Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
Sidnas
Ziņojumi: 2073
Pievienojies: 26 Sep 2011, 19:25
Braucu ar: 328i Sedan
bestbmw rakstīja:kur sitadi idioti rodas?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 1483601349

Normāla miskaste :lol: :lol: :D tur 700 eiro max pa viņu
Instagram - Sandis_e36
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

raceejs rakstīja:
AndzaK_LV rakstīja:
RobisLV rakstīja:kurš var kaut ko pateikt par šo?
tiešām 2.5 , vai arī tas pats 2.0 stāv iekšā?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fcgde.html
itka kad vel smiltene tas auto bija tad no e39 panema motoru iecela un apmuteja automatu! :rolleyes:
motoru ielika no e39,523i,kautkas ar spiedienu tur bij sistema pec tam,ja interese varu sikak uzzinat par auto.
nu bija ta kad saimnieka meica bija pie stures un karsta vasaras diena plapajot norucija uz vietas lidz bridim kad saka gasties tosols ara :hahaha: ar to ari beidzas prieki, un vel nemakuliga gaisosana noveda pie p.... :giggle: vel tika palidzets lai tas auto tiek lidz Smiltenei!
djmax
Ziņojumi: 109
Pievienojies: 07 Aug 2013, 13:55
bestbmw rakstīja:kur sitadi idioti rodas?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 1483601349

mhm, varētu viņam visi kopistiski mass sms aizsūtīt ar tā auto īsto cenu,,, :super:
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi
Reputācija: 3

Kāds vēl atceras šo te? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dfkid.html
Es protams varbūt maldos par tagadējo auto stāvokli, bet tomēr nav kauns taisīt varku par precīzi 1100 eiro? Daudzi noteikti atceras, kad šī kupeja bija pārdošanā par 200 eiro (bez spoilera un lillā miglām par 150 eiro) ar sapuvušām arkām, vārītu motoru un safistu salonu. Toreiz nopirka, ja nemaldos, liet. Sormis, kurš tajā brīdī kamēr gaidīju ziņu no liet. Duuj 5 stundas no vietas, kad braukt pakaļ uz Limbažiem, nocēla man viņu no degungala, kad jau biju izbraucis nedaudz no Rīgas po**jā pakaļ. :super:
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

maartyd rakstīja:Kāds vēl atceras šo te? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dfkid.html
Es protams varbūt maldos par tagadējo auto stāvokli, bet tomēr nav kauns taisīt varku par precīzi 1100 eiro? Daudzi noteikti atceras, kad šī kupeja bija pārdošanā par 200 eiro (bez spoilera un lillā miglām par 150 eiro) ar sapuvušām arkām, vārītu motoru un safistu salonu.
Jā, bija. Pats pat taisījos viņu ņemt un biju uz sitiena gatavs braukt pakaļ, bet īpašnieks pazuda. Storijs tāāds pats, kā tev, visu vakaru gaidīju kamēr lietotājs duuj tjipa beigs darbu un dos ziņu... :doh: Cik atceros tur viss bija slikti un bija neslikti jāieguldās lai savestu kārtībā.
Reinholds
Ziņojumi: 665
Pievienojies: 30 Mar 2013, 10:39
Braucu ar: cietu seju
Reputācija: 1

ZzevsS rakstīja:
maartyd rakstīja:Kāds vēl atceras šo te? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dfkid.html
Es protams varbūt maldos par tagadējo auto stāvokli, bet tomēr nav kauns taisīt varku par precīzi 1100 eiro? Daudzi noteikti atceras, kad šī kupeja bija pārdošanā par 200 eiro (bez spoilera un lillā miglām par 150 eiro) ar sapuvušām arkām, vārītu motoru un safistu salonu.
Jā, bija. Pats pat taisījos viņu ņemt un biju uz sitiena gatavs braukt pakaļ, bet īpašnieks pazuda. Storijs tāāds pats, kā tev, visu vakaru gaidīju kamēr lietotājs duuj tjipa beigs darbu un dos ziņu... :doh: Cik atceros tur viss bija slikti un bija neslikti jāieguldās lai savestu kārtībā.
Mēs visi gaidījām. :lol:

Taisīt varku ir safe, bet stulbi ir ielikt pārdot tepat forumā atpakaļ. :D
Profila bilde
ZzevsS

Reinholds rakstīja:
ZzevsS rakstīja:
Mēs visi gaidījām. :lol:

Taisīt varku ir safe, bet stulbi ir ielikt pārdot tepat forumā atpakaļ. :D
Stulbi ir rīkoties kā to darīja Duuj un tik daudziem pist prātu. Jo noteikti ka visi interesenti tāpat kā es jau bija vienojušies ar Duuj par ņemšanu un gaidīja tikai uz viņu. Manuprāt stulba rīcība no pārdevēja puses, bet tas lai paliek katra paša ziņā...

