Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 292
- chevron_right
Liels čakars beigās sanāca?Gofmans rakstīja:Samainīts pakaļējais gultnis
Nočakarējos afigena un izgudroju daudz visādus lamu izteicienus + vēl paģiriņa . Ja jāmaina otreiz tad varētu 2vās stundās, lielākais čakars ir veco gultni izdauzīt ārā man sanāca bez karsēšanas.
Tnx Sīkajam par padomu
Tnx Sīkajam par padomu
tiko pasutiju no e-baya prieksejo bmw emblemu , taka tagad jagaida
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
es nemu no ebay.co.uk bet vienalga tur no visas pasaules uzrada, vienkarsi man tur ertak skatiitiees aks notiek ar piegadi cik un kaa jamaksaa, jo com versijai jaiet ieksa katrajaa precee un jaskatas, bet co.uk uzreiz apaksaa paraadaas
Labas cenas.
Labas cenas.
.com versijai man arī parāda uzreiz apakšā.
man gan nee labi bet istaniba tas pilnigi vienalga tapatas co.uk versija rada visas pasaules tirgotajus taka butibu tas nemaina
Labas cenas.
Labas cenas.
paldies būs jāpaskatās!
saņemts un uzstādīts atpakaļ auto audio pastiprinātājs,tgd mūzika sāk atkal sagādāt kaut nedaudz smaida,šajās pelēkajās ielās! http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=23 ... 394#p23394
saņemts un uzstādīts atpakaļ auto audio pastiprinātājs,tgd mūzika sāk atkal sagādāt kaut nedaudz smaida,šajās pelēkajās ielās! http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=23 ... 394#p23394
coupe 2.8
Pasūtīts daciks kas nodod signālu aizmugurējiem stopnikiem no pedāļa lai iedagas stopņiks kad nospiests pedālis + pasūtīts priekšējā bampera reste + pasutits aizmugureja bagaznieka lupina
Labas cenas.
Labas cenas.
Iedzinu garazinā, ziemas miega..,redzes ja bus labs laiks tad vel vrbut kkur aizbrauksu...
e36
+1 ari nolikts ziemas miega bet ar domu ja bus labs laiks tad izmest kadu likumu
Labas cenas.
Labas cenas.
vakar uzlikts termostats ar visu jaunu korpusu un blīvēm tagad salonā ir
Beaidzot mans bumerītis vairs nestāv pie mājas kā piemineklis Vakar vēlu vakarā ar treileri tika izvests uz Piņķiem pie metinātāja ar 15 gadu stāžu Dzirdēju, ka tas esot ahujenn...s metinātājs Beaidzot, beidzot kautkas notiekās
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
uzlikti bleķinieki jo diski ies uz pārdošanu
tad jav driz jasak likt kopaa jo ziema atri paskriesPodziņa rakstīja:Beaidzot mans bumerītis vairs nestāv pie mājas kā piemineklis Vakar vēlu vakarā ar treileri tika izvests uz Piņķiem pie metinātāja ar 15 gadu stāžu Dzirdēju, ka tas esot ahujenn...s metinātājs Beaidzot, beidzot kautkas notiekās
Labas cenas.
Labas cenas.
swīīīt podziņa arī beidzot varēs izbraukt ielāsPodziņa rakstīja:Beaidzot mans bumerītis vairs nestāv pie mājas kā piemineklis Vakar vēlu vakarā ar treileri tika izvests uz Piņķiem pie metinātāja ar 15 gadu stāžu Dzirdēju, ka tas esot ahujenn...s metinātājs Beaidzot, beidzot kautkas notiekās
Man jau liekas, ka abi krāmēsim visu iekšā vienlaicīgi
Beidzot nomainīts stikls priekšējai farai, par vienu darbu mazāk kas uz skati jāpaveic
Beidzot, ne!?Podziņa rakstīja:Beaidzot mans bumerītis vairs nestāv pie mājas kā piemineklis Vakar vēlu vakarā ar treileri tika izvests uz Piņķiem pie metinātāja ar 15 gadu stāžu Dzirdēju, ka tas esot ahujenn...s metinātājs Beaidzot, beidzot kautkas notiekās
dogMA'm vairs nav ko pārmest ("piemineklis, suvenīrs")!
Veiksmi darbos!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …