Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 68
- chevron_right
nu man riit vai pariit uz TA jabrauc
blekji un metinatais blokjis paliks,jo taa pat hadenee kkas bus jataisa,rocene jataisa un gribu zinat visu pirms saku remonteet
blekji un metinatais blokjis paliks,jo taa pat hadenee kkas bus jataisa,rocene jataisa un gribu zinat visu pirms saku remonteet
ar kompatu pa brugji
Ko?Agris13 rakstīja:vairs nevar tāpat kā angļus pārbūvēt
Ja nav ārpus arkām, tad neko... A par bloķi vari mēģināt iestāstīt, ka tikko LSD esi salicis un labi bloķējas.cipruss18 rakstīja:a ko TA dzeki man teiks par maniem blekjiniekiem??
Es arī esmu izslīdējis, kad ir ārpus arkām... Viens cits inspektors gāja garām un pielika mapi līdz ar arku un sāka pat pukstēt, bet tas, kas mani pieņēma, neko neteica un palaida.
Esmu kko dzirdējis ka tagad nevar vairāk mainīt degvielas tipu no bendzīna un dīzeli un otrādāk un arī to ka nevar vairs pārbūtvēt angļus uz mūsu pusi.. nezinu cik patiesi, tapēc prasu šeit...Nixon rakstīja:Ko?Agris13 rakstīja:vairs nevar tāpat kā angļus pārbūvētJa nav ārpus arkām, tad neko... A par bloķi vari mēģināt iestāstīt, ka tikko LSD esi salicis un labi bloķējas.cipruss18 rakstīja:a ko TA dzeki man teiks par maniem blekjiniekiem??
Nezinu, nekas nav dzirdēts un nesen kā vienu busu piereģistrējām un viens E46 tagad pārbūvējās... Tā kā bullshits.
Nu skaties... kko dzirdēju par 1mo aprīli.. hvz.. intresē vairāk par to degvielu.. jo drīz vajadzēs mainīt.. laikam rīt jāpiekāpj pie csddNixon rakstīja:Nezinu, nekas nav dzirdēts un nesen kā vienu busu piereģistrējām un viens E46 tagad pārbūvējās... Tā kā bullshits.
kā kurš inspektors, ir bijis, ka tikai pakrata ar pirksu, ir bijis, kad stum savu huiņu klāt, liek pie diska un saka, ka nebūscipruss18 rakstīja:ir arpus arkam,cerams nepamaniis
par metināto esmu runājis ar vienu csdd darboni-viņš teica, ka labi jau neesot, bet ejot cauri..kā jau te minēja,- pasaki, ka esi pāršaibojis uz 75% un viss
tas, ka gribēja grozīt to likumu par pārbūvēm ir dzirdēts, bet domas tur vispār tajā gaterī kaut ko grozīt viņiem ir 10x gadā, tapēc, ja Tev tas TIEŠĀM interesē-paņem un pazvani uz csddAgris13 rakstīja:Nu skaties... kko dzirdēju par 1mo aprīli.. hvz.. intresē vairāk par to degvielu.. jo drīz vajadzēs mainīt.. laikam rīt jāpiekāpj pie csddNixon rakstīja:Nezinu, nekas nav dzirdēts un nesen kā vienu busu piereģistrējām un viens E46 tagad pārbūvējās... Tā kā bullshits.
Kas skaitās ārpus arkām ? Tad jau būtībā tikai 6j bleķi ar 185/55 riepām tik der.
nemeklēšu noteikumus, bet disks/riepa nedrīkst atrasties ārpus arkas..R16 ET 13(? laikam) ar 205/50 uz e36 negāja cauri, e28 piestūma savu sūdu klāt un teica nūūūū...otrs, kas bij boksā teica, ka šitiem jau tā esot un palaida
TA vispār ir absolūts bullšits, tīri subjektīvs vērtējums un neoficiāla cīņa starp TA darboņiem par tizlāko divnieku.
Piemērs - 4 (!) gadus atpakaļ uztaisīju numura apgaismojumam jaunus stikliņus. Vienā no TA saņēmu uzslavu ( ) par to, ka numurzīme ļoti labi redzama. Bet šogad šie lukturīši pēkšņi vairs neder - jo nav E marķējuma!!!! Saprotu - lukturiem jābūt marķētiem, bet lai nu kam piesietos... Lukturīšiem, kurus neviens neredz, kuru stars nekādā veidā nežilbina un neapdraud ceļu satiksmi...
Piemērs 2 - atbrauc onkulis ar Stratusu uz ģeometriju. Sāku krāmēt visu virsū, kad pamanu - pakaļējai tilts pie virsbūves turas tikai uz godavārda, jo ir izrūsējuši stiprinājumi tā, ka ar pirkstiem var gabalus lauzt nost un tilts jau sācis patstāvīgu dzīvi. Saucu saimnieku, rādu... Šis paliek tāds jocīgs un saka - es vakar TA izgāju...
Piemērs - 4 (!) gadus atpakaļ uztaisīju numura apgaismojumam jaunus stikliņus. Vienā no TA saņēmu uzslavu ( ) par to, ka numurzīme ļoti labi redzama. Bet šogad šie lukturīši pēkšņi vairs neder - jo nav E marķējuma!!!! Saprotu - lukturiem jābūt marķētiem, bet lai nu kam piesietos... Lukturīšiem, kurus neviens neredz, kuru stars nekādā veidā nežilbina un neapdraud ceļu satiksmi...
Piemērs 2 - atbrauc onkulis ar Stratusu uz ģeometriju. Sāku krāmēt visu virsū, kad pamanu - pakaļējai tilts pie virsbūves turas tikai uz godavārda, jo ir izrūsējuši stiprinājumi tā, ka ar pirkstiem var gabalus lauzt nost un tilts jau sācis patstāvīgu dzīvi. Saucu saimnieku, rādu... Šis paliek tāds jocīgs un saka - es vakar TA izgāju...
Man Rīgā pretī uz t-krekla -QUATTRO POWER (un otrā rindā) AUDISTYLE.LV, protams divnieki un vieninieki.
Kāds zin puļķa garumu atgāzu mērīšanai, kuru onkuļiem patīk stumt pēcpusē? :švammes_par_seklu:
Gaismu caurlaidoša plēve vietā kur netraucē ne staru ne kā savādāk ,tīri priekš estētiskā. Aizliegta,bet plastmasa kas gaismu cauri nelaiž uz lukturiem atļauj. Normāli ne ? CSDD_Dienaszagļi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
TA jāiet at 18:00 5dienā vai pirms kādām garākām brīvdienām, tie vīri ir daudz pielaidīgāki.
- ikey07
Tieši tā,aibraucu 20 min pirms slēgšanas ar pasvaigu corsu. nevareju saprast,kas grab priekšējā hadenē, domāju ,ka iepi**s divnieku par kko, tikku cauri ar 0 Aizbraucu uz apkopi 2 dienas pēc skates,man pasaka,ka prieksheja kreisa stab.atsaite parluzusi
(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
Kā ar skati ja pieliek turbīnu 2.5 motoram? Var iziet?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 68