Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

tad priekš kam tev e36?
Ja ņem sev paņem e30 vai ja draudzenei e46 un braukā laimīgs.
No šiem vismaz dažus auto var atrast, kuru īpašnieki ir adekvāti. :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

rvars rakstīja:
kars rakstīja:Vācijā arī vis pa dārgo, vai arī es ne tur skatos :rolleyes:
+32
Vācija nav nekāda laimes zeme jau gadus desmit. Labs auto tur maksās tikpat, vai pat vairāk kā Latvijā
Staltiem eksemplāriem cena kāpj, nabagi var īdēt cik grib, nekas lētāks nepaliks
Galīgi nepiekrītu! Pa 2k tur var brīvi atrast normālu nenojātu, nesapuvušu žurku. Man pašam nesen piedāvāja 2.8 kupeju ar oem paku par 2.5k bet uz to brīdi bija tikokā iegādāts cits auto un nebija tik daudz naudas.
Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns
Reputācija: 2

ZzevsS rakstīja:
rvars rakstīja:
+32
Vācija nav nekāda laimes zeme jau gadus desmit. Labs auto tur maksās tikpat, vai pat vairāk kā Latvijā
Staltiem eksemplāriem cena kāpj, nabagi var īdēt cik grib, nekas lētāks nepaliks
Galīgi nepiekrītu! Pa 2k tur var brīvi atrast normālu nenojātu, nesapuvušu žurku. Man pašam nesen piedāvāja 2.8 kupeju ar oem paku par 2.5k bet uz to brīdi bija tikokā iegādāts cits auto un nebija tik daudz naudas.
ja tev velreiz piedavas pa 2,5k sterilu ar m paku uzraksti man pm :)
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs
Daudzi neizprot vārda "sterils" nozīmi :rolleyes:
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki
ZzevsS rakstīja:
rvars rakstīja:
+32
Galīgi nepiekrītu! Pa 2k tur var brīvi atrast normālu nenojātu, nesapuvušu žurku.
Zaļu 1.6 sedanu?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Profila bilde
ZzevsS

rvars rakstīja: Zaļu 1.6 sedanu?
Nē, 2.0 kupeju... ne uz ko citu kā 6cyl kupejas neskatos
Profila bilde
Martinsoon

ZzevsS rakstīja:
nu linku studijaaa:D kur tur ir labs aparaats pa 2000
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

moofaka rakstīja:Ko jūs paši pļūtat, kurš normāls cilvēks atdos +- normālu žurku kurai ir gāze,2.8, lsd un jauna ta zem 2k?
Protams es pats vareetu pardot pa 2k, bet es uzskatu ka tas nav vajadziigs, tapec arii savejo tirgoju pa nedaudz aukstaku cenu.
Gribeetu redzeet ja jums pasiem buutu tamliidziiga masiina un gribety vinu atdot pa sviestmaizi :D
Vai nu Tu neizlasīji kā nākas, vai nu es nezinu... tāpēc atkārtošu vēlreiz: līdz 2k es neatradu pilnīgi nevienu E36, kura dēļ būtu vērts kustināt savu dirsu un braukt skatīties, tāpēc es izlēmu apskatīties to, kas ir virs 2k, un arī tur neatradu neko, kas uzrunātu. Secinājums - SSā sakarīgu žurku nav, vai arī bildes/apraksti pilnīgi un galīgi neliecina par to, ka auto ir ok. Piemēram, sludekļus, kur ir pieminēts metināts reduktors vai 100% bloķis, es nemaz tālāk nelasu un automātiski veru ciet, tādu auto nav vērts ņemt uz pāris gadiem, max. uz vienu ziemu. Varbūt esmu pārāk izvēlīgs, bet taisns, stock, neizpuvis sedans, ar elektriskiem logiem, 2.0 manuāli un apsildāmiem spoguļiem pa 2k laikam ir stipri pa daudz prasīts no LV tirgus.

Lai nu kā, varat atslābt, 2 kandidātus šodien atradu.
Profila bilde
Martinsoon

Inferno rakstīja:
moofaka rakstīja:Ko jūs paši pļūtat, kurš normāls cilvēks atdos +- normālu žurku kurai ir gāze,2.8, lsd un jauna ta zem 2k?
Protams es pats vareetu pardot pa 2k, bet es uzskatu ka tas nav vajadziigs, tapec arii savejo tirgoju pa nedaudz aukstaku cenu.
Gribeetu redzeet ja jums pasiem buutu tamliidziiga masiina un gribety vinu atdot pa sviestmaizi :D
Vai nu Tu neizlasīji kā nākas, vai nu es nezinu... tāpēc atkārtošu vēlreiz: līdz 2k es neatradu pilnīgi nevienu E36, kura dēļ būtu vērts kustināt savu dirsu un braukt skatīties, tāpēc es izlēmu apskatīties to, kas ir virs 2k, un arī tur neatradu neko, kas uzrunātu. Secinājums - SSā sakarīgu žurku nav, vai arī bildes/apraksti pilnīgi un galīgi neliecina par to, ka auto ir ok. Piemēram, sludekļus, kur ir pieminēts metināts reduktors vai 100% bloķis, es nemaz tālāk nelasu un automātiski veru ciet, tādu auto nav vērts ņemt uz pāris gadiem, max. uz vienu ziemu. Varbūt esmu pārāk izvēlīgs, bet taisns, stock, neizpuvis sedans, ar elektriskiem logiem, 2.0 manuāli un apsildāmiem spoguļiem pa 2k laikam ir stipri pa daudz prasīts no LV tirgus.