Kāda vaina tirgot par lielāku ciparu, katrs jau grib nopelnīt un lohu uz pasaules netrūkst...
Profila bilde
AndzaK_LV

atlikt dirsanu! kada varka? uz TA tika diez gan ieguldits. motora problemas ari atrisinatas, labas ziemenes saliktas, un salons kasjaki noversti. un roza miglu bamperis aizvakts pret stock normalu! bet jus jau zinat labak visu :clap:
Emteks
Ziņojumi: 718
Pievienojies: 19 Mar 2015, 23:28
Izraut sirdi, izgāzt sētu un nozagt spaini ar smiltīm par šito rīcību. :grrr:
Attēls
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi
Reputācija: 3

Nu es jau sākumā pateicu "atvainojos, ja tā nav".
Bet sorry, pēc sludinājuma teksta (lasīt: attieksmes pret potenciālo pircēju) neizskatās, ka daudz kas ir darīts.
Tad jautājums - ir kāda bilde no arku glābšanas procesa? :) Abas aizmugurējās bija burtiski mirušas. :yes:
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
AndzaK_LV

maartyd rakstīja:Nu es jau sākumā pateicu "atvainojos, ja tā nav".
Bet sorry, pēc sludinājuma teksta (lasīt: attieksmes pret potenciālo pircēju) neizskatās, ka daudz kas ir darīts.
Tad jautājums - ir kāda bilde no arku glābšanas procesa? :) Abas aizmugurējās bija burtiski mirušas. :yes:
sakas! :lol:
ja interese PM, seit hamalejonu rotalas netaisos rakstit stastit, bezjedzigi tapat :clap:
Profila bilde
DSSD
Ziņojumi: 257
Pievienojies: 05 Mai 2011, 23:57
Braucu ar: 3.0 kupeju
kaoec tur tikai divas tizlas bildes ja jau viss ir sataisis?
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

Nu bļeģ, man arī ne viens vien labs dīls ir aizgājis gar degunu tikai tāpēc, ka pārdevējs ir lohs un neprot laicīgi pateikt "pārdots" vai "čalis piedāvāja vairāk". Ko nu? Man arī sākt čīkstēt pa visu forumu?

Vēl jo vairāk, es ļoti, ļoti stipri šaubos, ka tas hlams uz riteņiem, kuru tirgoja pa 200e, bez kosmiskiem ieguldījumiem bija spējīgs iziet skati, tā kā nekāda 1100e tīra varka tur arī nevienam nenospīdēja, un tā kā darbs mērās ne tikai detaļās, bet arī ieguldītajā laikā, tad manuprāt, jebkādi jautājumi un diskusijas šeit ir pilnīgi un galīgi liekas. Vienīgais, par ko šeit var padiskutēt, tas ir par to, ka Duuj ir pimpis un pirms vairākiem mēnešiem visus jūs izčakarēja, bet tam ir atsevišķs topiks, moderatora kungs.

Paldies par uzmanību.
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Varu deret ka tur ir makrofleks un Andzas prasmigas rokas arkas taisijis :Dtur ir kapi,lieku Andzas e46 kjiilaa :D
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Inferno

Nav būtiski, bet nekāda naglā 1100e varka tā nav. Un pat ja ir - kāda starpība? Jebkurš var nopirkt miskasti pa 200e, uzfrišināt un iemest kaut pa 3k, nav aizliegts.
Profila bilde
AndzaK_LV

cipruss18 rakstīja:Varu deret ka tur ir makrofleks un Andzas prasmigas rokas arkas taisijis :Dtur ir kapi,lieku Andzas e46 kjiilaa :D
davai atbrauc parbaudi! :clap: degvielu uzsauksu!
Profila bilde
ZzevsS

Inferno rakstīja:Nu bļeģ, man arī ne viens vien labs dīls ir aizgājis gar degunu tikai tāpēc, ka pārdevējs ir lohs un neprot laicīgi pateikt "pārdots" vai "čalis piedāvāja vairāk". Ko nu? Man arī sākt čīkstēt pa visu forumu?

