Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- …
- 451
- chevron_right
Kas tas par frankensteinu?
hz... LT brīnumszurkae36 rakstīja:Kas tas par frankensteinu?
tas ir tas pārejnieks aka restylech. rakstīja:toch tail light failure
Martinsoon rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cjlbf.html OMG:d
Vieta: Rēzekne un raj.
tas izsaka visu!
Šim man liekas, ka bija pat topiks, un savulaik bija ļoti labs auto. Kā tagad - kas to lai zina...
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
1. Viņš ir 320 pēc dokumnetiem.
2. Viņam safista haube.
3. Smukas krāsas paklājs.
4. Aprīkojums.(kurbulējamie logi kas jau pirmie iekrīt acīs)
neko nezinu tehniski par to auto, bet 26 gadus vecs auto, kuram bildēs jau tik daudz kas nepatīk. nezinu kas tur maksā 3300e. Ieliekot viņu par 2300e noteikti neviens pat viņm neskrietu pakaļ.
2. Viņam safista haube.
neko nezinu tehniski par to auto, bet 26 gadus vecs auto, kuram bildēs jau tik daudz kas nepatīk. nezinu kas tur maksā 3300e. Ieliekot viņu par 2300e noteikti neviens pat viņm neskrietu pakaļ.
RPG rakstīja:1. Viņš ir 320 pēc dokumnetiem.
2. Viņam safista haube.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bbmnm.html
Nerunājot par uzlīmēm, izpūtēju, pelēko paneli un to ka viens disks ir savādaks un par to ka nav TA. Tas, kas viņu tirgoja dabūja apmeram pa 1k juro, bet nezinu precīzi. Viņš ir bijis spaiņa krāsā un papētot tuvāk var redzēt, ka krāsošanai sagatavojuši ''profesionāļi'' un daudz viet spīd cauri vecā krāsa, tātad nav bijis sagatavots jēdzīgi. protams, cena jau nav nekāds kosmoss, bet nu tomēr pateicu ko zinu
Nerunājot par uzlīmēm, izpūtēju, pelēko paneli un to ka viens disks ir savādaks un par to ka nav TA. Tas, kas viņu tirgoja dabūja apmeram pa 1k juro, bet nezinu precīzi. Viņš ir bijis spaiņa krāsā un papētot tuvāk var redzēt, ka krāsošanai sagatavojuši ''profesionāļi'' un daudz viet spīd cauri vecā krāsa, tātad nav bijis sagatavots jēdzīgi. protams, cena jau nav nekāds kosmoss, bet nu tomēr pateicu ko zinu
Uz maiņu pret kupeju tika piedāvāts. Arī ziemas riepu nebija virsū papildus Tevis rakstītajam.
Arī man uz maiņu pret kupeju 316, tika piedāvāts, teica ka nesot nauda skatei un riepām un nodoklim, teica ka skati izciešot mierīgi jāapmaina tikai riepas, kad es piedāvāju lai dabon slimības lapu un ja vienīgais 2 būs par riepām vasaras, un kāda bukse, tad skati par slimības lapu 28 eiro atmaksātu un tad pēkšņi sāka nodirst manu 316 kupeju pa mopēdu utt un teica ka dabūja labāku piedāvājumu 325 kupeju , tas bija nedēļu atpakaļ, un izklausās pec kautkādās diršanas un slēpj kautkādu nopietnu defektu, neuzticētos viņam, grib kautko kādam iesmērēt.
sākumā nedaudz painteresējos sīkāk, nekādi tehniski defekti tur nav (nu vismaz nekas nopietns) bēēt nu tas ko minēji par to krāsojumu un vizuāli nepatika. Īsumā- tas čalis pa celtniecību sitas un ziemā kā jau ziemā ar darbiem un tāpēc tirgoja, par to naudas lietu taisnību teicis viņš !buba rakstīja:tas bija nedēļu atpakaļ, un izklausās pec kautkādās diršanas un slēpj kautkādu nopietnu defektu, neuzticētos viņam, grib kautko kādam iesmērēt.
