Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- …
- 451
- chevron_right
otlichnoe sostajanie kak vsegda, ne bitaja, ne krashenaja, ne rzhavela, matar dzivas bljec visu zirgu stali zajebis staraja mashina check engine garit no komu on ne garit vozmozhen kredit. Vobšem ar tiem plačiem vispār nav ko sieties, pizģec tur ir visiem autiņiem kautkas, vairāk vai mazāk. Par cik ar vienu kāju esmu vienā rumbulas placī, neiesaku ne tev, ne draugiem, ne paziņām, ne ienaidniekiem tur kautko pirkt. Nožēlosi pēctam. Nav ko tiem mērkaķiem maksāt algas.Kristaaaaps rakstīja:https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... femnx.html
Varbūt kādam ir informācija par konkrēto auto vai šo placi vispārīgi?
Haha. Bet nu jā E36 cenas ir kosmosā pie sūdiga stāvokļa, atrast labu ir veiksmes stāsts.

Nevajag visu plachus zem vienas tupeles mest-man diviem chomiem plachi tur ir-okey varbuut nav kapeikpiseeju cenas bet attieciigi katra mashiina iziet caur sevisu un viss tur ir kaartiibaa...man ari starpcitu tur bija agraak dalja placha-un nejau tapeec uzreiz kljuustu par sliktu auto pardeveeju-vnk bija laiki kad visus auto nevareeju seetaa sadabuut tapec naacaas iireet dalju placha...70cc rakstīja:otlichnoe sostajanie kak vsegda, ne bitaja, ne krashenaja, ne rzhavela, matar dzivas bljec visu zirgu stali zajebis staraja mashina check engine garit no komu on ne garit vozmozhen kredit. Vobšem ar tiem plačiem vispār nav ko sieties, pizģec tur ir visiem autiņiem kautkas, vairāk vai mazāk. Par cik ar vienu kāju esmu vienā rumbulas placī, neiesaku ne tev, ne draugiem, ne paziņām, ne ienaidniekiem tur kautko pirkt. Nožēlosi pēctam. Nav ko tiem mērkaķiem maksāt algas.Kristaaaaps rakstīja:https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... femnx.html
BMW_The Ultimate Repair Bill
man arii 2 chomiem ir plachi, pats darbojos autokompleksā turpat rumbulā un ik dienas redzu kā tie autiņi iziet servisu.Ramyrez rakstīja:Nevajag visu plachus zem vienas tupeles mest-man diviem chomiem plachi tur ir-okey varbuut nav kapeikpiseeju cenas bet attieciigi katra mashiina iziet caur sevisu un viss tur ir kaartiibaa...man ari starpcitu tur bija agraak dalja placha-un nejau tapeec uzreiz kljuustu par sliktu auto pardeveeju-vnk bija laiki kad visus auto nevareeju seetaa sadabuut tapec naacaas iireet dalju placha...70cc rakstīja:otlichnoe sostajanie kak vsegda, ne bitaja, ne krashenaja, ne rzhavela, matar dzivas bljec visu zirgu stali zajebis staraja mashina check engine garit no komu on ne garit vozmozhen kredit. Vobšem ar tiem plačiem vispār nav ko sieties, pizģec tur ir visiem autiņiem kautkas, vairāk vai mazāk. Par cik ar vienu kāju esmu vienā rumbulas placī, neiesaku ne tev, ne draugiem, ne paziņām, ne ienaidniekiem tur kautko pirkt. Nožēlosi pēctam. Nav ko tiem mērkaķiem maksāt algas.Kristaaaaps rakstīja:https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... femnx.html

Tas būtu skaidrs, bet vai Tu katram klientam, kad auto pārdots, to labo par velti, kā Jānim?Ramyrez rakstīja: Nevajag visu plachus zem vienas tupeles mest-man diviem chomiem plachi tur ir-okey varbuut nav kapeikpiseeju cenas bet attieciigi katra mashiina iziet caur sevisu un viss tur ir kaartiibaa...man ari starpcitu tur bija agraak dalja placha-un nejau tapeec uzreiz kljuustu par sliktu auto pardeveeju-vnk bija laiki kad visus auto nevareeju seetaa sadabuut tapec naacaas iireet dalju placha...
Liekās neloģiski, ka pēc mēneša šis piezvana un pārdevējs par velti visu sataisa.

