Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 451
- chevron_right
izkatās jau labi
Reku Roland arī kautkas labs http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... exxnl.html
bet laikam atrodas Igaunijā
Šitas atrodas igaunijā,bet jau uzrakstīju :)Error rakstīja:Reku Roland arī kautkas labs http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... exxnl.html
neteiktu,ka kaut kas baigi labs ar otro reizi vēl tik daudz vieninieki par bremzem nakamgad toč būs 2Rolands rakstīja:6dien vai 7dien sarunāsu tikšanos,aizbraukšu apskatīties :)
Pēdējais labojis Kobreti - 12 Jan 2012, 00:18, kopā labots 1 reizi.
Nu ja cilvēks kā prioritāti ņem smuku izskatu, nevis tehnisko stāvokli, tad uz tādām apskates lapām jāpiever acis.Kobreti rakstīja:neteiktu,ka kaut kas baigi labs ar otro reizi vēl tik daudz vieninieki par bremzem nakamgad toč būs 2Rolands rakstīja:6dien vai 7dien sarunāsu tikšanos,aizbraukšu apskatīties :)
[img]lamata[/img]
Vecam m50 pa tādu cenu jau nu toch vajadzēja būt nevainojamam imho. Te ir štruntīga apskates lapa, bildēs pat redzams ruslans, kkāds zils salons utt.. varu derēt, ka dzīvē arī tur nekas labs nav.
Bet nu izskatās, ka pofig, to te var stāstīt, var nestāstīt. Galvenais, ka mpaciņa un diski.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu jā,to pāšu es biju domājis,tik neizteicos tik plaši
es tikai brauksu apskatīties,nej au pirkt uzreiz,kamonch. rakstīja:Nu ja cilvēks kā prioritāti ņem smuku izskatu, nevis tehnisko stāvokli, tad uz tādām apskates lapām jāpiever acis.Kobreti rakstīja:neteiktu,ka kaut kas baigi labs ar otro reizi vēl tik daudz vieninieki par bremzem nakamgad toč būs 2Rolands rakstīja:6dien vai 7dien sarunāsu tikšanos,aizbraukšu apskatīties :)
[img]lamata[/img]
Vecam m50 pa tādu cenu jau nu toch vajadzēja būt nevainojamam imho. Te ir štruntīga apskates lapa, bildēs pat redzams ruslans, kkāds zils salons utt.. varu derēt, ka dzīvē arī tur nekas labs nav.
Bet nu izskatās, ka pofig, to te var stāstīt, var nestāstīt. Galvenais, ka mpaciņa un diski.
Un ruslans vinam ar esot uz arkam
jūsu iespaidā sāku pārdomāt
jūsu iespaidā sāku pārdomāt
tā iespaidā var paņemt "ķipa nerūsējušu", kas ir tiko sakrāsots, bet bez kvalitatīvas apstrādes tas viss izlīdīs aptuveni pēc gada, pusotra..
Tas ir labi ja tik ilgi notureesies
a var izliist arii peec paaris meeneshiem
a var izliist arii peec paaris meeneshiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
vienīgā iespēja,pēc visa izlastītā,jāpērk galīgi jauns BMW
Es nesaprotu kādā sakarā teikt, ka viņam ir daudz vieninieki, tāpēc slikts!?
Par koroziju gandrīz visiem liek un eļļas noplūdēm. Galvenais tak ka hadene kārtībā + ja aizbrauksi apskatīties un bundža būs normāla, tad šitie vieninieki jau nu toč nav iemesls lai nepirktu! Gabarīts nedeg - ak šausmas! Es smejos!
Bet nu tas par virsbūves bojājumiem gan nav smuki.
Par koroziju gandrīz visiem liek un eļļas noplūdēm. Galvenais tak ka hadene kārtībā + ja aizbrauksi apskatīties un bundža būs normāla, tad šitie vieninieki jau nu toč nav iemesls lai nepirktu! Gabarīts nedeg - ak šausmas! Es smejos!
Bet nu tas par virsbūves bojājumiem gan nav smuki.
kads zin par so kko ir doma pirmdien apskatit! ja nav zinams kadu viedokli!
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdxkh.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdxkh.html
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nebūt ne.. vnk neskaties tik daudz uz mpakām, diskiem, auto krāsu utt, bet pievērs uzmanību to tačku nopistuma pakāpei.. vismaz, ja pērc auto par tādu naudu.Rolands rakstīja:vienīgā iespēja,pēc visa izlastītā,jāpērk galīgi jauns BMW
Un nē, nav tā, ka es utopiski domāju, ka eksistē perfekti e36 utt, bet stāvoklim ir jāatbilst cenai.. Par kkādiem konstruktoriem un nopisteņiem nevar prasīt tādu summu, cik tirgū maksā labi un svaigi eksemplāri.. Un otrādi - nevar cerēt, ka labus eksemplārus kāds atdos par nopisteņu cenu..
Ja pērc e36, kas maksā vairāk par saviem sugasbrāļiem tirgū, tad novērtē vai tas tiešām ir atbilstoši un vai tam ir iemesls.. Piemēram, es neredzu nevienu ieseslu kāpēc tas violētais maksā vairāk par 1300lvl.
Tur ne tikai arkās ruslans.. Bildēs, kuras uzņemtas hvz kad, jau redzams, ka sapuvuši arī redeles gali, kā arī šofera durvju apakšējais stūris un slieksnis tajā pašā vietā..
EDIT:
Rēķini, ka mpaku, diskus un pārējos štruntus vari salasīt klāt jebkurā laikā un pa ļoti demokrātiskām naudām.
Savukārt čakarēties ar auto, kas bijis sasists banānā, un/vai pravodka ir caur pakaļu taisīta, un/vai tas ticis remontēts pie Fedjas un pa lēto, un/vai ir nopuvis līdz kliņķim utt nez vai gribēsi. UN pēc tam no tās misenes nevarēsi tikt vaļā.. Ne jau velti šie te šaubīgie eksmplāri nepazūd 2 dienu laikā..
Pēdējais labojis ch. - 12 Jan 2012, 18:46, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
es arī uzskatu,kad cena par dārgu,mēģināšu kaulēt,ja tiešām būs vērts ņemt tādu :) Bet vēl tas tumsi zilais salons,nez kā viņs varētu izskatities,tas mazliet biedē
ja sliktā stāvoklī tad ļoti drausmīgi, ja daudzmaz normāls, tad vnk drausmīgi. Vismaz ja tas ir tas individual salons ko iztēlojosRolands rakstīja:es arī uzskatu,kad cena par dārgu,mēģināšu kaulēt,ja tiešām būs vērts ņemt tādu :) Bet vēl tas tumsi zilais salons,nez kā viņs varētu izskatities,tas mazliet biedē
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Fuuuuuuj Man zila krāsa vsp nevisai iet pie sirds,kur nu vel salons
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29