Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- …
- 451
- chevron_right
kopš kura laika Audi ir rwd ?
Izskatās ka kāds te kaut ko raksta tikai rakstīšanas pēc
E92 ir neglīts
Tu gribēji teikt E91?Emteks rakstīja:E92 335i
jūu, divtonnīgs vienritenis, kurš pēc 2 gadiem maksās labi ja 50% no savas vērtības ir lieliska alternatīva properM3.
runas par to ka sačipojot 335i var dabūt uz 700hp/1394nm un ka tas auto m3 izliek vienos vārtos incomming in 3...2...1...
runas par to ka sačipojot 335i var dabūt uz 700hp/1394nm un ka tas auto m3 izliek vienos vārtos incomming in 3...2...1...
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kāpēc E91?Inferno rakstīja:E92 ir neglītsTu gribēji teikt E91?Emteks rakstīja:E92 335i
https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... akede.html
Fasija vecā kupeja pat ar viņa sludinājuma tekstu un bildēm
Fasija vecā kupeja pat ar viņa sludinājuma tekstu un bildēm
baumanis rakstīja:kopš kura laika Audi ir rwd ?
A kursh te runa tikai par rwd?nedomaju,ka Tu butu tas kursh man kko par audi varetu maciit
Esi dzivee redzejis vispar rs2??
ar kompatu pa brugji
Nē neesmu ,tas ir kaut kas sarkans un mogo kredītā ?cipruss18 rakstīja:baumanis rakstīja:kopš kura laika Audi ir rwd ?
A kursh te runa tikai par rwd?nedomaju,ka Tu butu tas kursh man kko par audi varetu maciit
baumanim medaļu.baumanis rakstīja:Nē neesmu ,tas ir kaut kas sarkans un mogo kredītā ?cipruss18 rakstīja:baumanis rakstīja:kopš kura laika Audi ir rwd ?
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Kāds ir bijis skatīties šo auto? Vairāk intresē , cik laba buņdža un vai motors iet, kā 2.5i jāiet?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
[quote
Pirmo iemaksu panem incredit un saies
Bet nu cepums par komentu
baumanim medaļu. [/quote]baumanis rakstīja:Nē neesmu ,tas ir kaut kas sarkans un mogo kredītā ?cipruss18 rakstīja:baumanis rakstīja:kopš kura laika Audi ir rwd ?
Pirmo iemaksu panem incredit un saies
Bet nu cepums par komentu
PraktiskāksKMG rakstīja:Kāpēc E91?Inferno rakstīja:E92 ir neglītsTu gribēji teikt E91?Emteks rakstīja:E92 335i
Manās rokās properM3 tiktu sadalīts reizinātājos, kā donors, un tad forums varētu bļaut "kādam loham jābūt, lai izjauktu M3 detaļās!!!" Tad nu tiešām labāk lai tiek kādam klasikas mīļotājam un pa to naudu paņemu kaut ko citu.ch. rakstīja:jūu, divtonnīgs vienritenis, kurš pēc 2 gadiem maksās labi ja 50% no savas vērtības ir lieliska alternatīva properM3.
Sorry, bet regulēts 335i izliek M3 bez atrunām, drauga auto klepo tikai stājoties blakus F11 M5, bet vēl nav visi darbi pabeigti + auto joprojām lietojams kā daily bez problēmām. Nebūs tik vērtīgs kā M3, bet nu visi jau nav kolekcionāri.
Un paturot pāris sec DTC pogu, tas auto iet plakanāk par vairumu 20gadīgo LSD.
Un paturot pāris sec DTC pogu, tas auto iet plakanāk par vairumu 20gadīgo LSD.
neliec enģeļus
baumanis rakstīja:Nē neesmu ,tas ir kaut kas sarkans un mogo kredītā ?cipruss18 rakstīja:baumanis rakstīja:kopš kura laika Audi ir rwd ?
Ha ha,vecs bet labs jaunu neko nevari izdomat?
Man jarrc ari ka tavs zaljais ir lizingaa,kjipa kkas nedabisks
ar kompatu pa brugji
Nesaprotu gan kas pa vārdu ir "jarrc"Ha ha,vecs bet labs jaunu neko nevari izdomat?
Man jarrc ari ka tavs zaljais ir lizingaa,kjipa kkas nedabisks
Bet man nav zaļas mašinas un līzingā arī nav un nav bijusi , ja domā to e61 kas man vasarā bija.
https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... cljhk.html
Kāds māk teikt kko?
Kāds māk teikt kko?
Redzēts dzīvē, turēts bijis garāžā utt. Jāts nav, visam jābūt dzīvam, tikai grīda esot bijusi ļoti bēdīga, bet tagad esot sametināta. Vienās rokās jau ļoti ilgi. Katrā ziņā, nekas nepaceļams tur nav, vienu brīdi gribēju viņu pats atpirkt no īpašnieka, kad vel netika tirgots.Kristapseduards rakstīja:https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... cljhk.html
Kāds māk teikt kko?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- …