Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 292
- chevron_right
stikls no sliedes var izlist ja nodilis tas plastmasas mēsls, kas slīd pa to sliedi
tur jau tā štelle,ka abus tos plasmasas sūdos jau pirms 3 mēnešiem nomainīju,jo stikls sķībi vērās un ķērās. izkrita jau ārā no tās sāna sliedes,kas tipa zem spoguļa ir! nu man bembuks vnk dzīvo savu dzīvi vai kāds tanktuks pagalmā ir noskaudis,jo līdz ko es tieku galā ar vienu šaizi,tā tai pašā brīdi uzrodas nākošā figņa,kas sabojā visu labo garīgu un prieku par labi paveikto darbu!
coupe 2.8
Vot vot, es arī esmu aizdomājies par skaudību vienreiz ieliku draugos bildes un še tev, pēkšņi sāka masveidā zust antifrīzs Un jā, arī kā kko salaboju, tā parādās kāda cita problēma Tā ir, ka vecs auto un visu uzreiz perfekti salabot līdzekļi neļauj.
Nomainīta zonde.. Beidzot
Tagad arī gāze beidzot klausa kā benzīns
Lielais paldies klikics'am par sagādāto zondi!
Tagad arī gāze beidzot klausa kā benzīns
Lielais paldies klikics'am par sagādāto zondi!
Kādās cenās nāk zondes?
BOSCH zonde +/- 40Ls, NTK 35Ls, bet man, protams, ka pa daudz saldāku cenu TIem, kam ir BOSCH vadības sistēma, iesaka labāk likt to NTK universiālo, jo ilgāk kalpo, it kā.
Bosch zondei rakstīts 160000km, nezinu, tā ir garantija vai vnk cipars uz kastes
nu vot, zinu arī kur vaina, to ābolīti kad spiedi iekšā plastmasas figņā, ar pirkstiem viņu līdz galam iespiest nevar, it kā liekas ka ir iekšā, bet nav līdz galam, kā rezultātā uzmaucot to metāla kņopi viņa netur āboli tajā plastmasā iekšā.Martinez rakstīja:tur jau tā štelle,ka abus tos plasmasas sūdos jau pirms 3 mēnešiem nomainīju,jo stikls sķībi vērās un ķērās. izkrita jau ārā no tās sāna sliedes,kas tipa zem spoguļa ir! nu man bembuks vnk dzīvo savu dzīvi vai kāds tanktuks pagalmā ir noskaudis,jo līdz ko es tieku galā ar vienu šaizi,tā tai pašā brīdi uzrodas nākošā figņa,kas sabojā visu labo garīgu un prieku par labi paveikto darbu!
Es izmantoju cauruļatslēgu, lai viņu iespiestu līdz galam, logs vairs ārā nav kritis
Man ari pirms tam krita ārā un nesapratu, kas par lietu, arī jaunus plastmasiņus nopirku, beigās izpētīju un viss tapa skaidrs
nez varbūt,bet itkā iespiedu normāli,jo pat bij raksturīgais knikšķis ka nofksējas! bet nu iespējams!
nja šodien sadabūts un uzstādīts jauns numura turētājs priekšā,a to vecais bij pēc ziemas prieku baudīšanas "nedaudz" sadragāts! Sadabūta un uzstādīta original blakussēdētāja durvju gumija,vecā bij kkāda home made un moš arī tāpēc tas logs izvēlās,izspiedās no vietas! Sadabūta ši plasmasa,tik vēl nav uzstādīta,jo vajag pačekot to trosītes mehānimu,jo čota baigi grūt staigā un kapots a nepalecas kad atrauj vaļā! negribas jauno a salauzt!
nja šodien sadabūts un uzstādīts jauns numura turētājs priekšā,a to vecais bij pēc ziemas prieku baudīšanas "nedaudz" sadragāts! Sadabūta un uzstādīta original blakussēdētāja durvju gumija,vecā bij kkāda home made un moš arī tāpēc tas logs izvēlās,izspiedās no vietas! Sadabūta ši plasmasa,tik vēl nav uzstādīta,jo vajag pačekot to trosītes mehānimu,jo čota baigi grūt staigā un kapots a nepalecas kad atrauj vaļā! negribas jauno a salauzt!
coupe 2.8
Tā varētu noprast ka tam kapotam vajadzētu gaisā uzlekt.. Mans man liekas vispār nenokustās.
Man kas līdzīgs, mums vnk pārliktās haubes, vecā man vērās ideāli, bet tagadējo saregulēt ir pagrūti un tā pieregulēt, lai lektu vaļa kā vecā, diezin vai varēsRuu rakstīja:Tā varētu noprast ka tam kapotam vajadzētu gaisā uzlekt.. Mans man liekas vispār nenokustās.
saku man iepriekšējā ruča vnk palika rokās,izlūza,jo vilku ar visu spēku vnk nevar viņu normāli pavilkt un tāpēc pagaidām nelieku jauno virsū,lai atkal nenolūzt a pati haube vispār pat nepakustas,tik velkot jūti ka trosīte pavelkas
coupe 2.8
Taka esmu jauniņais, šajā portāla, tad nu palielīšos arī es!
tātad pa nedēļas sākumu tika salasīta pilnība visa mašīna (bij uzsista prieksa, ok, sasista pagaisgad pavasari), tika ieta skate, un neizieta, ta ka naksies piestradat pie motora! un tad nu drosi paradisos uz ielas ari es kkur....
tātad pa nedēļas sākumu tika salasīta pilnība visa mašīna (bij uzsista prieksa, ok, sasista pagaisgad pavasari), tika ieta skate, un neizieta, ta ka naksies piestradat pie motora! un tad nu drosi paradisos uz ielas ari es kkur....
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Nepatīk, ka uzlīmes pārklāj tik lielu loga laukumu
man savukārt nepatīk,ka pie mums ir aizliegts tonēt visus stiklus,nu šausmīgi nepatīk,ka visi redz kas manā mašīnā notiek!
coupe 2.8
Šodien sapulēti "jaunie" aizmugurējie lukturi;
Kārtīgi iztīrīts auto
Nopulēti izpūtēju gali
u.c. sīkumi
Kārtīgi iztīrīts auto
Nopulēti izpūtēju gali
u.c. sīkumi
ar ko pulēji izpūtejam galu? ar vajadzetu, tads nobruzajies!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 292