Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- chevron_right
bestbmw rakstīja:Shod var teikt visa diena pavadita citigi pie kompakta, Ielikts elkonbalsts ka ari pipetaju paka, kura izmantosies tikai ka krajskasite vai kas lidzigs. Nu jau vareshu Laikam domat par topika taisishanu.
Izgāju skati
ar savadaka izmera diskiem uz katra tilta? izskatas dirsā jakas no malasFearJr rakstīja:Izgāju skati
Nopirku kapotu.
Uj nē uzliku aizmugurē arī zieminiekus vienkārši skrūves bija aizmugurē stingras un nebija truba ar ko atraut tāpēc sanāca tā kādu laiciņu lolLācis rakstīja:ar savadaka izmera diskiem uz katra tilta? izskatas dirsā jakas no malasFearJr rakstīja:Izgāju skati
P.S. nemaz nebija tik traki vispār man patika, bet nu gaumes atšķiras
Liet. krists21 Uzliktas koilas visos četros stūros, uzlikts pareizs stab. stienis ar jaunām atsaitēm un kārtīga bruņa no apakšas.
Ā un vēl četras samontētas riepas.
o jā. Miglās - tas ir EXTRA MEGA GIGA Pašam jēga nulle, bet naktī citiem acīs nevājš pi$iens no bezlēcu miglām.Inferno rakstīja:Nevajadzēja Tev to teiktjevgeny rakstīja:Ielikts xenons tuvajas gaismas un migliniekos, ka ari uzstaditas CCFL acis!
Slēpts saturs: Parādīt
Uzlikti jauni amīši, cieti tagad man ir īsti rati
ivciks rakstīja:īsti rati
Uztaisīju mazo apkopi: mainīta motoreļļa ar Pro Tec piedevu, jauns gaisa, eļļas un degvielas filtrs. To visu pirmo reizi mūžā darīju pašas rociņām
Uzliku M buferi un miglas
Tā turpini.Anchitta rakstīja:Uztaisīju mazo apkopi: mainīta motoreļļa ar Pro Tec piedevu, jauns gaisa, eļļas un degvielas filtrs. To visu pirmo reizi mūžā darīju pašas rociņām
Atkal atrauta lūpa
sagādāts 2.8
Es vienkārši visu izņēmu un atstāju kā ir..
---------------------------------------------------------------------------------
pulitore ultrasuoni | Compressore senza olio
---------------------------------------------------------------------------------
pulitore ultrasuoni | Compressore senza olio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292