Vēl jo vairāk, es ļoti, ļoti stipri šaubos, ka tas hlams uz riteņiem, kuru tirgoja pa 200e, bez kosmiskiem ieguldījumiem bija spējīgs iziet skati, tā kā nekāda 1100e tīra varka tur arī nevienam nenospīdēja, un tā kā darbs mērās ne tikai detaļās, bet arī ieguldītajā laikā, tad manuprāt, jebkādi jautājumi un diskusijas šeit ir pilnīgi un galīgi liekas. Vienīgais, par ko šeit var padiskutēt, tas ir par to, ka Duuj ir pimpis un pirms vairākiem mēnešiem visus jūs izčakarēja, bet tam ir atsevišķs topiks, moderatora kungs.

Paldies par uzmanību.
Runa nav par to ka izgaja gar degunu, lai ari man ir pilnigi vienalga ka nedabuju to miskasti, bet gan par to ka tiek tērēts laiks un gaidīts situācijā kad ir mutiski veikts dīls un vienīgais kas viņu bremzē ir pārdevējs. Un pats saka lai gaida un organizē otru šoferi kas atvilks to miskasti... ne stundu, ne divas , bet gan vairākas dienas. Ja tavs laiks nav nekā vērts, tad tā ir tava daļa..es savu laiku novērtēju ļoti dārgi...

Savādāk ne pirmā ne pēdējā miskaste kuru varēja dabūt par to naudu. Un skaidrs ka varka uz to auto tur noteikti nav nemaz tik liela, kaut arī vizuāli neizskatas neko diži labāk kā tad kad tirgojās par 200 eiro
Profila bilde
AndzaK_LV

Moz uztaisit topiku tam auto lai pardotu? un aprakstit tur katru darbu kas tika sadarits ar visiem foto video materialiem un TA lapam ? :hahaha:
Profila bilde
Inferno

ZzevsS rakstīja:
Inferno rakstīja:Nu bļeģ, man arī ne viens vien labs dīls ir aizgājis gar degunu tikai tāpēc, ka pārdevējs ir lohs un neprot laicīgi pateikt "pārdots" vai "čalis piedāvāja vairāk". Ko nu? Man arī sākt čīkstēt pa visu forumu?

Paldies par uzmanību.
Runa nav par to ka izgaja gar degunu, lai ari man ir pilnigi vienalga ka nedabuju to miskasti, bet gan par to ka tiek tērēts laiks un gaidīts situācijā kad ir mutiski veikts dīls un vienīgais kas viņu bremzē ir pārdevējs. Un pats saka lai gaida un organizē otru šoferi kas atvilks to miskasti... ne stundu, ne divas , bet gan vairākas dienas. Ja tavs laiks nav nekā vērts, tad tā ir tava daļa..es savu laiku novērtēju ļoti dārgi...

Savādāk ne pirmā ne pēdējā miskaste kuru varēja dabūt par to naudu. Un skaidrs ka varka uz to auto tur noteikti nav nemaz tik liela, kaut arī vizuāli neizskatas neko diži labāk kā tad kad tirgojās par 200 eiro
Par to dīlu es neko nesaku, vecīt. Ja pārdevējs sasola to auto 10 forumistiem un visu dienu visiem pisina prātu, bet beigās atdod hvz kam - viņš ir pidars, bez šaubām. Bet šeit drīzāk šķiet, ka dažs labs ieraudzīja to sludinājumu un izgāž savu žulti par to, ka netika pie tā auto, nevis viņu interesē konkrētā lamata un taisās viņu pirkt. Izgāzt žulti var, bet ne jau tādā veidā un ne jau šajā topikā, priekš tā ir "uzmetēju topiks" un "atsauksmes ar vietējiem tirgotājiem". Tāpat kā nedrīkst apgalvot, ka tā ir naglā 1100e varka, ja cilvēks nav redzējis dzīvē to auto pirms tiem pāris mēnešiem un tagad.
Profila bilde
ZzevsS

Inferno rakstīja:
ZzevsS rakstīja:

Paldies par uzmanību.

Par to dīlu es neko nesaku, vecīt. Ja pārdevējs sasola to auto 10 forumistiem un visu dienu visiem pisina prātu, bet beigās atdod hvz kam - viņš ir pidars, bez šaubām. Bet šeit drīzāk šķiet, ka dažs labs ieraudzīja to sludinājumu un izgāž savu žulti par to, ka netika pie tā auto, nevis viņu interesē konkrētā lamata un taisās viņu pirkt. Izgāzt žulti var, bet ne jau tādā veidā un ne jau šajā topikā, priekš tā ir "uzmetēju topiks" un "atsauksmes ar vietējiem tirgotājiem". Tāpat kā nedrīkst apgalvot, ka tā ir naglā 1100e varka, ja cilvēks nav redzējis dzīvē to auto pirms tiem pāris mēnešiem un tagad.

:super: