Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- …
- 451
- chevron_right
nezināmu iemeslu dēļ man patīk kā tavs kabris izskatās un motors arī pareizais nu ja diski ir pareizi virsūcipruss18 rakstīja:Nu man kabris ari vasara bus pa 4k
Pēdējais labojis RPG - 19 Jan 2017, 21:38, kopā labots 1 reizi.
Nu likt jau var kautvai pa 10k bet vai aizies .... nu kabris ja ir labs vins var maksaat 4 k bet 318 ar ievemtu 2,8 nevar maksat 4:)cipruss18 rakstīja:Nu man kabris ari vasara bus pa 4k
RPG rakstīja:nezināmu iemeslu dēļ man patīk kā tavs kabris izskatās un motors arī pareizaiscipruss18 rakstīja:Nu man kabris ari vasara bus pa 4k
Tur nav kam nepatikt,ja neskaita blekjiniekus un nesakrasotas arkas bus laiks un vieta,to visu savedis kartibaa lidz vasarai
ar kompatu pa brugji
Kāds laikam paņēmis līzingā.chillhouse rakstīja:Tā Hoonigan uzlīme un M badge jau pietiekami daudz parāda, kā auto ticis uzturētsbuba rakstīja:https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... dmjkg.html
Un par perekupu taisnība, stāvēja ssā safočēts rumbulas apgabalā, kādus 2 mēn. atpakaļ.
bēdīgs, tas e36 tirgus ir
nejaušī instagramā to cilvēķu atrada, pats pārvietojas ar kkāu česntsesto un vēl tur kkādi mopēdi bijuši, bet nu 500e būtu tīri labs cipars dēļ to, ka vismaz TA un var līdz gada beigām piebeigt viņu un pēc tam aizlaist daļās, jo neticu ka tur virsbūve varētu būt baigi dzīva.Martinsoon rakstīja: Nu ja pateiks ka pipec motoram neviens nepirks. Es par so auto piedavaju 500e. Man atbildeja ka pa 500 nooirktu vins pats un ieliktu kadu 2,5 ieksaa:D vobsim tur ir bernudarzs otraa galaa
un otrs kas cepī, parasti mašinas kurām sludinājumu bildēs ir ar ieskrūvētu āķi neskatos nopietni. Tādas bildes nevairo uzticību mašīnai
Ja šis https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cdimg.html par 4k jau otro gadu nevar aiziet, tad nedomāju, ka tavs aiziescipruss18 rakstīja:RPG rakstīja:nezināmu iemeslu dēļ man patīk kā tavs kabris izskatās un motors arī pareizaiscipruss18 rakstīja:Nu man kabris ari vasara bus pa 4k
Tur nav kam nepatikt,ja neskaita blekjiniekus un nesakrasotas arkas bus laiks un vieta,to visu savedis kartibaa lidz vasarai
tas baltais kabris dīupiec ar tizlo spoileri un laikam gāzi beidzot pārdots, vai arī saimnieks saprata ka jālaiž naglās?
bēēt reāli e36 cabrio pircēju tirgus ir daudz šaurāks par pārdevēju tirgu, kuram katram nevajag 20gadus vecu bmw kabri. Tāpēc jau vini ilgi tirgojas. nu gribetāju ir daudz, bet maksātaju principā nav.
bēēt reāli e36 cabrio pircēju tirgus ir daudz šaurāks par pārdevēju tirgu, kuram katram nevajag 20gadus vecu bmw kabri. Tāpēc jau vini ilgi tirgojas. nu gribetāju ir daudz, bet maksātaju principā nav.
Nu shim ta krasa sabojaa visu pasakumu.nu labi,4k butu slimi,bet nu zem 3300 vai 3500 nemaz nedotu prom.nav verts zinot ka tam auto nav rusas,nav bijusi svarka klat sliekshnjos.
ar kompatu pa brugji
[quote="mikinsh"]Cik es reāli varētu prasīt par tehniski ok žurku ar Jaunu TA līdz 2018. Priekšā abos plauktos ilnīgi viss jauns lemforder. Motors dzīvs. Sliekšņi nav labi īsti aizmugurē, bet skati izgāja un uz pacēlāja uzcelt var. Ir vēl vizūali defekti, bet tehniski ok.?
nepateici kas par dzineju..
nepateici kas par dzineju..
m52b25 kopš dzimšanas
1.5k ja dzinejs no 18 lidz 2.0
Ja 2.5 tad max 1.9 ja 2.8 tad nu hvz,tie pashi 2k
Ja 2.5 tad max 1.9 ja 2.8 tad nu hvz,tie pashi 2k
ar kompatu pa brugji
Noteikti, ka tur daudz vairāk par 1000e nav reali izcelt. bet tās jau tikai manas domas. joo nekas unikāls jau tur nav. būtu automāC, tad apsvertu ideju par iegādi
vispār kūtvāgeni bez jumta reliņiem nekad nav cepījuši, vienīgais laikam Ch bija smuks 328 taurings bez tiem, citi laikam nekad nav patikuši.
vispār kūtvāgeni bez jumta reliņiem nekad nav cepījuši, vienīgais laikam Ch bija smuks 328 taurings bez tiem, citi laikam nekad nav patikuši.
