Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- …
- 451
- chevron_right
Nav tik traki...motors un bloķis vien maksā 800 eiro...neo722 rakstīja:Cena "kosmos". Laikam jau tie krasotie metala dziski tik dargi maksaEdzy rakstīja:Kas par šo zināms?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... hxkgk.html
Manā izpratnē kkur pa vidu starp lēti un kosmoss!
Pēdējais labojis ZzevsS - 10 Jan 2017, 23:17, kopā labots 1 reizi.
Kāds kosmos? Tā jau ir normāla ss.lv prakse...šim modelim tīri vizuālais pieklibo!ZzevsS rakstīja:Nav tik traki...motors un bloķis vien maksā 800 eiro...neo722 rakstīja:Cena "kosmos". Laikam jau tie krasotie metala dziski tik dargi maksaEdzy rakstīja:Kas par šo zināms?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... hxkgk.html
Kāds šo:
https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... dogmi.html
ir bijis skatīties? Reāli ir jēga braukt skatīt? Motors/bunža?
re kur topiks ->https://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=1 ... 1473260651
djmax rakstīja:Kāds šo:
Labs linksdjmax rakstīja:Kāds šo:
#Dogma
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kāds par šo kko zina? Salīdzinoši lēts, jauna TA, jau kādu laiku tirgojas. TDS nelec ziemā, laušanai tpc neņem neviens
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... hdekl.html
Nevienam vnk tie kompakti nav vajadzīgiGinekologs rakstīja:Kāds par šo kko zina? Salīdzinoši lēts, jauna TA, jau kādu laiku tirgojas. TDS nelec ziemā, laušanai tpc neņem neviens
Es pis, pēdējo stundu var teikt šķirstīju ss.lv un neatradu pat nevienu E36, kuru būtu vērts vismaz aizbraukt apskatīties. Pat izlīdu ārpus budžeta (virs 2k) un tāpat nekas neuzrunā. Un tad daiļdirsēji vēl pļūta, ka sterila žurka pa 5k esot kosmoss un nekāda nākotnes klasika žurkai nespīd. Nu nu.
Man moška savam audi 90 quattro uzlikt cenu 5k un tas nozīmēs ka viņš reāli ir tā vērts? Tas ka ss.lv visas tās cenas būtu vismazar 2 būtu jāsadala, lai būtu kaut cik adekvāta cena jau sen ir zināms. Takš lielākai daļai e36 kas tur par 1k tirgojas max. cena ir 400 eiro...Inferno rakstīja:Es pis, pēdējo stundu var teikt šķirstīju ss.lv un neatradu pat nevienu E36, kuru būtu vērts vismaz aizbraukt apskatīties. Pat izlīdu ārpus budžeta (virs 2k) un tāpat nekas neuzrunā. Un tad daiļdirsēji vēl pļūta, ka sterila žurka pa 5k esot kosmoss un nekāda nākotnes klasika žurkai nespīd. Nu nu.
Kāpēc neskaties vācu tirgu?
Te nav gluži runa par cenām, bet gan par to, ka pat nevienu no tiem E36 neuzskatu par vajadzīgu braukt skatīties. Visi liekas vienlīdz sūdīgi gan pa 500e, gan pa 2000e. Tas, ka pa 1500e stāv tādi, kuriem vērtība ir 700e max. ir mazliet cits stāsts. Un pats riebīgākais, ka nevajag nedz 2.8, nedz LSD, nedz M paku un pilnu ar extrām, pietiktu ar vienkārši koptu un neizpuvušu ar vismaz el. logiem priekšā un elkoņbalstu. Sviests.ZzevsS rakstīja:Man moška savam audi 90 quattro uzlikt cenu 5k un tas nozīmēs ka viņš reāli ir tā vērts? Tas ka ss.lv visas tās cenas būtu vismazar 2 būtu jāsadala, lai būtu kaut cik adekvāta cena jau sen ir zināms. Kāpēc neskaties vācu tirgu?Inferno rakstīja:Es pis, pēdējo stundu var teikt šķirstīju ss.lv un neatradu pat nevienu E36, kuru būtu vērts vismaz aizbraukt apskatīties. Pat izlīdu ārpus budžeta (virs 2k) un tāpat nekas neuzrunā. Un tad daiļdirsēji vēl pļūta, ka sterila žurka pa 5k esot kosmoss un nekāda nākotnes klasika žurkai nespīd. Nu nu.
Vācijā jau citas cenas. Ja pieskaita vēl transportēšanu, reģistrāciju un visu pārējo, gandrīz pa 2k sanāk nopirkt to pašu, ko šeit. Un vēl tā pirkšana uz aklo... savukārt braukt pirkt parastu E36 uz Vāciju nemaz neredzu jēgu, vismaz pagaidām. Ja šeit tiešām nekas labs neatradīsies, nu tad jau domāsim.
Piekrītu, ss.lv nav uz ko skatīties.
Budžetā 1k-2k Vācijā ir ko izvēlēties...atdzīšana un viss pārējais kkur ap 600. Ja es gribētu sterilu žurku, drīzāk tad jau tur ņemtu.
A šeit...labu auto reti kurš tirgos... Kāpēc neņēmi kupeju ko ramyrez tirgoja kamēr cena bija 2k?
