Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 68
- chevron_right
Csdd vajadzētu ieviest speciālus āmurus šo situāciju risināšanai
yanks rakstīja:Csdd vajadzētu ieviest speciālus āmurus šo situāciju risināšanai
....nu tā kā padomju laikos bija autobusos....
Cik spēcīgai jābūt rokasbremzei ja auto pilna massa ir ~1.5t?
muļķīgs jautājums no manas puses
bet ja skate beigusies pagāsjušaja gada novembrī un netika nonemts no uzskaites nodoklis jamaksā par 2 gadiem vai tikai par šo?
bet ja skate beigusies pagāsjušaja gada novembrī un netika nonemts no uzskaites nodoklis jamaksā par 2 gadiem vai tikai par šo?
ap 1,5 vajadzētu būt ok.oscar rakstīja:Cik spēcīgai jābūt rokasbremzei ja auto pilna massa ir ~1.5t?
tas būtu ok, bet droši, ka mazāk arī ies cauri, bez raizēm 1<
Par abiem, abiem:)Mar4ello rakstīja:muļķīgs jautājums no manas puses
Sent from my HUAWEI P6-U06
paldies pa info
Vispār, intereses pēc, kādēļ tā? Kādēļ nodoklis nav jāmaksā tikai par to periodu, kurā mašīnai ir TA? Viņi pieņem, ka visi tie, kuriem nav TA, bet numuri nav nodoti, vizinās pa ielām?
Welcome to Latvia
Baigi tehnisks jautājums
man ir salauzts šofera beņķis, respektīvi diezgan šķiibi staav muguras daļa, būtu vēlams iebraukt ar metināmo, vai meklēt citu uz skati ?
vai apskatē neko par to neteiks?
man ir salauzts šofera beņķis, respektīvi diezgan šķiibi staav muguras daļa, būtu vēlams iebraukt ar metināmo, vai meklēt citu uz skati ?
vai apskatē neko par to neteiks?
Man bija tadspats, vienu varu pateikt, apskate tew neko neteiks.
Vismaz Liepaja, varbut citur viiri ka ozoli.
Vismaz Liepaja, varbut citur viiri ka ozoli.
Ja sametināsi un viss tur stāvēs taisni, tad skati iziesi, bet ja būs šķībais un brīvkustība, iespējams, ka iešķiebs divnieku... Valmierā vismaz par to piekasījās.
nu paldies par info, jo buus vien jaapametina, jo baigi arī ļurkājas
Rocenei jābūt vismaz 1.6 uz 1t auto masas. Rēķinot uz pilnu masu 1700kg, rocenei jābūt vismaz jābūt 2.7!
grāmatā varbūt..
edit:
iegaju e.csdd.lv, apskatījos iepriekšējam kaplim TA datus-pilna masa 1700kg, rocene 1.15 un 1.17
gribētu redzēt, kā, piemēram, e36 rocene būtu 2.7, ņemot vērā, ka lielākajai daļai jau priekšējās bremzes ir knapi pāri 2..
edit:
iegaju e.csdd.lv, apskatījos iepriekšējam kaplim TA datus-pilna masa 1700kg, rocene 1.15 un 1.17
gribētu redzēt, kā, piemēram, e36 rocene būtu 2.7, ņemot vērā, ka lielākajai daļai jau priekšējās bremzes ir knapi pāri 2..
man kolegjim nissanam piekasijas par to, ka nolaizhamajam benkjim sanos klokjiem nebij paredzetaa plastmasa virsuu, inspektors teica, ka vins bikses tur varot saplest un ielika 2Nixon rakstīja:Ja sametināsi un viss tur stāvēs taisni, tad skati iziesi, bet ja būs šķībais un brīvkustība, iespējams, ka iešķiebs divnieku... Valmierā vismaz par to piekasījās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 68