Pie tās kupejas viņš tika samainot swapotu 2,5 sedanu pret to, kuram skate beigusies, bet ieguldījumi, cik man zināms, nebija nekādi milzīgie.Martinsoon rakstīja:Nu ja pateiks ka pipec motoram neviens nepirks. Es par so auto piedavaju 500e. Man atbildeja ka pa 500 nooirktu vins pats un ieliktu kadu 2,5 ieksaa:D vobsim tur ir bernudarzs otraa galaaRPG rakstīja:1. Kādam ideālu auto, kuram jāparmetina sliekšņi? No rīta bija 1500e, tagad jau 800e
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... edxgo.html
2. Šis jau ilgi tirgojas, bet tomēr. Cik naivam jābūt, lai pirktu ar domu, ka jāmaina tikai galvas blīve? Noteikti jau nevajag zināt iemeslu kādēļ vispār uzkarsa. Pārdevējs tādu iespēju laikam neapsver, ka galva arī varētu būt kirdik. Kā var tik droši apgalvot, ka tikai galvas blīve jāmaina?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... alncf.html
tāpēc dzīvē laikam nekad nesapratīšu tos cilvēkus kas maina auto viens pret vienu vai kkādu smieklīgu piemaksu, tas vienkārši ir viens sūds pret citu. Nespēju pat īsti iedomāties, ka kādam ir bijis baigais šāda veida darījums
precizi... rodas iespaids ka oatstavigi javelk:)RPG rakstīja:nejaušī instagramā to cilvēķu atrada, pats pārvietojas ar kkāu česntsesto un vēl tur kkādi mopēdi bijuši, bet nu 500e būtu tīri labs cipars dēļ to, ka vismaz TA un var līdz gada beigām piebeigt viņu un pēc tam aizlaist daļās, jo neticu ka tur virsbūve varētu būt baigi dzīva.Martinsoon rakstīja: Nu ja pateiks ka pipec motoram neviens nepirks. Es par so auto piedavaju 500e. Man atbildeja ka pa 500 nooirktu vins pats un ieliktu kadu 2,5 ieksaa:D vobsim tur ir bernudarzs otraa galaa
un otrs kas cepī, parasti mašinas kurām sludinājumu bildēs ir ar ieskrūvētu āķi neskatos nopietni. Tādas bildes nevairo uzticību mašīnai
Pie mūsdienu e36 cenām, virs 1500 droši :)mikinsh rakstīja:m52b25 kopš dzimšanas
un par šo runājot (cenām) tiešām reāli kads to 36tos pērk par tiem prasītiem cipariem? nu ja nu tur mega sterials aparāts un brīvdienām kā otro auto tad ok, lai iet. Bēēt lai ikdienas auto izvēlētos e36 par sakarīga e39 ciparu, nezinu gan. 39 ar dīvastoņ tīri labi kustas un tomēr nedaudz tuvāk mūsu gadsimtam. un mazāka iespēja ka bijis pirms tam kādam, kurš nevar pat benzīnam sakasīt piķi, nerunājot par jēdzīgu apkopichillhouse rakstīja:Pie mūsdienu e36 cenām, virs 1500 droši :)mikinsh rakstīja:m52b25 kopš dzimšanas
ko nozīmē nespēj sakasīt piķi. Mani skatē izpisa par šaru un sailentblokiem, es tāpat aizvedu uz servisu un pilnīgi visu saliku lemforderu, pat to ko nevajadzēja. Eļļu mainu pie 7k. Bremzes labas nevis sūdus abe kaut kādus lieku. Man tieši šķita ikdieai foršāk kā e39, kurš reāli iet smagāk un ir dārgāks uzturēšanā. Normāla, maza ikdienas mašīna. Nu tas kā kuram, protams
Bet nu es nepišu kapeiku uz mašīnām, takā nevajag
Bet nu es nepišu kapeiku uz mašīnām, takā nevajag
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350