Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 68
- chevron_right
Nu kaut kā tā, jā
nu jabi, paskatatos manos apartamentos diez vai tur kaut kas nav
nu jabi, paskatatos manos apartamentos diez vai tur kaut kas nav
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
vnk īsi un konkrēti <PIS TAISNI> tavu komentārus neprasiju šeit.Shreks rakstīja:Je*akj, ja nemaki ar diizeljgolfu 10 minutes pavizinaties, tad ej puika un maacies braukt, nemaz nerunajot par autoskolu utt. Ja musdienas neesi spejigs nokartot tiesibas normala veidaa, tad nu atvaino man, neesi iisti pilns un kursh vel no radiem brauc sudigi tev?
Es tikai intresejos 1 kārt.
kapēc šitos klaunus vnk nedzēš?
Nu pasakiet vel ka CSDD nav dienas zagļi. Nepietiek ar to ka fotoradarus ar 1 janvāri bāzīs atkal krūmos. Vel viņiem pa maz maksā.
Auto kas būs iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā paliks bez TA. Respektīvi policija noraus nakļeiku un sjo.
Ja atkārtotā apskatē atklāsies nekvalitatīvs remonts (jeb kā Lietuvā pa lēto) tad TA netiks dota. Interesanti kā pateiks kvalitatīvs vai nekvalitatīvs remonts ?
Baudīs Airbagus.
Baudīs Elektriskās drošības sistēmas.
kr4 - deg abs lampiņa skates nebūs,degs airbaga lampiņa skates nebūs,Degs ASC skates nebūs.
Jauki ne ?
Drīz tiešām autiņam tikai lej un brauc varēs. Visu citu aizmirsti.
Auto kas būs iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā paliks bez TA. Respektīvi policija noraus nakļeiku un sjo.
Ja atkārtotā apskatē atklāsies nekvalitatīvs remonts (jeb kā Lietuvā pa lēto) tad TA netiks dota. Interesanti kā pateiks kvalitatīvs vai nekvalitatīvs remonts ?
Baudīs Airbagus.
kr4 - deg abs lampiņa skates nebūs,degs airbaga lampiņa skates nebūs,Degs ASC skates nebūs.
Jauki ne ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tad lai tādas bezmaksas apskates veic visiem auto, kurus reģistrē LV, pircēji būtu ļoti apmierināti ar to, bet par velti jau toč neko tādu nedarīs.
fuck gribeju lamaties lamu topika bet pardomaj
man šodien naca neželiga maciba no csdd puses taka varbut kadam noder lieta sekojosa
ar restavretam piekares detalam vairs nelaiz cauri tehniskaja apskate
e39 likas aizdomigas pars piekares detalas kuras aizvedu atrestauret un reku šeku par vinam izjaja skate pateica ka ar pagaiso menesi vini visus jaj pa restavretam alminija piekarem
vai tomer es trapiju uz kautkada duma inspektora
taka naksies pamatigi tagad velreiz izteret naudinu
man šodien naca neželiga maciba no csdd puses taka varbut kadam noder lieta sekojosa
e39 likas aizdomigas pars piekares detalas kuras aizvedu atrestauret un reku šeku par vinam izjaja skate pateica ka ar pagaiso menesi vini visus jaj pa restavretam alminija piekarem
tak aizbrauc pie elektrika vins tev visur salodes pretestibas un nekas nekur nedegs un parbaudit ari nebuss iespejams tak lietuva jau sen to piekopjzuze91 rakstīja:Nu pasakiet vel ka CSDD nav dienas zagļi. Nepietiek ar to ka fotoradarus ar 1 janvāri bāzīs atkal krūmos. Vel viņiem pa maz maksā.
Baudīs Airbagus.
Jauki ne ?
cik ļoti nekvalitatīvam remontam jābūt, lai TA noteiktu ka tā svira ir restaurēta?Dj_Zii rakstīja:fuck gribeju lamaties lamu topika bet pardomaj
Šis gan ir Tikai nevajag, ļjer, ļjer, ka abs/asc nav vajadzīgi un tikai traucē braukt nemāniet sevi.zuze91 rakstīja: Baudīs Airbagus.
Jauki ne ?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
E36 liekās lampiņas kas deg ir elementāri pašam novērst. Izņem spuldzīti no spidometra.
Pirmdien aizbraukšu līdz csdd painteresēties par to avāriju un TA. Nu kas tas par bullšitu. Es izeju šodien TA un man viens pimpausis ieliek sānā. Tagad atnāk vēlviens pimppausis un izplēš uzlīmi. Un ar evakuatoru uz remontu, ar evakuatoru uz CSDD un maksā, maksā. Negribu ticēt.