Tie plači ir konkrēta sūdu bedre. Pazīstams cilvēks nopirka tur auto un tajā pašā dienā viņa acu priekšā tas tika aizdzīts, pat nenostrādāja signalizācija, skaidrs ka plača ļautiņi bija uztaisījuši atslēgas kopiju. Nekad nav dzirdēts neviens labs stāsts par kādu no plačiem. Brīnos ka vēl eksistē tā neizglītotā sabiedrības daļa kas tur kko pērk un uztur tos plačus pie dzīvības.
knuts rakstīja:vīri, kādam ir kaut kāda informācija par šo? - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fnldd.html
pa lielam interesē +/- bundžas stāvoklis un vai ir ejošs motors.. pa lielam varētu rīt aizbraukt paskatīties, bet Kuldīga tomēr patālu no Rīgas..
Bundza ļoti dzīva.. sliekšņi mainīti kvalitatīvi, viens spārns chaina un laikam brille chaina.... Haubei un bagaznieka vakam mazi rusas aizmetnīši,.. autiņu tirgo pusprivātais nopircis no opja pa 1100 ja nemaldos... pa 13000 gan jau atdos... motortelpa smuka tīra, izbraukt nesanaca bet dievojas ka ejot ka nākas un visas ekstras strādāja....
Kopuma labs auto - nav trapijis nevienam sportistam rokas...

Ne pec visiem sportistiem auto parvershas par miskati 

neiet runa par miskasti... pats tā pateici.... iet runa par to ka motors un viss parējais auto nav redzējis nemitīgu redlainu, dreiliņu apli utt... ir cerība ka viss tur tiešām ir nenopists... 

Rob rakstīja:Tas būtu skaidrs, bet vai Tu katram klientam, kad auto pārdots, to labo par velti, kā Jānim?Ramyrez rakstīja: Nevajag visu plachus zem vienas tupeles mest-man diviem chomiem plachi tur ir-okey varbuut nav kapeikpiseeju cenas bet attieciigi katra mashiina iziet caur sevisu un viss tur ir kaartiibaa...man ari starpcitu tur bija agraak dalja placha-un nejau tapeec uzreiz kljuustu par sliktu auto pardeveeju-vnk bija laiki kad visus auto nevareeju seetaa sadabuut tapec naacaas iireet dalju placha...
Liekās neloģiski, ka pēc mēneša šis piezvana un pārdevējs par velti visu sataisa.
Lielākās un dziļākās muļķības kādas jebkad kāds ir pateicis. Visi plači VISI! ir bāžami vienā maisā. Tāpat arī nekad mūžā nepirktu mašīnu no kaut kādiem "tikko no vācijas" Tas viss ir bāzēts tikai un vienīgi uz naudas pelnīšanu, autiņi tiek iepirkti ar kaut kādiem akmeņiem pa lēto, salaboti pa lēto un tirgoti, protams tur ir daudz un dažādas lietas kas un kā, bet viss, kas ir tēmēts uz naudas pelnīšanu ir mēsls. Labu auto tu vari nopirkt no cilvēka, kas to pircis salonā un vēlāk sastūmis tur vēl daudz naudu, kur autiņs ir bijis priekš sevis, nevis priekš pārdošanas. Tāda ir tā realitāte un cilvēki, kuri to nesaprot ir autotirgoņu upuri, barotāji.

