Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- …
- 292
- chevron_right
Inferno rakstīja:Iespēru pa spārnu!
vakar tika izdarīts tieši tas pats!
Loud N' Proud
Pieskruveju abšifkas ar samareziem. #kaplis life :e36_power:
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Pārdevu e36,....nopirku citu e36
Nesaprotu, kādēļ cilvēki ravē ārā! Man tieši tāds pats skats bija! Un nesapratu, kādēļ lapas pūš sejāTomSkarsts rakstīja:Likās, ka mazliet par daudz svīst logi ciet, šķita, ka derētu salona filtru nomainīt. Ielīdu izvilkt ārā paskatīties izmēru un še tev. Tukšs
Arī Sdn savējo iznemu, melns nežēlīgi un ļoti daudz SU** iekšā pāris dienas japabrauka bez kamēr atnāks jaunsnormāls čalis rakstīja:Nesaprotu, kādēļ cilvēki ravē ārā! Man tieši tāds pats skats bija! Un nesapratu, kādēļ lapas pūš sejāTomSkarsts rakstīja:Likās, ka mazliet par daudz svīst logi ciet, šķita, ka derētu salona filtru nomainīt. Ielīdu izvilkt ārā paskatīties izmēru un še tev. Tukšs
Lūk arī iemesls, kāpēc ravē ārā. Gan jau izņem, un aizmirst. Es savu izņēmu, secināju ka netīrs, izpūtu, ieliku atpakļ un pēc nedēļas ieliku jaunu.Garaisss rakstīja:Arī Sdn savējo iznemu, melns nežēlīgi un ļoti daudz SU** iekšā pāris dienas japabrauka bez kamēr atnāks jaunsnormāls čalis rakstīja:Nesaprotu, kādēļ cilvēki ravē ārā! Man tieši tāds pats skats bija! Un nesapratu, kādēļ lapas pūš sejāTomSkarsts rakstīja:Likās, ka mazliet par daudz svīst logi ciet, šķita, ka derētu salona filtru nomainīt. Ielīdu izvilkt ārā paskatīties izmēru un še tev. Tukšs
Beidzot nebūs jākasa ledus no spoguļa. Kāds umņiks ielicis neapsildāmo spoguli. Ieliku apsildāmo, pāris sekundes pirms darba ietaupītas.
Arī visu šo laiku braukāju bez salona filtra Tāpēc ieliku jaunu, cerams vairs nesvīdīs.
Aizvedu uz riepu garāžu sataisīt savu ovālo lieto disku un otru disku, kur bija sāns uzbliests, cerams puiši izdarīs visu, kā arī beidzot savirzi uztaisīšu.
Par tiem salona gaisa filtriem taču bullshits, kā nesvīdīs ciet. Svīdīs tāpat
Bet par tēmu - pacelts purns uz augšu un nobalansēti ripuļi. Aa, šodien arī no subja izvilku norauto banāna galu
Bet par tēmu - pacelts purns uz augšu un nobalansēti ripuļi. Aa, šodien arī no subja izvilku norauto banāna galu
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Uzliku ziemas ripuļus, uzcēlu koilas ~1cm augstāk un cik varēju vītenes iesmērēju ar vara smēri, redzēs kas būs pēc ziemas.
Nedirs. Nesvīdīs, ja ar tosola cirkulācijas sistēmu viss ok. Bez filtra nesvīdīs ciet, ar labu salona filtru arī nesvīdīs ciet.jaaniskal rakstīja:Par tiem salona gaisa filtriem taču bullshits, kā nesvīdīs ciet. Svīdīs tāpat
Much "nesvīdīs"...dogMa rakstīja:Nedirs. Nesvīdīs, ja ar tosola cirkulācijas sistēmu viss ok. Bez filtra nesvīdīs ciet, ar labu salona filtru arī nesvīdīs ciet.jaaniskal rakstīja:Par tiem salona gaisa filtriem taču bullshits, kā nesvīdīs ciet. Svīdīs tāpat
Nu man it kā viss strādā, tosols nezūd nekur, tāpat svīst. Filtru nesen nomainīju.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Nu, tad jābeidz dzert
Dzeršana logu svīsšanu neietekmē, vismaz ja pečka strādā! Pārbaudīts braucot uz Vāciju un visu ceļu dzerot, ne mirkli nesvīda logi ciet!dogMa rakstīja:Nu, tad jābeidz dzert
Vecajam autiņam arī svīda. Šādā laikā besīja, ka logs bija jākasa no abām pusēmjaaniskal rakstīja:Much "nesvīdīs"...dogMa rakstīja:Nedirs. Nesvīdīs, ja ar tosola cirkulācijas sistēmu viss ok. Bez filtra nesvīdīs ciet, ar labu salona filtru arī nesvīdīs ciet.jaaniskal rakstīja:Par tiem salona gaisa filtriem taču bullshits, kā nesvīdīs ciet. Svīdīs tāpat
Nu man it kā viss strādā, tosols nezūd nekur, tāpat svīst. Filtru nesen nomainīju.
Bet tas gan jau tāpēc, ka bija caura grīda, mitrs paklājs, un vispār, daudz kas bija slikti. Tā kā, ja svīst, sataisiet savas lamatas
Maiņas rezultātā dabūta mtech2 stūre
Pārdevu zaļu salonu, nopirku krēmkrāsas ādas salonu, tik rear apšivkas trūkst
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Vot i tev būs ziemas drapaks.. Nākamziem jāpērk trešais - ziemas auto? Šie abi pa ziemu dzīvosies garāžā
Nu es biju domājis ja man viss būs vienalga, un no sākuma gribēju riktīgu gateri, tagad sāk parādīties ādas saloni nshit, te gandrīz m bamperi paņēmu, nu ne oem protams, bet tā kā nauda jāvelta vēl semakam ta beigās nepaņēmu, uz doto brīdi ceru ka nesaslimšu ar swapa un lsd idejām bet no otras puses, nesošā konstrukcija mint cik nu esmu spējis izpētīt, tā ka nebrīnīšos ja pēc semaka garažā nākošais ieripos šis :lol:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- …