Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 68
- chevron_right
Psc. Vajadzeja tadam uzlikt izlietotu prezi uz tā klokja. Biskes tonek nesaplestu, kur nu vel vēlme raustit aiz tā klokišamatissc rakstīja:man kolegjim nissanam piekasijas par to, ka nolaizhamajam benkjim sanos klokjiem nebij paredzetaa plastmasa virsuu, inspektors teica, ka vins bikses tur varot saplest un ielika 2Nixon rakstīja:Ja sametināsi un viss tur stāvēs taisni, tad skati iziesi, bet ja būs šķībais un brīvkustība, iespējams, ka iešķiebs divnieku... Valmierā vismaz par to piekasījās.
Jautājums.
Man skate ir līdz 2015. gadam janvārim, nodoklis par šo gadu nav samaksāts. Ja es eju skati decembrī, tad man būs jāmaksā tikai par 2014. gadu vai arī par 2015.? Jo ja es esmu Janvārī tad ir dirsā, nodoklis par 2 gadiem...
Man skate ir līdz 2015. gadam janvārim, nodoklis par šo gadu nav samaksāts. Ja es eju skati decembrī, tad man būs jāmaksā tikai par 2014. gadu vai arī par 2015.? Jo ja es esmu Janvārī tad ir dirsā, nodoklis par 2 gadiem...
Decembrī obligāti tikai par 2014. gadu. Ja gribēsi, protams, varēsi arī maksāt uzreiz par nākamo gadu.
jautajums ir par auto ja gribu vinju uz firmu regjistret!
cik celja nodoklji maksaa utt?
ar kompatu pa brugji
e.csdd.lv
cipruss18 rakstīja:jautajums ir par auto ja gribu vinju uz firmu regjistret!
Ja runa ir par bmw, tad ceļa nod tāds pats, kā mirstīgajiem... tikai ir vēl tas otrais nodoklis atkarībā no svara un motora tilp.
Rēķina pēc pašmasas nevis pilnās masas.oscar rakstīja:Rocenei jābūt vismaz 1.6 uz 1t auto masas. Rēķinot uz pilnu masu 1700kg, rocenei jābūt vismaz jābūt 2.7!
Piemēram, ja auto pašmasa ir 1300 kg, tad rocenes kopējam spēkam jābūt vismaz 2 kN
Kāds otrs nodoklis?Rons rakstīja:cipruss18 rakstīja:jautajums ir par auto ja gribu vinju uz firmu regjistret!
Ja runa ir par bmw, tad ceļa nod tāds pats, kā mirstīgajiem... tikai ir vēl tas otrais nodoklis atkarībā no svara un motora tilp.
cipruss18 rakstīja:jautajums ir par auto ja gribu vinju uz firmu regjistret!
ceļa nodoklis + uzņemuma transportlidzekla nodoklis, lidz 2litri 19ls menesi, no 2 litri lidz 3litri 30ls menesi
Ja tas ir vienīgais auto uzņēmuma īpašumā, tad uzņemuma transportlidzekla nodoklis nav jāmaksā!elksnis rakstīja:cipruss18 rakstīja:jautajums ir par auto ja gribu vinju uz firmu regjistret!
ceļa nodoklis + uzņemuma transportlidzekla nodoklis, lidz 2litri 19ls menesi, no 2 litri lidz 3litri 30ls menesi
ja ir beigusies OCTA vai var iziet TA atkartoto parbaudi???
Ja beigusies Octa,tu nemaz uz celja nedriksti atrasties,un par skati aizmirsti!
Instagram - Sandis_e36
Braukaju bez,domaju varbut sanaks iziet TA bez octas, bet laikam tad bus jaapdrosina.
Par braukšanu bez OCTAs lielāks sods nekā bez TA. Laikam bija 60 Ls.
Ja panelī deg Airbag un Antifrīza līmeņa lampiņa, liek 1 vai 2?
par Airbag lampiņu man neko neielika, par Antifrīza līmeņa lampiņu arī diez vai ieliks pat 1
Man arī par degošu airbag neko neielika.
Skaidrs, paldies
Man compactam šogad rocenei rāda ap 1.2 un 1.2, un neliek pat vieninieku. tukša masa 1250-pilna ap 1600. Ļoti stāvā kalnā rocene netur, bet skati vienmēr izeju. Jāpameklē papīros, man liekas ka pagajušo reizi izgāju ar 0.5 un 0.7, bet mosh kautko jaucurobis579 rakstīja:Rēķina pēc pašmasas nevis pilnās masas.oscar rakstīja:Rocenei jābūt vismaz 1.6 uz 1t auto masas. Rēķinot uz pilnu masu 1700kg, rocenei jābūt vismaz jābūt 2.7!
Piemēram, ja auto pašmasa ir 1300 kg, tad rocenes kopējam spēkam jābūt vismaz 2 kN
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 68