Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 92
- chevron_right
joptvai, viņam tak izjāt un izputināt to pritonu var, ka nemaz neliekas un pats arī staigās pa iestādēm gadu vēl un skaidrosies. ja arī neizsitīs vismaz godīga ceļā naudu atpakaļ, tad dzīve viņam paliels murgs būs kādu brīdi, vajag tik rakstīt papīrus uz iestādēm , kuri kā izsalkuši šitādus darboņus tvarstīt ir.
Nu otrs variants..... in A team style
Valstij būs pohuj, kamēr viņiem gar degunu neaizies vairākas štukas(maigi izsakoties). Protams, viņi kaut ko darīs, jo kāds to uzspiedīs, bet nekur tālu arī tas neaizies, nopisīsies vairākus gadus mēģinot to izdarīt godīgā ceļā. Labāk uzzini cik zobu feja maksā par zobiem un tik daudz arī izsit
valstij pašai po , bet cilvekiem kas strādā šajā gadījumā vajadzīgajos kantoros nav un viņiem ir saldais ēdiens pačmorīt šadus tizleņus
Sapisos, biju domājis par valsts instancēm, jo ir bijusi saskarsme, bet nu, ja par tēmu - cīnies, vecīt, nav vairs ko zadēt īsti
es necīnos, man ar to emo lohu nekādu dīlu nav bijis
Tas nebija Tev, bet golfa īpašniekam
Nekas tur nebūtu. Ja vēl čalis nav pilnīgi tērēts, tad noteikti viss ir sataisīts tā, kad pārbaudes brīdī viss būtu kārtībā. To ka kāds viņam ir maksājis skaidrā un nav saņēmis čeku/kvīti tāpat pierādīt nevar. Sliktākajā gadījumā uzliks sodu (kuru viņš jau 10x atpelnījis ) un liks sakārtot papīrus.Ridlihs rakstīja:joptvai, viņam tak izjāt un izputināt to pritonu var, ka nemaz neliekas un pats arī staigās pa iestādēm gadu vēl un skaidrosies. ja arī neizsitīs vismaz godīga ceļā naudu atpakaļ, tad dzīve viņam paliels murgs būs kādu brīdi, vajag tik rakstīt papīrus uz iestādēm , kuri kā izsalkuši šitādus darboņus tvarstīt ir.
nūū.... neaprobežojamies ar VID utml iestādēm, ir vēl viss kas
te būs risinājums
tie pēdējie divi darbinieku listē izskatās pēc īstajiem konsultantiem
Valdis Pavlovskis = puikaa20
'81 VW Golf mk1 1.6 -> 2.0 DOHC
'04 Ford Focus 1.8 zetec
'04 Ford Focus 1.8 zetec
Par VID bija doma.. Ir arī konta izraksts kur viss redzams.. un maksājuma mērķis arī pietiekami skaidrs norādīts..
'81 VW Golf mk1 1.6 -> 2.0 DOHC
'04 Ford Focus 1.8 zetec
'04 Ford Focus 1.8 zetec
a tie normali pipari parejie divi konsultanti! intresanti ka tad puika ir teraudam to pirmiti sataisijis!?
skatos Romčik, pats arī topa figura esi metēju topikos :
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... 0&start=20
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... 0&start=20
Driizaak slims cilveeks pat es teiktu , kas dirsh vienaa dirshanaa visiem un visur pa lielam visi ar ko esmu runaajis kam bijusi saskarsme to var apstiprinaat
man likās normāls čalis. Romčik, tad Tu sadirsi man , ka Tev Alpinas motors Tavā e36 un speciāli uzliktas plastmasas no m52b28, lai cilveki neatpazīst Alpinas dzinēju , bet bolas acis kā Tava žurka iet lopā?
Muahahaaa alpinas dzineejs
Kaadus dzineejus vinjsh tur nav kraameejis
Nixonam bija piestaastiijis ka 2jz ieksh taas zhurkas un tad veel turbo un //M tur bija forumaa izskaneejis
Kaadus dzineejus vinjsh tur nav kraameejis
Nixonam bija piestaastiijis ka 2jz ieksh taas zhurkas un tad veel turbo un //M tur bija forumaa izskaneejis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 92