Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- …
- 451
- chevron_right
Atkarīgs kas pārbūvējis. Var jau TopZustand.funkyasshit rakstīja:Kādi viņi parasti ir? Viss slikti utml?Lawwr rakstīja:pēc vin rāda ka ir ex, anglis bijis
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Cita tauta, cita saprašana, anglis nobrauks ar vienu eļļu 100k km, notirgos nost mašīnu un paņems jaunu opeli līzinga.
biežāk sanāk mainīt mašīnas nekā eļļu, protams ir izņēmumi.
pašam dzīvē jāskatās, kāda virsbūve un kas ar dzinēju.
biežāk sanāk mainīt mašīnas nekā eļļu, protams ir izņēmumi.
pašam dzīvē jāskatās, kāda virsbūve un kas ar dzinēju.
Virsbūve parasti angļiem ir laba dēļ ziemas neesamības tur. Ir jau daži izņēmumi, kā tie, kas dzīvojušies pie jūras.
Ja nav rūsas un motors dzīvs, īstenībā pat ļoti labs piedāvājumsfunkyasshit rakstīja:Kāds zin kaut ko par šito?
Interesē viss.
Ja nē, tad jābrauc uz Valmieru, bet baigais gabals.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... hihlc.html
Tev cena viņam šķiet normāla? :) tamdēļ ar stāvchillhouse rakstīja:Tirgojas gadiem Iemeslu nezinu, iespējams cena.ArchyLive rakstīja:https://ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/328/cdimg.html
Kādam zināms kas par šo eksemlāru?
pa to naudu, ja grib - var 3.0 benzīna E46 kupi atrast.
Tas ir bijis anglis takā nezinu vai tā cena ir atbilstoša...Tuksnesha_forma rakstīja:Tev cena viņam šķiet normāla? :) tamdēļ ar stāvchillhouse rakstīja:Tirgojas gadiem Iemeslu nezinu, iespējams cena.ArchyLive rakstīja:https://ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/328/cdimg.html
Kādam zināms kas par šo eksemlāru?
pa to naudu, ja grib - var 3.0 benzīna E46 kupi atrast.
Pat spoguļu regulācija nava pārlikta..
Varat ņirgt - man pie vienas vietas, bet
ja es tērētu sūri grūti nopelnītās štukas par auto, angli - es noskaidrotu kur pārbūvēts. speciāli aizbrauktu uzzinātu kas veica, cik izmaksāja, kāda garantija - personīgi aprunātos. jā nepārklausījies - esot tādi kas šķiet gadu vai divus garantiju deva.
ja es tērētu sūri grūti nopelnītās štukas par auto, angli - es noskaidrotu kur pārbūvēts. speciāli aizbrauktu uzzinātu kas veica, cik izmaksāja, kāda garantija - personīgi aprunātos. jā nepārklausījies - esot tādi kas šķiet gadu vai divus garantiju deva.
funkyasshit rakstīja:Kāds zin kaut ko par šito?
Interesē viss.
Ja nē, tad jābrauc uz Valmieru, bet baigais gabals.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... hihlc.html
Zināms auto! pats kuzavs dzīvs,nav nekāda rūsa vai puveklis,cik zinu tad pārlikts kvalitativi - nav nekādi elektronikas gļuki utt.tik cik rocene nav pareizā pusē un spoguļu regulācija.
Vispār,laikam usera REX ex auto,viņam pārdevu detaļas no kupejas lai parliktu stūri,pārlikts Smiltenē,cik zinu,bet tas bija sen,kādi 4 vai 5 gadi atpakaļ,kas pēc tam noticis ar to kupeju kad viņš pārdeva nav informācijas līdz šim brīdim kad viņa atkal Valmierā
Katrā ziņā brauc un skaties
Instagram - Sandis_e36
sludinajuma nav, bet šodien ieguvu šo aparatu(skatit attelu), sana logos ir e36.lv uzlimes, nav šobrid vairak bilžu! 2,8 kupeja no rūpnicas iznakusi, m buferi un sliekšņi, 97 gads, vairak neko nevaru pateikt pagaidām! izskatas ka bijis gaišais salons(tepiķis un panelis peleki), kresli mainiti kautkadi zili ielikti!
varbūt kāds atpazīst?
varbūt kāds atpazīst?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Par to 400eur kompaktu no pirkt/pārdot sadaļas:
Moderi varbūt varētu pakontrolēt, ko tur liek, jo tāda veida sludinājumi, manuprāt, foruma līmeni velk uz leju.