Lai nu kā, varat atslābt, 2 kandidātus šodien atradu.
2000 ir 1400ls vecaja valutaa.... 1400ls par labu masiinu ir daudz?
Profila bilde
Inferno

Man nav žēl nolocīt 2k par sakarīgu E36. Problēma ir tajā, ka nav tā sakarīgā E36, par kuru ir vērts tos 2k atdot, lūk par ko stāsts.
Profila bilde
Martinsoon

Inferno rakstīja:Man nav žēl nolocīt 2k par sakarīgu E36. Problēma ir tajā, ka nav tā sakarīgā E36, par kuru ir vērts tos 2k atdot, lūk par ko stāsts.
tur es tev piekriitu .... vajadzeja nemt melno manu 2.5 tie kas atbrauca pakal bija vnk staraa!
Profila bilde
Martinsoon

Martinsoon rakstīja:
Inferno rakstīja:Man nav žēl nolocīt 2k par sakarīgu E36. Problēma ir tajā, ka nav tā sakarīgā E36, par kuru ir vērts tos 2k atdot, lūk par ko stāsts.
tur es tev piekriitu .... vajadzeja nemt melno manu 2.5 tie kas atbrauca pakal bija vnk staraa!
un dogmai bija vai ir laba coupe 2.8 ..... pa 2500 ta nebija to verta?
Profila bilde
Forwox
Ziņojumi: 265
Pievienojies: 22 Apr 2013, 00:03
Braucu ar: 318is e36, 318is e30
Vismaz pēc bildēm spriežot ļoti labs eksemplārs!

http://latauto.tvnet.lv/sludinajumi/bmw ... 28237.html
Attēls
BMW Motorsport International
Profila bilde
Martinsoon

Forwox rakstīja:Vismaz pēc bildēm spriežot ļoti labs eksemplārs!

http://latauto.tvnet.lv/sludinajumi/bmw ... 28237.html
Attēls
1650 + adziit auto+ ap 400 registreet + iziet skati............ + compakts
Profila bilde
Inferno

Martinsoon rakstīja:
Martinsoon rakstīja:
un dogmai bija vai ir laba coupe 2.8 ..... pa 2500 ta nebija to verta?
Ramyreza kupeju nepaņēmu tāpēc, ka tad vēl nemeklēju E36. Dogmas kupeja bija mazliet ārpus budžeta, kā arī tad vēl nezināju, ka tirgus ir tādā tūtā iebraucis.. Diemžēl, pagaidām tirgū dominē winterbīteri, drift missile vai arī vienkārši nopisteņi :gigigi: Skatīsimies kas būs ar tiem, kurus man privāti piedāvāja, tos vismaz ir vērts apskatīties.

Kompots īpaši neinteresē, tā jau būtu savākts tas 323 kuru te labu laiku tirgo.
Profila bilde
Martinsoon

Kompots īpaši neinteresē, tā jau būtu savākts tas 323 kuru te labu laiku tirgo.[/quote]
tas automaats? vins jau ari prasa 2500 ne?
Profila bilde
Martinsoon

Martinsoon rakstīja:Kompots īpaši neinteresē, tā jau būtu savākts tas 323 kuru te labu laiku tirgo.
tas automaats? vins jau ari prasa 2500 ne?[/quote]
viewtopic.php?f=15&t=3845&start=760#p498267 sis? vins jau tada pasa cipara ka dogmas coupe
Profila bilde
Inferno

Jā, tas pats, bet nu tur vismaz cipars šķiet kaut cik adekvāts, ņemot vērā to, ka pēc bildēm spriežot liekas diezgan mint un tomēr salīdzinoši retais 323ti. Taču kompots ir kompots un tomēr ārpus budžeta, tātad viennozīmīgs nē :hahaha: Bet, ja gribētu sev kompotu, tad ļoti iespējams, ka paņemtu.
Profila bilde
ZzevsS

Martinsoon rakstīja:
ZzevsS rakstīja:
nu linku studijaaa:D kur tur ir labs aparaats pa 2000
Ver vaļā vācu saitus un skaties!

20. gadus veca mašīna un laba??? Un manuprāt jā, 2k par labu 20 gadus vecu mašīnu ir pietiekoši daudz.

Inferno iesaku elkšņa tirgoto unīti...
Profila bilde
Martinsoon

20. gadus veca mašīna un laba??? Un manuprāt jā, 2k par labu 20 gadus vecu mašīnu ir pietiekoši daudz.

Inferno iesaku elkšņa tirgoto unīti...[/quote][/quote][/quote]
Tada dziive ..ko tad par bmw E30 teikt sodien?