis.. Kas interese?
Tāds tīri intresants Sets
bet vai cena ir adekvāta?
bet vai cena ir adekvāta?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
interesē vai vajag tikai 2 vai arī 3 un 5? lai zinu, ko sūtīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- …