Interesē kāviņi tos bagus pārbaudīs darbībā ? Sitīs pa bamperi, lai izšauj ? Ā izšāva, zilas acis ir, viss kārtībā, darbojas
Pirmdien aizbraukšu līdz csdd painteresēties par to avāriju un TA. Nu kas tas par bullšitu. Es izeju šodien TA un man viens pimpausis ieliek sānā. Tagad atnāk vēlviens pimppausis un izplēš uzlīmi. Un ar evakuatoru uz remontu, ar evakuatoru uz CSDD un maksā, maksā. Negribu ticēt.
Interesē kāviņi tos bagus pārbaudīs darbībā ? Sitīs pa bamperi, lai izšauj ? Ā izšāva, zilas acis ir, viss kārtībā, darbojas
Pēdējais labojis RF_ - 14 Sep 2013, 20:27, kopā labots 1 reizi.
da neprasi man ka vini atklaja ka tas sviras ir restauretas es aizvedu uz normalu kantori un likas ka ir ka jauna es pats soka butu zinajis butu uzreiz jaunas pircis un miers
da labi vini tak reali nevar parbaudit tas lampinas vienigi ja tur tupa ir iznemtas vinas ja viss ir atiecigi sataisits tad nekas viniem tur nespid
man darba kolega e46 tiesi to pashu pateica.vinjam gan coms pienema skati un teica ka uz nakoso gadu lai vnk nokrasojot tas restauretas vietas aluminija krasa.Dj_Zii rakstīja:fuck gribeju lamaties lamu topika bet pardomaj
bet nu jebkura gadijuma stulbums,jo cik esmu dzirdejis tas restairetas turot ilgak un labak ka original
Nu, Airbag funkcija lai nu paliek uz auto īpašnieka sirdsapziņas, bet ABS, ASC un citas palīgierīces jau nu gan būtu jātur darba kārtībā. Un šo sistēmu defekti parasti ir elementāri labojami ar kāda devēja nomaiņu...
Bet par nejēdzībām runājot, incantākais punkts ir bijis par to, ka stūre nefiksējas, izņemot aizdedzes atslēgu. Kā tas ietekmē satiksmes drošību? Nav sanācis pie CSDD čaļiem tikt un parunāties...
Bet par nejēdzībām runājot, incantākais punkts ir bijis par to, ka stūre nefiksējas, izņemot aizdedzes atslēgu. Kā tas ietekmē satiksmes drošību? Nav sanācis pie CSDD čaļiem tikt un parunāties...
cik es zinu tad no 1.janvāra jau nelaiž cauri restaurētie lodbalsti utt... džeks pateica ka nopirka tjip lietotu plauktu ar labu lodbalstu kurš jau sen tika restaurēts un viņu izlaida cauri...Dj_Zii rakstīja:fuck gribeju lamaties lamu topika bet pardomaj
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Latvijā viss ir iespējams. Visstulbākās lietas ko normāls cilvēks pat iedomāties nevar. stūre kas noslāpējot mašīnu nefiksējas. Ko man tagad darīt ? Darba auto nav tāda ekstramarux rakstīja:Bet par nejēdzībām runājot, incantākais punkts ir bijis par to, ka stūre nefiksējas, izņemot aizdedzes atslēgu. Kā tas ietekmē satiksmes drošību? Nav sanācis pie CSDD čaļiem tikt un parunāties...
par stūres fiksāciju, vajadzīgs lai ar izgrieztu stūri var noparkot auto nogāzē un rokasbremzes fail`a gadījumā auto atdurtos pret apmali. Csn teorijā vēl bij pāris jautājumi par šo tēmu, tik hvz cik % no braucējiem to pielieto praksē.
Pamēģini pagrozīt stūri pie izslēgtas aizdedzes. Man 3 mašīnas un visām traki grūti pagriezt. Vienai gandrīz nereāli pat.
Kā arī neesmu novērojis Latvijā pārāk daudz vietas kur kādās nogāzēs būtu iespējams atstāt mašīnas. Nu Torņakalnā var. Bet tur apmales nav laikam un jebkurā gadījumā pie rocenes FAIL vienīgi sliedes apturēs mašīnu
Kā arī neesmu novērojis Latvijā pārāk daudz vietas kur kādās nogāzēs būtu iespējams atstāt mašīnas. Nu Torņakalnā var. Bet tur apmales nav laikam un jebkurā gadījumā pie rocenes FAIL vienīgi sliedes apturēs mašīnu
Nomaini ķīlējošos amortizatoru atbalstus. Normālam auto vari izgriezt stūri līdz galam, atlaid un sāc stumt auto, pēc 10 metriem auto riepas jau būs taisni.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30