Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- chevron_right

bestbmw rakstīja:Shod var teikt visa diena pavadita citigi pie kompakta, Ielikts elkonbalsts ka ari pipetaju paka, kura izmantosies tikai ka krajskasite vai kas lidzigs. Nu jau vareshu Laikam domat par topika taisishanu.

Izgāju skati 

ar savadaka izmera diskiem uz katra tilta? izskatas dirsā jakas no malasFearJr rakstīja:Izgāju skati

Nopirku kapotu. 

Uj nē uzliku aizmugurē arī zieminiekusLācis rakstīja:ar savadaka izmera diskiem uz katra tilta? izskatas dirsā jakas no malasFearJr rakstīja:Izgāju skati

P.S. nemaz nebija tik traki vispār man patika, bet nu gaumes atšķiras

Liet. krists21 Uzliktas koilas visos četros stūros, uzlikts pareizs stab. stienis ar jaunām atsaitēm un kārtīga bruņa no apakšas. 

Ā un vēl četras samontētas riepas.

o jā. Miglās - tas ir EXTRA MEGA GIGAInferno rakstīja:Nevajadzēja Tev to teiktjevgeny rakstīja:Ielikts xenons tuvajas gaismas un migliniekos, ka ari uzstaditas CCFL acis!
Slēpts saturs: Parādīt![]()

Uzlikti jauni amīši, cieti
tagad man ir īsti rati 

ivciks rakstīja:īsti rati

Uztaisīju mazo apkopi: mainīta motoreļļa ar Pro Tec piedevu, jauns gaisa, eļļas un degvielas filtrs. To visu pirmo reizi mūžā darīju pašas rociņām 

Uzliku M buferi un miglas

Anchitta rakstīja:Uztaisīju mazo apkopi: mainīta motoreļļa ar Pro Tec piedevu, jauns gaisa, eļļas un degvielas filtrs. To visu pirmo reizi mūžā darīju pašas rociņām

Atkal atrauta lūpa 

sagādāts 2.8 

Es vienkārši visu izņēmu un atstāju kā ir..
---------------------------------------------------------------------------------
pulitore ultrasuoni | Compressore senza olio
---------------------------------------------------------------------------------
pulitore ultrasuoni | Compressore senza olio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292