Budžetā 1k-2k Vācijā ir ko izvēlēties...atdzīšana un viss pārējais kkur ap 600. Ja es gribētu sterilu žurku, drīzāk tad jau tur ņemtu.
A šeit...labu auto reti kurš tirgos... Kāpēc neņēmi kupeju ko ramyrez tirgoja kamēr cena bija 2k?
Nevajag jau sterilu, auto netiks ņemts laizīšanai vai projektam, bet gan vienkārši braukšanai. Vajag tādu, kurai motors nav sprāgonis, vismaz puse no buksēm ir dzīvas un rūsa nelien ārā pa visiem stūriem. Ja kaut ko vajadzēs - nopirks un uzstādīs, nekāda problēma, bet tam vajag labu pamatu. Un ramyrez jau to kupeju nez cik sen atpakaļ tirgoja, a sievietei sagribējās E36 tikai nesen Ja tagad kaut kas līdzīgs 1.5-2k cenu kategorija uzpeldētu, visticamākais, ka tiktu paņemts divreiz nedomājot.ZzevsS rakstīja:Piekrītu, ss.lv nav uz ko skatīties.
Ko jūs paši pļūtat, kurš normāls cilvēks atdos +- normālu žurku kurai ir gāze,2.8, lsd un jauna ta zem 2k?
Protams es pats vareetu pardot pa 2k, bet es uzskatu ka tas nav vajadziigs, tapec arii savejo tirgoju pa nedaudz aukstaku cenu.
Gribeetu redzeet ja jums pasiem buutu tamliidziiga masiina un gribety vinu atdot pa sviestmaizi
Protams es pats vareetu pardot pa 2k, bet es uzskatu ka tas nav vajadziigs, tapec arii savejo tirgoju pa nedaudz aukstaku cenu.
Gribeetu redzeet ja jums pasiem buutu tamliidziiga masiina un gribety vinu atdot pa sviestmaizi
.Inferno rakstīja:Nevajag jau sterilu, auto netiks ņemts laizīšanai vai projektam, bet gan vienkārši braukšanai. Vajag tādu, kurai motors nav sprāgonis, vismaz puse no buksēm ir dzīvas un rūsa nelien ārā pa visiem stūriem. Ja kaut ko vajadzēs - nopirks un uzstādīs, nekāda problēma, bet tam vajag labu pamatu. Un ramyrez jau to kupeju nez cik sen atpakaļ tirgoja, a sievietei sagribējās E36 tikai nesen Ja tagad kaut kas līdzīgs 1.5-2k cenu kategorija uzpeldētu, visticamākais, ka tiktu paņemts divreiz nedomājot.ZzevsS rakstīja:Piekrītu, ss.lv nav uz ko skatīties.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Tapec ka...ZzevsS rakstīja:Piekrītu, ss.lv nav uz ko skatīties.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ramyrez rakstīja:Tapec ka...ZzevsS rakstīja:Piekrītu, ss.lv nav uz ko skatīties.
Āmen!ZzevsS rakstīja:Man moška savam audi 90 quattro uzlikt cenu 5k un tas nozīmēs ka viņš reāli ir tā vērts? Tas ka ss.lv visas tās cenas būtu vismazar 2 būtu jāsadala, lai būtu kaut cik adekvāta cena jau sen ir zināms. Takš lielākai daļai e36 kas tur par 1k tirgojas max. cena ir 400 eiro...Inferno rakstīja:Es pis, pēdējo stundu var teikt šķirstīju ss.lv un neatradu pat nevienu E36, kuru būtu vērts vismaz aizbraukt apskatīties. Pat izlīdu ārpus budžeta (virs 2k) un tāpat nekas neuzrunā. Un tad daiļdirsēji vēl pļūta, ka sterila žurka pa 5k esot kosmoss un nekāda nākotnes klasika žurkai nespīd. Nu nu.
Kāpēc neskaties vācu tirgu?
Vācijā arī vis pa dārgo, vai arī es ne tur skatos
Baumanis tirgo sakarigu sedanu cena ap 2 k bija uzjauta vinjam pasam sikak.Inferno rakstīja:Nevajag jau sterilu, auto netiks ņemts laizīšanai vai projektam, bet gan vienkārši braukšanai. Vajag tādu, kurai motors nav sprāgonis, vismaz puse no buksēm ir dzīvas un rūsa nelien ārā pa visiem stūriem. Ja kaut ko vajadzēs - nopirks un uzstādīs, nekāda problēma, bet tam vajag labu pamatu. Un ramyrez jau to kupeju nez cik sen atpakaļ tirgoja, a sievietei sagribējās E36 tikai nesen Ja tagad kaut kas līdzīgs 1.5-2k cenu kategorija uzpeldētu, visticamākais, ka tiktu paņemts divreiz nedomājot.ZzevsS rakstīja:Piekrītu, ss.lv nav uz ko skatīties.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
+32kars rakstīja:Vācijā arī vis pa dārgo, vai arī es ne tur skatos
Vācija nav nekāda laimes zeme jau gadus desmit. Labs auto tur maksās tikpat, vai pat vairāk kā Latvijā
Staltiem eksemplāriem cena kāpj, nabagi var īdēt cik grib, nekas lētāks nepaliks
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- …
- 451