Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 66
- chevron_right
Moš domāts e36 oem telefons
Rob rakstīja:WTFbleks rakstīja:Cik varetu prasit par telefonu ar visu kas nakt tam lidz.. mikrafons utt ?
modeli mož zini?
Jā, tieši tā! Oem e36 telefons zem elkoņbalsta!kasp1js rakstīja:Moš domāts e36 oem telefons
Metinats lsd blokisCanibal rakstīja:Pārdodu metinātu lsd bloķi un hidro ruconu ar visām trosēm.
Gribētu par visu 400€.
Pm
Hidro rucitis ar trosem
400e
šitādus sludinājumus jādzēš bez bridinājuma
Vladlen rakstīja:Metinats lsd blokisCanibal rakstīja:Pārdodu metinātu lsd bloķi un hidro ruconu ar visām trosēm.
Gribētu par visu 400€.
Pm
Hidro rucitis ar trosem
400e
tur jau banu bez brīdinājumaDarks rakstīja:šitādus sludinājumus jādzēš bez bridinājuma
Es tā skatos, ka daudziem ir ļoti grūti jeb sāpīgi uztvert jokus. Man ar draugiem vakar likās smieklīgi kaut ko tādu ierakstīt. Šodien postu izdzēsu, lai nemaisās, kur ir problēma.Ruudolfs rakstīja:tur jau banu bez brīdinājumaDarks rakstīja:šitādus sludinājumus jādzēš bez bridinājuma
LOL.bleks rakstīja:Rob rakstīja:WTFbleks rakstīja:Cik varetu prasit par telefonu ar visu kas nakt tam lidz.. mikrafons utt ?
modeli mož zini?Jā, tieši tā! Oem e36 telefons zem elkoņbalsta!kasp1js rakstīja:Moš domāts e36 oem telefons
Par ko tieši? Paskaidro lūdzu?Rob rakstīja:
LOL.
Vo, vo. Es ar nesapratu Robu. Vispār viņu ir grūti saprastbleks rakstīja:Par ko tieši? Paskaidro lūdzu?Rob rakstīja:
LOL.
Nu tur ir smags gadījums ar Rob. Spriežot pēc postiem un visa nāk prātā šisRiks* rakstīja:Vo, vo. Es ar nesapratu Robu. Vispār viņu ir grūti saprastbleks rakstīja:Par ko tieši? Paskaidro lūdzu?Rob rakstīja:
LOL.
`Если человек ДУРАК, то это на долго, или навсегда.`
kaliks rakstīja:e34 v8 lielās pusasis no 210mm reduktora 100eur gabalā
E34 tilts, visas bukses poli, stabilizatora stieni ieskaitot 200eur
Atceros ka pie marihuāna šīs pusasis labu laiku metājās pa 20-30e
Bet tiltus vienmēr visi nodeva tolmetā
Man vēl tikko viens cilvēks piedāvāja abas par 20 eur, un tiltu ar visu reduktoru par 50 eur
Tiesa gan vēl neesmu aizbraukusi pakaļ,laikam jāpasteidzas pirms cena uzkāpusi
Tiesa gan vēl neesmu aizbraukusi pakaļ,laikam jāpasteidzas pirms cena uzkāpusi
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
cik maksa originals e36 GT spoileris uz bagazhnieku?
Lietots un taisns ( tas nozīmē ka pa vidu nav ielocījies) virs 200e (ebay parasti 300+)energytt rakstīja:cik maksa originals e36 GT spoileris uz bagazhnieku?
Bet 95% tās ir padjobkas
Cik varu prasīt par H&R sēdināto atsperu komplektu? Sēdinājums rakstīts 11/99. Priekšējām komplektā dzīvi amīši.
Un 99.5% doma ka gt un ltw ir vienadi-AF- rakstīja:Lietots un taisns ( tas nozīmē ka pa vidu nav ielocījies) virs 200e (ebay parasti 300+)energytt rakstīja:cik maksa originals e36 GT spoileris uz bagazhnieku?
Bet 95% tās ir padjobkas
Ar ko viņi atšķirās?
Edit: sk. pagoglēju
Ar izvirzijumu > un bez
Edit: sk. pagoglēju
Ar izvirzijumu > un bez
Foruma vai srotaHesuss rakstīja:Kur varētu dabūt to apšuvumu, kas trūkst?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 66