Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 68
- chevron_right
Ja es no 1.6l parlieku uz 1.8is vai piemēram no 2l uz 1.8is pāreju, man būtu pa kautko jauztraucas skatē?
A kā ir ar ksenonu?? man teica ka no 1.oktobra wairs newarēs likt ja naw origināli paredzēts,sods tip arī pamatīgs. Bet netā newaru neko atrast ka kkas tāds būtu pieņemts.
Wrb kāds kko ir dzirdējis,taisnība wai nē.
Wrb kāds kko ir dzirdējis,taisnība wai nē.
kamer netiek mainitas motora kronshteina vietas...neparko nav jauztraucas..GunBunny rakstīja:Ja es no 1.6l parlieku uz 1.8is vai piemēram no 2l uz 1.8is pāreju, man būtu pa kautko jauztraucas skatē?
say What???
Es jau uzskatu, ka kamēr nav likuma pants kas aizliedz tikmēr jāvar visus eņģeļus, ksenonus un motorus kādus grib bāzt iekšā. Jo pašreizējie noteikumi par ksenonu un eņģeļiem man izskatās pēc - viena tante teica tirgū.
Jautājums - vai uz TA drīkst būt uz auto regulējamas aizmugurējās atsperes (respektīvi tas uzgrieznis un vītnes daļa ko liek zem atsperes lai var paregulēt augstumu) ???
absolūti nekad nav bijis problēmu.
Ok, paldies par info
Man tāds jautājums. Vai ja piemēram nejauši pazūd medicīnas izziņa, to atjaunojot peišķir uz kādu termiņu? Kā tas ir pazudušajai vai atkal uz 5 vai 10 gadiem?
Un vai CSDD var iziet to ārstu komisiju (vai iepriekš jāpiesakās, cik maksā, cik laika aizņem)?
Un vai CSDD var iziet to ārstu komisiju (vai iepriekš jāpiesakās, cik maksā, cik laika aizņem)?
Piezvani savam ģimenes ārstam ar tādiem jautājumiem.
Par CSDD - pats CSDD nekādas ārsta komisijas neveic, cik man zināms.
Par CSDD - pats CSDD nekādas ārsta komisijas neveic, cik man zināms.
Kad Tev beigsies tai mediciiniskajai izzinjai terminjsh tad arii kaarto jaunu,domaaju ka nav iipashi jaasatraucas...man vinja maajaas kkur meetaajas un ne reizi astonjos gados nav bijusi vajadziiba peec taas
Tur jau tas prikols, ka man arī 10 gadu laikā ne reizi nav bijusi vajadzība, bet nokārtot vajag un vēltīt tādai lietai visu darba dienu nu galīgi negribas. Štukoju, ko lai izdomā
Tad šobrīt Tev medicīniskā vispār nav derīga?
Ja vispār nav derīga, tad arī tiesības Tev šobrīd nav derīgas.
nu ja Tev beidzies terminjsh tad ej pie gjimenes aarsta un nokaarto jaunu,un peec tam nomaini tiesiibas ar
Paldies par info, ko es jau zinu! Es prasīju uz cik ilgu laiku dod jaunu, ja vecā pazudusi un ja tai nav beidzies derīguma termiņš.Imagine rakstīja:Tad šobrīt Tev medicīniskā vispār nav derīga?
P.S.
Šonedēļ man viss vēl ir derīgs. Nesatrauc savu jauno sirdi!
No dienas kad saņem uz rokas uz tevis izvēlētos termiņu arī derēs. Aiziesi uz CSDD parādīsi jauno papīrīti un viss.
Pat uz CSDD nav jāiet, to visu ģimenes ārsts izdara, ievada datu bāzē.
Kaads zinatajs varbuut var pateikt - T.A. Piekasaas par sagaazumu?
Ja riteņi nestāv tik līki ,kā bomžu ratiņiem,tad domāju ka iziesi.
Savirze tehniskajā apskatē viņiem ir pilnīgi pie pakaļas.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32