Protams, ar E36 brauc dažādi cilvēki, bet foruma vadībai būtu jāuztur te kārtība, lai nav tādu postu, gan tajā, gan citās sadaļās.
Moderi varbūt varētu pakontrolēt, ko tur liek, jo tāda veida sludinājumi, manuprāt, foruma līmeni velk uz leju.
Protams, ar E36 brauc dažādi cilvēki, bet foruma vadībai būtu jāuztur te kārtība, lai nav tādu postu, gan tajā, gan citās sadaļās.
neliec enģeļus
Aha, uztaisīsim noteikumus, ka tirgot var tikai sterilas žurkas par 2k+ ; katrs pats izvērtē savas misenes stāvokli un cenu, brīva valsts.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Bet ta masina reali ir bistama pasham un apkartejiem.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Tas jau ir uz tirgotāja sirdsapziņas...
Šaubos, ka kāds viņu nopirks, ja vispār nopirks, jebkam citam kā detaļām par 150 eur, kā Zzevs teica tas tikai liecuna par tirgotāja kompotenci.
It's all about the win
Par to arī runa, cilvēkiem ar tik iracionālu skatījumu uz auto stāvokli, vērtību un pielietojumu nav vietas šajā forumā. Skarbi, bet te nav vietas "želejniekiem".
Brīva valsts, bet forumam varētu noteikt ētikas normas, lai E36 neasociētos ar tolmetā nododamiem sū....
Brīva valsts, bet forumam varētu noteikt ētikas normas, lai E36 neasociētos ar tolmetā nododamiem sū....
neliec enģeļus
Nu tas kompakts ir tiesa nozime ziemas drapaks, tauta jau runa ka motors tiesam dzivs bet vizuali tiesam nekads, ja kads dzivo laukos tad var no meza ar tadu malku vest majas bez stresa bet nu uz ielas labak neradities bet pa trasi gan var nodot pa riepam mierigi
Es ar esmu par, lai banotu tos, kuri forumā tirgo 2mm ziemenes, auto kuri TA izpelnītos 3 un tos kuri pērk visu par 5e un ar piegādi.
P.s e46.lv esmu tas pimpis admins kurš visejādi cenšas izdzēst stulbu jautājumu topicus un debīlus postus sučka esmu jess
Iesaku
P.s e46.lv esmu tas pimpis admins kurš visejādi cenšas izdzēst stulbu jautājumu topicus un debīlus postus sučka esmu jess
Iesaku
-AF- rakstīja:Es ar esmu par, lai banotu tos, kuri forumā tirgo 2mm ziemenes, auto kuri TA izpelnītos 3 un tos kuri pērk visu par 5e un ar piegādi.
Iesaku
Beidzot kāds kurš domā pareizā virzienā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Lai tak tirgo kaut ziemenes ar dratim tikai par adekvātu ciparu. Citiem tas ļoti labi noder kupinasanai. Un par auto kas skate izpelnas 3 priecājas srotisti un cilvēki kam vajag detaļas. Kaut gan trīs var ielikt arī par galīgu huina ka piemēram izlauzstu aizmugureja amja stiprinājumu-AF- rakstīja:Es ar esmu par, lai banotu tos, kuri forumā tirgo 2mm ziemenes, auto kuri TA izpelnītos 3 un tos kuri pērk visu par 5e un ar piegādi.
Iesaku
Kāda vaina 2mm ziemenēm? Pa kapeikām esmu gatavs savākt kaut miljons tādu! Man laukos tādas ideāli noder lai uz viņām liktu siena ruļļus Un nopisti auto kā jau iepriekš rakstīts, ja labs cipars noder daļām...ValtersZ rakstīja:-AF- rakstīja:Es ar esmu par, lai banotu tos, kuri forumā tirgo 2mm ziemenes, auto kuri TA izpelnītos 3 un tos kuri pērk visu par 5e un ar piegādi.
Iesaku
Beidzot kāds kurš domā pareizā virzienā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- …
- 451