Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 68
- chevron_right
Nevajag jaukt divas dažādas lietas, savirze nav sagāzums
Labi izteikšos korektāk savirze-sagāzums
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Ja nu kādam vēl interesē CSDD vīriem (vismaz tma kas man trāpījās) uz acīmredzamu sagāzumu pilnīgi vienalga
kadam ir bijusi saskarsme- ko saka csdd, par nergjistretu 2,5 ieksh 318? kura csdd piever acis uz to? sigulda toch zinu ka panjems ta kartiigi par to 2,5..
Nekad neesmu redzējis, ka par kaut ko tādu čakarētu. Ja viss ir labi salikts, nevajadzētu būt problēmām.
nu plus miinus ir ok, bet churinja taapat raustaas bail ka buus jastum zem preses auto!
Pilniigi nekaadas probleemas!!! To driikt dariit oficiaalimrkashell rakstīja:kadam ir bijusi saskarsme- ko saka csdd, par nergjistretu 2,5 ieksh 318? kura csdd piever acis uz to? sigulda toch zinu ka panjems ta kartiigi par to 2,5..
Es savu paarbuuveeju no 1.6 automaata uz 2.5 manuaali un skatee neviens neteica nevienu vaardu! Jo motors ir no taadas pat virsbuuves! Vieniigi peectam ,kad mainiiju teh pasi tad motora jaudas vietaa ielika zvaigzniites
Taakaa skati vari droshi iet jebkuraa CSDD
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tehnisko pasi mainiji delj kraasas mainjas? ne jau delj motora tilpuma?
Kaa tur bija ar miglas lukturiem e36, ja staav ieksha xenons,ja es vinjus atslegshu vispar lai nedeg miglas lukturi,es izieshu tehnisko apsketi? vai labak iznemt vispar miglas lukturus uz tehnisko?
Ja ir miglas, tad viņām jādeg un jābūt noregulētām un nekādi hrenoni. Labāk izņemt pa visam, jo, ja nav miglu tad nav kur piesieties.
Tur atkarīgs uz kādu čali uztrāpies,kad gāju savam TA teica ka nevar atslēgt,ja ir iekšā tad jāstrādā,nakamajā reizē jau cits čalis teica ka var vnk atslēgt un viss,tas atkarīgs no tā kas pieņēm,bet ja tev tur kkas naw ar viņiem lai izietu TA tad labaak izņem,mazāk probēmu būs. Un ar ksenonu divnieks garantēts.
liekas ja negrib njemties ar njemshanu laukaa,tad var ar melno izolaaciju smuki aizliimeet
viņi noplēš nost
nu gan. e36 jau nu gan ātrāk ir izņemt miglas nekā kko līmēt.
Esmu vienmēr miglas zolīdi aizlīmējis ar melno izoleni un miers. Pēdējo reizi līmēju, jo bija slinkums atslēgt hrenonus.
Pēc idejas kāda starpība kas tev tur ir priekša - melni plastmasas vāciņi, izolene (kas izskatās pēc vākiem), reste vai kas cits.
Pirmo reizi dzirdu, ka viņi ko plēš nost... ja neskaita rūdi ko viņiem patīk pabakstīt... ja ir lielā daudzumā.
Pēc idejas kāda starpība kas tev tur ir priekša - melni plastmasas vāciņi, izolene (kas izskatās pēc vākiem), reste vai kas cits.
Pirmo reizi dzirdu, ka viņi ko plēš nost... ja neskaita rūdi ko viņiem patīk pabakstīt... ja ir lielā daudzumā.
BMW
atkarīgs no pieņēmēja ! lukturi ir pēdējie, ja viss Tev tur noritējis labi un auto nav nevienu 2 tad var arī palaist ar aizlīmētām miglaām, ja tur būs pilns ar 2 tad dabūs arī 2 par izoleni nedrīkstot vairs līmēt neko vai nu ņem ārā vai jāliek visu kā orižinal lai ir vajadzīgais leņķis un smuks stars
no pirmā decembra!!!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Protams ,ka deelj kraasas!mrkashell rakstīja:tehnisko pasi mainiji delj kraasas mainjas? ne jau delj motora tilpuma?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 68