Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 451
- chevron_right
Plus dažas ar smuku šuvi auto vidusdaļā
Orkaans rakstīja:Lietuvaa vairaak vai mazaak ir taadas pashas kaa pie mums! Tikai vinji neprasa taadus kosmiskus ciparus par vinjaam
Un latvieši nav tik attīstiti, ka var no 3 lūžņiem uzcep 4 konfektes... līmēšanā viņi ļoti spēcīgi
Kādēļ vienmēr tie negatīvie piemēri? Ne jau 100% auto tur ir sametināti . Un kurš no Jums ir personīgi tādu nopircis?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nopircis neesmu, bet zinu kas ir. Bet nu protams, ka Lietuvas plačos var arī labus auto atrast un izvēle arī krietni lielāka.
Tici man pie mums ar stikjee no vairaakiem vienu Tikai vinji to necenshas tik dikti nosleept, doties muuseejie sastikjee un tirgo kaa labus tikko no vaacijas!
Konveijeru laiks leishos jau sen ir aizgaajis!
Veel taads siikums ,ka lielaakaa dalja paarpirceeji tapaataas dzen auto no lietuvas ,bet atstaajot franchu un liidziigos nummurus sanaak ka tas auto kjip leishos naff bijis! Un leetticiigie letinji peerk tos auto uz urraa
Konveijeru laiks leishos jau sen ir aizgaajis!
Veel taads siikums ,ka lielaakaa dalja paarpirceeji tapaataas dzen auto no lietuvas ,bet atstaajot franchu un liidziigos nummurus sanaak ka tas auto kjip leishos naff bijis! Un leetticiigie letinji peerk tos auto uz urraa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
blin man tie diski iespārda! A grib tādus!Rolands rakstīja:jaunas bildes,jauna cena http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cxnpd.html
Hmm a kas tie pa diskiem? zinu,ka borbetiem a tādi bij,moš borbeta ražojumu varētu pavilkt!
Pēdējais labojis Martinez - 10 Jan 2012, 21:27, kopā labots 1 reizi.
coupe 2.8
Un veel zinaashanai! Labaak lai auto ir piestikjeeta cita pakalja vai purns vai ceturtdalja nekaa shkjuunii bik pavilkts un paareejais uz najobku sadariits!
Puss Jelgava braukaa ar leishu stikjeetajiem auto un nekaada vaina
Puss Jelgava braukaa ar leishu stikjeetajiem auto un nekaada vaina
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Apskati neiziesi ar diskiem, kuri ir arpus kuzova.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
bij man vienas 325 sedans uz izjaukšanu LT,tika atrasts,ka auto sastāv no 3 daļām,jumts+grīdas labā puse+grīdas kreisā puse=bmw325+koks+fleksis=lūžņu čupaBubulis rakstīja:Kādēļ vienmēr tie negatīvie piemēri? Ne jau 100% auto tur ir sametināti . Un kurš no Jums ir personīgi tādu nopircis?
coupe 2.8
Mans koleegjis it kaa zin to auto. saka ,ka esot diezgan sakariigs un saimnieks esot pedants!Martinez rakstīja:blin man tie diski iespārda! A grib tādus!Rolands rakstīja:jaunas bildes,jauna cena http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cxnpd.html
martā jaiet skate pat ganjau zieminieki stāv virsu , ar tiem ta iziesBubulis rakstīja:Apskati neiziesi ar diskiem, kuri ir arpus kuzova.
nav viņam ziemenieces :)
uzdrukāju šitam,krāsa laba :) http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... exmpj.html
Bloķis, stūre ar izvirzījumu.. Noteikti trasē pabijis.
Kas par to, ka trasē pabijis?
Tas kāds spriedums mašīnai?
Tas kāds spriedums mašīnai?
Tos auto kurus dzenaa pa trasi pieskata un uzpasee daudz vairaak nekaa tos ,kas braukaa tikai pa ielu!
Katram savs, bet es nekad ikdienai nepirktu auto no cilvēka kas auto licis trasē un tā teikt dzenājis. :) Arī savu netaisos likt trasē, lai vai kāds izskatās, bet tādi ir mani uzskati. Trasei ir trases auto, ikdienai - ikdienas.
Lai vai kā, bet šitas toč ir ņemams - riktīgi smuks, iemet kādu tīru bildi ar viņu(gan jau paprasīji e-pastā)
Pēdējais teikums jau labs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …