Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 68
- chevron_right
Jebkurā. Neesmu manījis vēl zombijus nevienā CSDD.
Zombiji kā zombiji (pēc smagma brīvdienām arī inspekotrs var būt tāds pusdzīvs radījums) bet pēc manas pieredzes mazāk piekasās laukos, manā gadījumā Latgalē. Pēc pēdējās skates Rēzeknē, Rīgā toč vairs neiešu.
d[-_-]b
Man nav 10 mljoni sataisīt ....
Madonā ir kretīni
Valmierā visam jābūt superduper.
Rīgā 7 ārtos audipower pa visu kr;uti.
Ogrē specjāli kautko salauzis lai neizlaistu.
Madonā ir kretīni
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kādas atsauksmes par Bausku?
Esmu deklarēts tur, bet dzīvoju Rīgā
Vislaik itkā skate ieta Rīgā, bet lai mazāk galvas sāpes, moš mēģināt tur??
Esmu deklarēts tur, bet dzīvoju Rīgā
Vislaik itkā skate ieta Rīgā, bet lai mazāk galvas sāpes, moš mēģināt tur??
jā, briesmīgā Valmiera
Rīgā nekad nav bijušas problēmas ar TA, kā arī Bauskā nav bijušas problēmas.
Kāda aura tev, tā arī būs.
Protams, gadās, ka inspektoram slikti ap dūšu, bet neko pārdabisku arī nedarīs, manuprāt. Sataisiet autiņus un tad brauciet uz TA!
Kāda aura tev, tā arī būs.
Protams, gadās, ka inspektoram slikti ap dūšu, bet neko pārdabisku arī nedarīs, manuprāt. Sataisiet autiņus un tad brauciet uz TA!
Valmierā nebija nekādu problēmu, pat ļāva stundas laikā novērst niekus. Vis atkarīgs no inspektoriem, nevis vietas.
Man piemēram 3 gadus ejot skati Rīgā katru reizi "atrada" kasjakus, kas jau ir bijuši līdz šim, bet nez kāpec netika pamanīti (man pašam ar nav viss jāzin, ko var un ko nē, tāpēc jau braucu uz to skati). Liekas speciāli tā dara, lai tik ciemos brauc biežāk. Tas personīgi besī. Tas, ka atrod reālus bojājumus, es tikai par!
d[-_-]b
Par Valmieru runājot džeki sakarīgi ja baigi nesprēgā.
Rīgā gāja 200sx skati,džeks atver kapotu un stāv,brīnās.
Pienāk vēl viens...Ar jautru svilpienu pasmaida..
Pienāk trešais,aizver kapotu un smaidot saka-Viss čotka!
Itkā pie zobenes nevarēja būt korpusā caurums..
Rīgā gāja 200sx skati,džeks atver kapotu un stāv,brīnās.
Pienāk vēl viens...Ar jautru svilpienu pasmaida..
Pienāk trešais,aizver kapotu un smaidot saka-Viss čotka!
Itkā pie zobenes nevarēja būt korpusā caurums..
Piedāvāju slīpēšanas pakalpojumus.
Slīpēju-Stajankas,Ielas un viaduktus.
Slīpēju-Stajankas,Ielas un viaduktus.
apskate nav autoserviss, tur nevajag braukt "skatīties kas beigts" ! ar sešiem 2niekiem izvedīsi no pacietības, ka vispār ar tādu zazu brauc pie viņa + beigās ieliks vēl pāris divniekus par apgaismojumu, turpretīm, ja auto ir labā tehniskā stāvoklī, tad nevis ieliek divnieku par nepareizi noregulētiem lukturiem, bet palūdz attaisīt motora pārsegu , pats noregulē un brauc laimīgs
no pieredzes
no pieredzes
Mums ļoti daudzi no Cēsīm brauc uz Valmieru, ai izietu skati, jo te tas ir daudz grūtākyanks rakstīja:jā, briesmīgā Valmiera
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Nu ja nesataisīsi, šaubos, ka izlaidīs jebkur.zuze91 rakstīja:Man nav 10 mljoni sataisīt ....
Madonā ir kretīni
Valmierā nav nevainas.
Pedeja laika esmu noverojis vairakos csdd tadu lietu kad dizelim parbauda co. atsakas parbaudit ja eljas limenis par mazu. bet ka var merit eljas limeni ja tiko motors ir darbojies, un paiet apt 20 min lidz visa elja nostajas leja!!! sanak ka jabut pusotram limenim. 3 dazadam masinam 2dazados csdd.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
tev tik viens cels ejams, Liepajas Metalurgszuze91 rakstīja:Kurā CSDD var droši iet skati ?
vismaz kada jega bus
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
nesaprotu šo vēlmi vienmēr visur mēģināt izslīdēt.
Un nav arī ko lamāties uz skates vīriem par to, ka viņi dara savu darbu. Visādi skatēs ir gājis, visādi inspektori ir bijuši, bet nekad nav bijis tā ka kāds piesietos tur kur nav kam piesieties.
Un nav arī ko lamāties uz skates vīriem par to, ka viņi dara savu darbu. Visādi skatēs ir gājis, visādi inspektori ir bijuši, bet nekad nav bijis tā ka kāds piesietos tur kur nav kam piesieties.
es vienreiz gaju 3x vienaa dienaa skati,
iedeva lapu,aizbraucu sataisiit un aizbraucot otreiz (viss bija sataisiits pec lapas,saliktas jaunas daljas)un iedeva vel paris divniekus un sutija atkal uz servisu!
toreiz es gandriz vinju parubiju aiz dusmaam
iedeva lapu,aizbraucu sataisiit un aizbraucot otreiz (viss bija sataisiits pec lapas,saliktas jaunas daljas)un iedeva vel paris divniekus un sutija atkal uz servisu!
toreiz es gandriz vinju parubiju aiz dusmaam
ar kompatu pa brugji
pa lielam parasti daru tā,ka pirms eju skati pārbaudu bremzes,lukturus,signāltauri utt....pāreejo atstāju inspektoru zinjā kā diognostiku Ja ir kaāda bukse beigta tad nēesmu apvainojies ,nomainu un braucu nu jau ar smaidu uz lūpām pie šiem atpakaļ
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 68