Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 66
- chevron_right
Kāpēc nē,nodefinē?
Tiesam nekas dizs..
Pēc manuāļos rakstītā tie ir gandrīz minimālās kompresijas rādītāji. 13+ būtu normāli
trakisirmais rakstīja:Pārpalikumi no M50B25
Virzuļi + klaņi - 80e
Kloķene - 50e
Izplūdes kolektori - 50e
PM vai 29415663
PiekrītuVladlen rakstīja:trakisirmais rakstīja:Pārpalikumi no M50B25
Virzuļi + klaņi - 80e
Kloķene - 50e
Izplūdes kolektori - 50e
PM vai 29415663
Konstruktors rakstīja:Meklēju priekšējos paspārnus labais+kreisais, 5-7eur/gb.
Cik viņi jauni Ķīna maksā ? 15 eu gab inercar ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kina ap 10e gb, bet visi grib oem pa 5eValtersZ rakstīja:Cik viņi jauni Ķīna maksā ? 15 eu gab inercar ?
Nu mani vairs nekas nepārsteidz saistībā ar e36.....
Ja nu vienīgi kāds iesvapotu subaru dzinēju tad vel būtu woooow.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu man shodien vuens gribeja nopirkt audi a6 spoguljus ar pashaptumshoshanos pa 30 euro abus stiklinji plus korpusi
ar kompatu pa brugji
Kurš nu teiktuValtersZ rakstīja:Nu mani vairs nekas nepārsteidz saistībā ar e36.....
Es pirku stikliņus pašaptumšojošos ar apsildi pa 5 eur/gab. [emoji3][emoji3] Neuzskatu tos spoguļus par kaut kādu eksotiku, lai maksātu kosmosu. Jaunus stikliņus var pa apmēram 20 eirām gabalā dabūt.cipruss18 rakstīja:Nu man shodien vuens gribeja nopirkt audi a6 spoguljus ar pashaptumshoshanos pa 30 euro abus stiklinji plus korpusi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takś tuliit bljaus ka pa 20€ tu orģinaalos stiklus nedabùsiRuu rakstīja:Es pirku stikliņus pašaptumšojošos ar apsildi pa 5 eur/gab. [emoji3][emoji3] Neuzskatu tos spoguļus par kaut kādu eksotiku, lai maksātu kosmosu. Jaunus stikliņus var pa apmēram 20 eirām gabalā dabūt.cipruss18 rakstīja:Nu man shodien vuens gribeja nopirkt audi a6 spoguljus ar pashaptumshoshanos pa 30 euro abus stiklinji plus korpusi
Patìk parēkt šajā tēmā.
Bet pa tēmu. Tak par vesalu mt3 stūri ar nesadilušu aadu 80€ ir ok cena?
Laba stavokli no e36 ar lentu 80-100e
Ar pogam 50-70e
Ar pogam 50-70e
es pirku divi auto pa 9€/gbValtersZ rakstīja:Cik viņi jauni Ķīna maksā ? 15 eu gab inercar ?
Ruu rakstīja:Es pirku stikliņus pašaptumšojošos ar apsildi pa 5 eur/gab. [emoji3][emoji3] Neuzskatu tos spoguļus par kaut kādu eksotiku, lai maksātu kosmosu. Jaunus stikliņus var pa apmēram 20 eirām gabalā dabūt.cipruss18 rakstīja:Nu man shodien vuens gribeja nopirkt audi a6 spoguljus ar pashaptumshoshanos pa 30 euro abus stiklinji plus korpusi
Katram sava crna.man vinji iet pa 50 lidz 60 euro.
Pa 5 euro nevar nopirkt pashaptumshojosho spoguli un pa 15 ari ne
ar kompatu pa brugji
Ja dikti grib, visu ko var. Bet nu lietotus ideālus grūti dabūt. Atzīšu ka man tas pa 5 eiro ir jau ar paplūdušām maliņām. Bet tas ātrumu neietekmē. [emoji3][emoji3]
Hmm. Tad interesanti. Kāpēc man cilvēki raksta ka 50€ katru dienu paņems. Lol. a es domaaju, ka vnk kosmonauts esmuVladlen rakstīja:Laba stavokli no e36 ar lentu 80-100e
Ar pogam 50-70e
2gb pardoti nedelju laika, parsuta 120e, ar +-ok adu 100e, protams ar lenti.. 50e maksa bez adas ar veselu airbag, lente vel klat 15e.. Vnk daudzi doma ka ar pogam ir krutaka un dargaka, bet dzive ir otradiElvijsR rakstīja:Hmm. Tad interesanti. Kāpēc man cilvēki raksta ka 50€ katru dienu paņems. Lol. a es domaaju, ka vnk kosmonauts esmuVladlen rakstīja:Laba stavokli no e36 ar lentu 80-100e
Ar pogam 50-70e
Armandoparts.lv 6.50 gabalā maksā tie paspārņi, par kvalitāti gan nezinu.Vladlen rakstīja:Kina ap 10e gb, bet visi grib oem pa 5eValtersZ rakstīja:Cik viņi jauni Ķīna maksā ? 15 eu gab inercar ?
Biš Offtopic, bet kā ar tām Mtech3 pogām ir, kādas tur vispār ir virsū?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 66