Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 68
- chevron_right
Paldies par info,tas arī interesē,jo,lai būtu dziļums,tagad aizmugurē dažādas mizas,bet dziļums ir.
Kadam ir kontakti kur var sazimet , ka teikt (B)anana kategoriju gatavu ? ... PM!!! ar info
Kaut es tādam Banānam nekad mūžā ceļā negadītos. Un brīnamies kāpēc notiek avārijas.
Pilnībā piekrītu.
ES KONI esmu atsedejis , man vnk besi Dizeli kas ir csdd eksamena tikai benzinieki patik.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Man besī tādi kā tu, kas nopērk tiesības un tad citiem dauza autiņus. Piedod, bet tā ir.taurus rakstīja:ES KONI esmu atsedejis , man vnk besi Dizeli kas ir csdd eksamena tikai benzinieki patik.
Man tavs komentārs ir tīri vienaldzīgs ,es tikai intresējos vai ir iespēja. Jau dabuju visu ko man vaig. taka. Atlikušos kometārus paturēt pie sevis.
Tagad ielās būs par vienu varoni vairāk, lai tev dzīvē veicas un negadās nokļūt zemāk redzamās situācijās.
:D:D ir cilvēki kuri noliek tiesības un neprot neko uz ceļa. tāds piemērs man ir darba un velviena meitene kura braucot mašīna raustās to pat rom4iks redzēja. kā skuķis kurai tiesības ar kuru es kopa gaju autoskola. vot viņu pie stūres laist nevarētu. Es nēsmu no agresīvajiem braucājiem , likumus zinu ceļa jo autoskola esmu gajis. vienīgais kas man riebjas ir GOLFS eksāmena csdd kur ir sūda dīzeli , es 2 gadus tikai ar benzīnieku esmu brauci , to pat man instroktōrs pamanija , ka es visu daru kā ar benzīnieku. Un kāda 'huļi jums traucēklis tāds ir ? es nedzīviju jums pat tuvu , taka please shut up. Un neliekaties traucēti. dunduki
Es vienīgo atšķirību benzīnniekam ar dīzeli izjūtu uzsākot braukt. Un arī ne pārāk lielu.
Tas golfs ir bomba. Pārdošu savu e36 un pirkšu tādu.
Bazars jau aizgāja. Bet nu smieklīgi un absurds. Benzīngalva
Nu tad prieks par tevi medaļa tev.RF_ rakstīja:Es vienīgo atšķirību benzīnniekam ar dīzeli izjūtu uzsākot braukt. Un arī ne pārāk lielu.
-HAPO-, Tu tač zini pie kā jāveršās
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
+325RF_ rakstīja:Kaut es tādam Banānam nekad mūžā ceļā negadītos. Un brīnamies kāpēc notiek avārijas.
tas ir vnk PSC
pirkstus nogriezt un uz Sibīriju pie vilkiem aizsūtīt tos kas tirgo tiesības.
Je*akj, ja nemaki ar diizeljgolfu 10 minutes pavizinaties, tad ej puika un maacies braukt, nemaz nerunajot par autoskolu utt. Ja musdienas neesi spejigs nokartot tiesibas normala veidaa, tad nu atvaino man, neesi iisti pilns un kursh vel no radiem brauc sudigi tev?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
da labi!? mļē,tu tak esi viena liela jauku lietu noliktava!G1RT5 rakstīja:-HAPO-, Tu tač zini pie kā jāveršās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 68