Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- …
- 451
- chevron_right
Nu viņš tās mašīnas maina vairāk kā es zeķes...Riks* rakstīja: Jau ss'ā iemetis
https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... clfxj.html
hahaha! muļķu bars
Muļķis esi tu kad no mašīnām sajēdz 0, aizbrauc pie kaktu mehāniņiem, un tie tev sastāsta mašīna sista utt, patiešām žēļ ramrez, kad ar tadu bērnu kā tu viņam jānodarbojas.
Pat ja sista, ļoti reti kurš pārdevējs zin visu auto vēsturi. Uzskatu ka pēc pārrakstīšanas nedrīkst būt nekādu pretenziju pret pārdevēju.
+++Lācis rakstīja:Muļķis esi tu kad no mašīnām sajēdz 0, aizbrauc pie kaktu mehāniņiem, un tie tev sastāsta mašīna sista utt, patiešām žēļ ramrez, kad ar tadu bērnu kā tu viņam jānodarbojas.
X5 forumu dodiesCaK rakstīja:hahaha! muļķu bars
Lielākās un dziļākās muļķības kādas jebkad kāds ir pateicis. Visi plači VISI! ir bāžami vienā maisā. Tāpat arī nekad mūžā nepirktu mašīnu no kaut kādiem "tikko no vācijas" Tas viss ir bāzēts tikai un vienīgi uz naudas pelnīšanu, autiņi tiek iepirkti ar kaut kādiem akmeņiem pa lēto, salaboti pa lēto un tirgoti, protams tur ir daudz un dažādas lietas kas un kā, bet viss, kas ir tēmēts uz naudas pelnīšanu ir mēsls. Labu auto tu vari nopirkt no cilvēka, kas to pircis salonā un vēlāk sastūmis tur vēl daudz naudu, kur autiņs ir bijis priekš sevis, nevis priekš pārdošanas. Tāda ir tā realitāte un cilvēki, kuri to nesaprot ir autotirgoņu upuri, barotāji. [/quote]
Ehh cik mes visi gudri.
Nu tad atbildi, savu e36 pirki no salonai?
Vai pirkts lv salona un esi otrais saimnieks?
Tik gudri visi runa, kamer nevelas nopirkt jaunaku masinu, par pienemamu cenu.
Ehh cik mes visi gudri.
Neiet runa par tādām miskastēm kā E36 es runāju par normāliem auto, kas sākās no 8-10kElvijs rakstīja:Lielākās un dziļākās muļķības kādas jebkad kāds ir pateicis. Visi plači VISI! ir bāžami vienā maisā. Tāpat arī nekad mūžā nepirktu mašīnu no kaut kādiem "tikko no vācijas" Tas viss ir bāzēts tikai un vienīgi uz naudas pelnīšanu, autiņi tiek iepirkti ar kaut kādiem akmeņiem pa lēto, salaboti pa lēto un tirgoti, protams tur ir daudz un dažādas lietas kas un kā, bet viss, kas ir tēmēts uz naudas pelnīšanu ir mēsls. Labu auto tu vari nopirkt no cilvēka, kas to pircis salonā un vēlāk sastūmis tur vēl daudz naudu, kur autiņs ir bijis priekš sevis, nevis priekš pārdošanas. Tāda ir tā realitāte un cilvēki, kuri to nesaprot ir autotirgoņu upuri, barotāji.
Ehh cik mes visi gudri.
Brachka pirka Volvo S60, pa 6-7K, skatījās pa visu Latviju variantus (dzīvē reāli ievērtēja kādas 4-5 mašīnas (bija kompis līdzi, ar ko krāsu pamērīt, pēc iespējas uz bedri dzina), vislabākais variants par brīnumu tika atrasts tieši uz plača (tajā pašā Rumbulā), pārējie vai sisti/krāsoti, vai pilni ar kļūdām vai vnk vizuāli nobraukti). Rezultātā skate no pirmās reizes, gandrīz pa gadu nekādu kasjaku nav izlīdis...
d[-_-]b
Redzēji video, kā tas kaktu meistars visu to laiku meklēja īsto uzgriežņu atslēgu? Neskaitīju, bet vismaz 6 reizes, es ko tādu redzot no tāda tītos prom, a šis laikam ņēmis to pilnā nopietnībā. Galvenais, tas ''meistars'' saka, ka neko tādu vēl nav redzējis, sūdīgi viņam, tad jau viņš auto vispār nav redzējis.Lācis rakstīja:Muļķis esi tu kad no mašīnām sajēdz 0, aizbrauc pie kaktu mehāniņiem, un tie tev sastāsta mašīna sista utt, patiešām žēļ ramrez, kad ar tadu bērnu kā tu viņam jānodarbojas.
