Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 292
- chevron_right
Uz benzīna neesmu vēl testējis, jo bākā 1L Bet uz gāzes gan daudz labāk. Atliek tik zondi nomainīt un būs vispār super!Agris rakstīja:nu ko dzineejam iespaidoja kad taa bija noreguleeta? un kaa ir tagad?dogMa rakstīja:Šodien ar Siikā un Podziņas palīdzību saregulētas sadalenes (aizdedze), bija diez gan pa vēlu.. Kā arī diez gan pa vēlu beidzām
es visu ss apzvanīju un neviens neko man sakarīgu nevarēja piedāvāt,tā kā laika un naudas trūkuma rezultātā vakar tika uzstādīta tā itāļu ražojuma mufta! Ikā viss čikiniekā derēja kā uzlieta,nu jātur tik īkšķi!dreimanis_lv rakstīja:pazina uz 2,0 uzlika italu razojumu jaunu muftu!
sogad pilnigas lupatas no vinas un vins ir loti liels senotajs
es tev ieteiktu pameklet shrotos ko labaku par italian
P.S.,,man ir aizdomas ka kadas 3 garaza metajas
Pie maiņas neiztikām arī bez starpgadījumiem vecajai muftai bij viss lupatās un vienu skrūvi nu nekā nevarēja dabūt ārā,tā kā tgd tiek meklēta skrūve kas satur muftu ar kārbu,ja kādam ta lūdzu PM. pagiadām stāv kkāda kreisā skrūve,bet uzlabojums jau td manāms,jo saliku arī kardānu pa metkām un peldošo gultni a kautcik pavilku uz pareizu pusi! Vibrācija vairs nav jūtama,tik ja uzliek roku uz ātrumpārslēdzēja,ta var minimāli just ka novbrējas apmēram uz 2,3k apgriezieniem!
P.S. vēlāk ielikšu bildi ar veco un jauno muftu
coupe 2.8
notestee no riita lec labaak ar bendzu vai nee :)dogMa rakstīja:Uz benzīna neesmu vēl testējis, jo bākā 1L Bet uz gāzes gan daudz labāk. Atliek tik zondi nomainīt un būs vispār super!Agris rakstīja:nu ko dzineejam iespaidoja kad taa bija noreguleeta? un kaa ir tagad?dogMa rakstīja:Šodien ar Siikā un Podziņas palīdzību saregulētas sadalenes (aizdedze), bija diez gan pa vēlu.. Kā arī diez gan pa vēlu beidzām
tatad vakar savam bembitim izdzinu skati, tika iegadati jauni miglinieki, nomazgats motors , noreguletas lampas un nomazgata virsbuve! kkad driz iemetisu kadas bildes, jo nebij pa rokai fočika!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Vakar savējam izplulēju magīša panelīša ekrānu - nu tadag ir labāk.
P.S. Zinu uztaisīšu DIY - vienkārši vakar pa rokai nebija fočika.
P.S. Zinu uztaisīšu DIY - vienkārši vakar pa rokai nebija fočika.
Iesakiet krāsu, un tad varēšu palielīties par padarīto, jāpārkrāso mašīna, bet esmu palicis pie ta ka nevaru izlemt, kādā krāsā krāsot
un kāda krāsa tagad ir?
lemans blau
imola rot
avus blau
šīs labas
imola rot
avus blau
šīs labas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ir arī citām markām labas krāsas, piem hondai, reku viens mans garadarbs, laba, pamanāma, uzkrītoša, skaista
http://www.hondaclub.lv/forums/viewtopi ... =2&t=22175
http://www.hondaclub.lv/forums/viewtopi ... =2&t=22175
Šodien tika nomainītas visas sveces un beidzot motors vairs nerīstās
Veikts pēdejais darbs pirms skates,sataisīts stūres signāls,cerēsim uz pirmo piegājienu
Sieviņas auto uzliku jaunu zondi un stabilizatora atsaiti.Redzēs cik ilgi Lemforder tur.
vinjiem detaļas toč
Šodien pie siikaa "apmānīts" sajūga pedālis . Rezultāts
Izravēts vis salons,izņemts tepiķis lai varētu sametināt vienu caumuru.Mož kādam ir tepiķis normālā stāvoklī priekš sedana? Manējais tāds galīgi bēdīgs
Tgd nav nekādas, autiņam kapitālaisRENIO rakstīja:un kāda krāsa tagad ir?
Brīvdienās nomainīts sajūga pedālis un uzlikta jaunā tipa atspere pedālim, līdz ar to atrisinot cietā sajūga problēmu
Kā arī paturpināts piestrādāt pie HK ieinstalēšanas.
Kā arī paturpināts piestrādāt pie HK ieinstalēšanas.
Vēl Tu cīnies ar audio? Tur kkas ļoti savādāks, kā parastām tumbām?
Vadi visi jāpārvelk no bagāžnieka līdz maģim. Nav nekas liels, bet negribas ķerties klāt Vienkārši katru reizi pa vienam pārim tumbiņu ielieku
Pa brīvdienām ar Ruu palīdzību nomainīti iekšējie šarnīri un stabilizatora atsaite, kā arī konstatēts, ka stāvbremzei loki saplīsuši.
Varbūt kādam ir ko piedāvāt?
Varbūt kādam ir ko piedāvāt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33