es ceru ka edzisjums visiem sagrudis banānu, ari pats sev, jo preteja gadījumā edzi, tu nonāc pret saviem noteikumiem, kā ari nebanojot visus kas te ne pa tēmu, tu esi negodīgs pret pārējiem foruma biedriem!!!!
p.s zinu ka sis tiks atri izdzest un daudzi pat neredzes so postu!
p.s zinu ka sis tiks atri izdzest un daudzi pat neredzes so postu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Not sure, bet man liekas, ka šis ir "bazara" topiks un pretēji no pirkt/pārdod sadaļas te var malt info uz apli cik gribās...
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

ja tā tad piedošanu, vienmer esmu uzkatijis šo topiku par topiku kura liek auto ss. mobile ebay uttt.Linda rakstīja:Not sure, bet man liekas, ka šis ir "bazara" topiks un pretēji no pirkt/pārdod sadaļas te var malt info uz apli cik gribās...
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Es censhos vnk paardot labus auto kur ieguldiijumi nav vajadziigi-ar to arii esmu izpelnijies labas atsauksmes un ir liels klientu loks-Ar jaani sanaaca taa ka kad pirkshanas briidii nebiju paspeejis visu lidz galam salabot un tapeec bija noruna kad visu to izdariishu jo vinsh gribeeja uzreiz auto savaa ipashumaa;))Rob rakstīja:Tas būtu skaidrs, bet vai Tu katram klientam, kad auto pārdots, to labo par velti, kā Jānim?Ramyrez rakstīja: Nevajag visu plachus zem vienas tupeles mest-man diviem chomiem plachi tur ir-okey varbuut nav kapeikpiseeju cenas bet attieciigi katra mashiina iziet caur sevisu un viss tur ir kaartiibaa...man ari starpcitu tur bija agraak dalja placha-un nejau tapeec uzreiz kljuustu par sliktu auto pardeveeju-vnk bija laiki kad visus auto nevareeju seetaa sadabuut tapec naacaas iireet dalju placha...
BMW_The Ultimate Repair Bill
skatijos to video un rēcu, domāju nabaga ramyrez tiek tramdīts,bakstīts, draudēts ar video utt. ka cak šitā izpelnijies remontus par velti, bet nu visu cieņu ja to darīji un biji apsolijies jau no sākuma izdarīt par saviem līdzekļiem. Cepuri nost.Ramyrez rakstīja:Es censhos vnk paardot labus auto kur ieguldiijumi nav vajadziigi-ar to arii esmu izpelnijies labas atsauksmes un ir liels klientu loks-Ar jaani sanaaca taa ka kad pirkshanas briidii nebiju paspeejis visu lidz galam salabot un tapeec bija noruna kad visu to izdariishu jo vinsh gribeeja uzreiz auto savaa ipashumaa;))Rob rakstīja:Tas būtu skaidrs, bet vai Tu katram klientam, kad auto pārdots, to labo par velti, kā Jānim?Ramyrez rakstīja: Nevajag visu plachus zem vienas tupeles mest-man diviem chomiem plachi tur ir-okey varbuut nav kapeikpiseeju cenas bet attieciigi katra mashiina iziet caur sevisu un viss tur ir kaartiibaa...man ari starpcitu tur bija agraak dalja placha-un nejau tapeec uzreiz kljuustu par sliktu auto pardeveeju-vnk bija laiki kad visus auto nevareeju seetaa sadabuut tapec naacaas iireet dalju placha...

Kur redzēji video? Kādu auto tad cak sev nopirka?

E39.ZzevsS rakstīja:Kur redzēji video? Kādu auto tad cak sev nopirka?
Sitais video- https://m.youtube.com/watch?v=QGIF0pJODF8

Paldies!Garaisss rakstīja:E39.ZzevsS rakstīja:Kur redzēji video? Kādu auto tad cak sev nopirka?

Ārprāts! Izskatās ka viņš ir spēcīgi kritīs Ramyrezam uz nerviem...Garaisss rakstīja:E39.ZzevsS rakstīja:Kur redzēji video? Kādu auto tad cak sev nopirka?

Jau ss'ā iemetisZzevsS rakstīja:Ārprāts! Izskatās ka viņš ir spēcīgi kritīs Ramyrezam uz nerviem...Garaisss rakstīja:E39.ZzevsS rakstīja:Kur redzēji video? Kādu auto tad cak sev nopirka?
https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... clfxj.html
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278