Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 292
- chevron_right
šodien beidzot izgāju apskati år primo reizi,trāpijās riktīgi sakarīgs inspektors-jauns uz 25 gadi vārdā Jānis Morics
šodien beidzot noregulēju savirzi
Kobreti rakstīja:šodien beidzot izgāju apskati år primo reizi,trāpijās riktīgi sakarīgs inspektors-jauns uz 25 gadi vārdā Jānis Morics
ka dzekam garigais, ir trapijies divus gadus pec kartas vins, bet vienu gadu kasijas ka traks, vnk mekleja kasjakus!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
šodien jau arī meklēja,bet plapādami šo to viņs neieraudzija,par šo to ierēcam beigas salika 1 neikus un audā nezinu man viņs pirmo reizi,pasam labs fīlings
Novaskoju 2x.. ar rokam... ,, gatavojos pasakumam..,turtle wax nano tech, uz aci redzams spidums, bez maz vai ka cita krasa uzreiz..
e36
mazliet no off topic!! ka jau teicu, kads garigais, patslabakas ka pirmo gadu neizlaida ar praktiski jaunu masinu, nebij kur piekasities saka meklet sikumus, un piesujas pie ta, tala gaisma esot pa augstu, bet pec izbrauksanas aizbraucu tur pat parbaudit, teica ka esot llabi, tatad neko nedarot, samaksaju otreiz, iebraucu un izgaju, tika mazliet padiskutets augstakos tonos ar vinu! ka sodien atceros vardu un uzvardu!Kobreti rakstīja:šodien jau arī meklēja,bet plapādami šo to viņs neieraudzija,par šo to ierēcam beigas salika 1 neikus un audā nezinu man viņs pirmo reizi,pasam labs fīlings
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Labs līdzeklis, jau vairākus gadus pārbaudīts , bet tgd pārgāju uz šķidro vasku, nedaudz vieglāk viņu uzklāt. No tā Turtla wax rokas sāp vaskojot un pats kā no dušas, bet spīd labi.540i rakstīja:Novaskoju 2x.. ar rokam... ,, gatavojos pasakumam..,turtle wax nano tech, uz aci redzams spidums, bez maz vai ka cita krasa uzreiz..
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nu jau nomainīti priekšējie abi amortizatori, nogrēkojos un neuzliku jaunus, bet garažā no iekrātajām e36 daļām paņēmu, kādam laiciņam jau derēs, jo apstājos pie tā vai pirkt jaunus vai tomēr labāk iekrāt priekš coilām Bet nu šoreiz izdarīju baigo muļķību un gribot ātrāk salikt atpakaļ neapskatījos uz pistoli, kur biju uzgriezis par lielu spēku un norāvu abas skrūves kas skrūvējas stupicā, nu neko nācās papildus ņemt nost stupicu, uz stacionārā urbja izurbt palikušās skrūves daļas un iegriezt jaunas vītnes, nekad neisaku steigties, gribēju ātrāk salikt, protams, sanāca kā parasti ievilkās amortiņu maiņa uz pāris stundām nevis pusstundu kā sākumā biju ieplānojis
Šodien uzmaukti jauni bremžu diski, kluči un loki ar siikaa palīdzību, vai ar manu Braukšana pavisam cita
Sodien nomainiiju degvielas filtru un salaboju degvielas suukni. :)
apskrāpēts,apsīpēts un apfleksēts ruslans uz visādām auto virsbūves daļām+uzsmērēts ruslana pārveidotājs un vakarā vēl japaskrāpē nedaudz un ta jāuzspērē brunox
coupe 2.8
Vakar samainīti stāvbremzes loki, aizmugurējais gultnis un viena bukse. Tagad uz skati tik atliek vēl stiklu nomainīt.
šodien kārtīgi iztīrīju salonu un jau ieliku ziemas paklājiņus.
jo ziema vairs nav aiz kalniem
jo ziema vairs nav aiz kalniem
Nomazgāts aparāts un uzstadīts jauns gaisa filtrs,patīkama skana tgd uzgazējot
Kaut kādu īpašo, vai tomēr parasto gaisa filru?
Iespējams, lai siltums mazāk tiek no motora. Man jau liekas apšaubāmi šie filtri
Man arī ciets sajūgs Saki ka jāmaina pedālim atspere?dogMa rakstīja:Brīvdienās nomainīts sajūga pedālis un uzlikta jaunā tipa atspere pedālim, līdz ar to atrisinot cietā sajūga problēmu
Kā arī paturpināts piestrādāt pie HK ieinstalēšanas.
Man bija vecā tipa sajūga pedāļa atvilcējatspere, t.i., tāda maza parasta atsperīte. Paskaties sev. Ja arī, tad vari padarīt to mīkstāku, nomainot uz jaunā tipa atspiedējatsperi - daaudz lielāka un cauri iet plastmasas puļķis etc., nevaru tā pastāstīt Paskaties, tad ieraksti.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 292