nav nekāda reklāma, tāpat nepatīk man tas mopēds jau dēļ vizuālā ko minēju. par virsbūves stāvokli nezinu kā apakšā ar vasaras raibumiem
Tad priekš kam pats piedāvā maiņu , un tad pēkšņi sak nodirst manu auto uz kuru pats pieteicās , tikai tāpēc ka es gribēju lai dabon slimības lapu lai redzētu defektus, tad no tā brīža viņš sāka cepties un dirst par manu auto motoru, es tak vel piedāvājos atmaksāt naudu viņam par slimības lapas iegūšanu..sākumā nedaudz painteresējos sīkāk, nekādi tehniski defekti tur nav (nu vismaz nekas nopietns) bēēt nu tas ko minēji par to krāsojumu un vizuāli nepatika. Īsumā- tas čalis pa celtniecību sitas un ziemā kā jau ziemā ar darbiem un tāpēc tirgoja, par to naudas lietu taisnību teicis viņš !
nav nekāda reklāma, tāpat nepatīk man tas mopēds jau dēļ vizuālā ko minēju. par virsbūves stāvokli nezinu kā apakšā ar vasaras raibumiem
Tātad viņš nav normāls
Izlasot par to braukšanu virsū, uzreiz atcerējos vienu interesantu stāstu (īsajā versijā uzrakstīšu) : kaut kādus pāris gadus atapkaļ atradu sludinājumu par auto ko iegādāties draudzenei, sazvanīju lai brauktu skatīties, bet man pēkšņi kaut kāas darīšanas un jamauc uz darbu bija, saku draudzenei lai aizbrauc uz Siguldu un apskata to mašīnu un izbrauc, ja patiks tad kkā tikšu līdz turienei un papetīšu sīkāk, ok katrs aizbraucam uz savu pusi. Draudzene man pēc kāda laiciņa wacapā sarunu ierakstītāja sarunu, šī zvana tam vecim par mašīnu un paceļ viņa sieva un sāk lamāt un bļaut uz viņas un fonā arī vēl uz vīru bļauj, ka viņš esot babņiks un draud izmest no mājas, laikam viņa nebija lietas kursā, ka vīrs pārdod mašinu un zvana par sludinājumu. sieva šim bija domājusi ka kkāda druška šim uzradusies. pēc tam viņam telefons bija izslēgts. nakamajā dienā zvaniju pats uz to numuru, viņš man tur atvainojās ka tā stulbi sanāca, teica ka sievai veras ciet un domā ka zvanija cita sieviete, ķipa ka šim ir mīļākā. Kaut kā tā, tāds murgs patiesībā ar cilvēkiem. pameklēšu datorā, vajadzētu kkur būt vēl tam sarunu ierakstam. ja to dzirdētu, tad saprastu, ka tas ir daudz smieglīgāk nekā es te uzrakstīju!
pazvani par sludinājumu un uzzini citas ģimenes problēmas.
Izlasot par to braukšanu virsū, uzreiz atcerējos vienu interesantu stāstu (īsajā versijā uzrakstīšu) : kaut kādus pāris gadus atapkaļ atradu sludinājumu par auto ko iegādāties draudzenei, sazvanīju lai brauktu skatīties, bet man pēkšņi kaut kāas darīšanas un jamauc uz darbu bija, saku draudzenei lai aizbrauc uz Siguldu un apskata to mašīnu un izbrauc, ja patiks tad kkā tikšu līdz turienei un papetīšu sīkāk, ok katrs aizbraucam uz savu pusi. Draudzene man pēc kāda laiciņa wacapā sarunu ierakstītāja sarunu, šī zvana tam vecim par mašīnu un paceļ viņa sieva un sāk lamāt un bļaut uz viņas un fonā arī vēl uz vīru bļauj, ka viņš esot babņiks un draud izmest no mājas, laikam viņa nebija lietas kursā, ka vīrs pārdod mašinu un zvana par sludinājumu. sieva šim bija domājusi ka kkāda druška šim uzradusies. pēc tam viņam telefons bija izslēgts. nakamajā dienā zvaniju pats uz to numuru, viņš man tur atvainojās ka tā stulbi sanāca, teica ka sievai veras ciet un domā ka zvanija cita sieviete, ķipa ka šim ir mīļākā. Kaut kā tā, tāds murgs patiesībā ar cilvēkiem. pameklēšu datorā, vajadzētu kkur būt vēl tam sarunu ierakstam. ja to dzirdētu, tad saprastu, ka tas ir daudz smieglīgāk nekā es te uzrakstīju!
pazvani par sludinājumu un uzzini citas ģimenes problēmas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- …
- 451