Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 451
- chevron_right
atbrauks realitātē,sāks gudros tēlot un gribēs cenu sist nost
Nekas pa lielam nav, brauc skaties :)Ruu rakstīja:rews rakstīja:nu tas ar otro ātrumu, pa lielam.
Bet nu, ja kāds pirktu tad adotu, man jau tagad pa īsu 2.0, jauda pa maz...
Laikam 325 sedans ar m-paku būs priekš manis, ar manu 190 augumu tā liekšanas jau līdz kaklam kamēr nav jālēka ārā no mašinās tikmēr ir okei
Nejutos īpaši īsāks par Tevi, bet kupejā nav pilnīgi un galīgi par maz vietas. Ka tik te neslēpjas kaut kas cits.
To auto esmu redzējis, un man nevajag viņu.
interesē tev vēl tā kūtiņa? ;D Drugans tirgo tepat no mana rajončika
Viņš laikam bija domājis par kupejas aizmuguri Tur tiešām jāmāk sēdēt, ja jēzus nav apdalījis ar augumu :) + ja jāsāk lēkāt ārā, tad vispār sūdīgi rews, vienkārši saregulē sēdekli, kā vajag!Ruu rakstīja:rews rakstīja:nu tas ar otro ātrumu, pa lielam.
Laikam 325 sedans ar m-paku būs priekš manis, ar manu 190 augumu tā liekšanas jau līdz kaklam kamēr nav jālēka ārā no mašinās tikmēr ir okei
Nejutos īpaši īsāks par Tevi, bet kupejā nav pilnīgi un galīgi par maz vietas. Ka tik te neslēpjas kaut kas cits.
biju gatavs braukt skatit, bet kad ieraudziju salonu, vaairs negaja pie sirds!Element rakstīja:interesē tev vēl tā kūtiņa? ;D Drugans tirgo tepat no mana rajončika
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
dogMa rakstīja:Viņš laikam bija domājis par kupejas aizmuguri Tur tiešām jāmāk sēdēt, ja jēzus nav apdalījis ar augumu :) + ja jāsāk lēkāt ārā, tad vispār sūdīgi rews, vienkārši saregulē sēdekli, kā vajag!Ruu rakstīja:rews rakstīja:nu tas ar otro ātrumu, pa lielam.
Aizmugurē sēdēt nekādu problēmu, protams, nav tas pats kas A6 vai e39, bet ir ļoti ok (priekš kupejas). Citās gan man galva pret griestiem sitās, bet savējā gan līdz griestiem diezgan tālu, nezinu kāpēc, laikam krēsli kaut kā atšķirās.
Tev vienkārši griestu nav
Es jau zināju ka tā teiksi.
Es gan uzskatu ka vietas ir ok! Pietiek.
P.S. ar saviem 198 cm
P.S. ar saviem 198 cm
nu vo, es tak teicu, ka vajadzēja pagaidīt un uzpeldēs kkas labs.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gkgee.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gkgee.html
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tam kam tadu vjg,tas lai pērk
Tas pirmais jau kādu laiku dzīvojas pa ss.lv.
Čalis pirmstam gribēja mainīties ar mani, jo interesēja viņam sarkanas krāsas auto.
Čalis pirmstam gribēja mainīties ar mani, jo interesēja viņam sarkanas krāsas auto.
Skaidrs , baigi jau gribas zaļu kupeju man bet nez vai būtu tā vērts maini savu sarkano
Aparāts jau super! Bet kapēc aķītis ir zem haubes nevis grabažniekā?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fpbxj.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fpbxj.html
Pec papiriem auto skaitas 318i, visas parbuves tika reģistretas csdd.
Tāpēc arī ir pie motora. Motora swaps, senāk bijis 1.8..
yups.. nemaz netiku izlasits slud. tekstu....uzreiz pie bildēm ķēros!Ruu rakstīja:Pec papiriem auto skaitas 318i, visas parbuves tika reģistretas csdd.
Viss jau ir skaisti..tik tas fakts, ka pārkrāmēts.. būtu vismaz 2.0 stokā un pēc tam šitāds, tad jau būtu cita lieta!
Kkā liekas, ka ja no rūpnīcas nāk attiecīga komplektācija -dzinējs utt.- viss jau ir sabalansēts balstiekārta utt..kā nekā 1.8 vieglāks par 2.8
Vienīgais kas atšķirās, ir priekšējā piekare, viss pārējais +/- vienāds.
šis nav viena forumieša auto???
Nu ļoti līdzigs...
Nu ļoti līdzigs...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36