Es ar sistu auto nobraucu 5 gadus, nekāda vaina, jo tak lielākā daļa šo veco auto ir sisti.
Ja par to atslēgu meklēšanu arī ierēcu, viņš tur vairāk meklēja to atslēgu, nekā kko strādāja un CAk jau jebkurš var piebazt pilnas ausis un šis tic
elksnis rakstīja:knuts rakstīja:vīri, kādam ir kaut kāda informācija par šo? - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fnldd.html
pa lielam interesē +/- bundžas stāvoklis un vai ir ejošs motors.. pa lielam varētu rīt aizbraukt paskatīties, bet Kuldīga tomēr patālu no Rīgas..
Bundza ļoti dzīva.. sliekšņi mainīti kvalitatīvi, viens spārns chaina un laikam brille chaina.... Haubei un bagaznieka vakam mazi rusas aizmetnīši,.. autiņu tirgo pusprivātais nopircis no opja pa 1100 ja nemaldos... pa 13000 gan jau atdos... motortelpa smuka tīra, izbraukt nesanaca bet dievojas ka ejot ka nākas un visas ekstras strādāja....
Kopuma labs auto - nav trapijis nevienam sportistam rokas...
Biju skatīties, pa lielam viss ko uzrakstīji ir precīzi, bet es izbraucu - sajūgam pilnīgi kapi+motors noteikti neiet tā kā gribēju un ar to arī pa lielam pietika, pat nemēģināju cenu kaulēt, aizbraucu prom..
Varbut kads sensors dead, vai kas cits maznozimigs. Man piemeram kad ara mitrs gaiss, motors iesledz leno sabrazjalku :((
Ideālu pa tādu cenu vari i nebraukt meklēt. Dīvains kkāds esi,ka gribi lai viss kā no zavoda,i kapeiku nav jāieliek.knuts rakstīja:elksnis rakstīja:knuts rakstīja:vīri, kādam ir kaut kāda informācija par šo? - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fnldd.html
pa lielam interesē +/- bundžas stāvoklis un vai ir ejošs motors.. pa lielam varētu rīt aizbraukt paskatīties, bet Kuldīga tomēr patālu no Rīgas..
Bundza ļoti dzīva.. sliekšņi mainīti kvalitatīvi, viens spārns chaina un laikam brille chaina.... Haubei un bagaznieka vakam mazi rusas aizmetnīši,.. autiņu tirgo pusprivātais nopircis no opja pa 1100 ja nemaldos... pa 13000 gan jau atdos... motortelpa smuka tīra, izbraukt nesanaca bet dievojas ka ejot ka nākas un visas ekstras strādāja....
Kopuma labs auto - nav trapijis nevienam sportistam rokas...
Biju skatīties, pa lielam viss ko uzrakstīji ir precīzi, bet es izbraucu - sajūgam pilnīgi kapi+motors noteikti neiet tā kā gribēju un ar to arī pa lielam pietika, pat nemēģināju cenu kaulēt, aizbraucu prom..
Lielakais tupaks esi tu. Tas pazimes pec kuram noteicat nobraukumu ir tirsa.. man driz bus 450(lieki piebilst ka odo ir 305) un nav nedz salauztu kepinu, nedz nopunkojies motors..CaK rakstīja:hahaha! muļķu bars
Nu varbūt tas ir tas retais gadījums, ka nobraukums ir īsts.. Esmu diezgan daudz vecu auto sastapis ar mazu( īstu) nobraukumudzuris rakstīja:Lielakais tupaks esi tu. Tas pazimes pec kuram noteicat nobraukumu ir tirsa.. man driz bus 450(lieki piebilst ka odo ir 305) un nav nedz salauztu kepinu, nedz nopunkojies motors..CaK rakstīja:hahaha! muļķu bars
EDIT: Protams lielākoties auto īpašnieki bija gados
Tak ko tu cepies, kur es rakstu ka meklēju ideālu? Ieposteju, lai pateiktu to ko dabūju redzēt, jo vienu postu augstāk tika minēts, ka saimnieks solījies, ka tehniski viss bumbās.. Tajā pašā dienā tika ieķerta ejoša 2.8 kūts.. Šoreiz vnk nederēja laba virsbūve ar neejosu dzinēju, thats all.. :Pvitjazz rakstīja:
Ideālu pa tādu cenu vari i nebraukt meklēt. Dīvains kkāds esi,ka gribi lai viss kā no zavoda,i kapeiku nav jāieliek.
Šito kāds ir skatījies intrese tīri kā vasaras auto https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... dlgxd.html
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- …
- 451