Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- …
- 451
- chevron_right
Tā nav china, tā ir HELLApoweredgarage rakstīja:Nja,redzeju, bet nu pirmkart automats, otrkart bez m-pakas, treskart bez normaliem diskiem, 4kart kinas optika...
nesaku jau ka slikts,bet nu cena laikam loti ok. izskatas sterila..
Megatrona kompaktam nav Hella ,bet ķīna.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pārpratu, biju domājis citu autoValtersZ rakstīja:Megatrona kompaktam nav Hella ,bet ķīna.
vasarā būs Mpaka , būs normāli diski. tiks nomainītas lampas, automāts paliks, tiks novērsti sīkie defektiņi, un cena tikai palielināsiesRiks* rakstīja:Tā nav china, tā ir HELLApoweredgarage rakstīja:Nja,redzeju, bet nu pirmkart automats, otrkart bez m-pakas, treskart bez normaliem diskiem, 4kart kinas optika...
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Pēdējais labojis Martinsoon - 28 Feb 2017, 20:41, kopā labots 1 reizi.
.Martinsoon rakstīja:.
Es ari ta domaju ka tikai palielinasies..bet vai kads nopirks par tadu cenu..megatrons rakstīja:vasarā būs Mpaka , būs normāli diski. tiks nomainītas lampas, automāts paliks, tiks novērsti sīkie defektiņi, un cena tikai palielināsiesRiks* rakstīja:Tā nav china, tā ir HELLApoweredgarage rakstīja:Nja,redzeju, bet nu pirmkart automats, otrkart bez m-pakas, treskart bez normaliem diskiem, 4kart kinas optika...
teiksim tā man po... ka nepirks, sievai tas auto ļoti patīk, viņa ar to auto pārvietojās, es tik pa retam tieku pie viņa
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Sedans + pliks. Otrs karts sedani ir gavno. Kutinjas tikai ir normalas vai kupejas. Sedans kjipa tas zelta vidus celts tizlakais saja gadijuma.Martinsoon rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... exxdm.html zināms?
Kāpēc tad tirgo?megatrons rakstīja:teiksim tā man po... ka nepirks, sievai tas auto ļoti patīk, viņa ar to auto pārvietojās, es tik pa retam tieku pie viņa
Zelta viedoklisLAKIKS rakstīja:Otrs karts sedani ir gavno. Kutinjas tikai ir normalas vai kupejas.Martinsoon rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... exxdm.html zināms?
Cilvēkam, kurš prasa padomu par auto noteikti ir svarīgi zināt, ka tas ir sedans, un, kā tāpēc to nevajag pirkt.
Piedod, bet sasmējos
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Vismaz vienam "vinter-bīteram" uz ģimeni ir jābūtmegatrons rakstīja:teiksim tā man po... ka nepirks, sievai tas auto ļoti patīk, viņa ar to auto pārvietojās, es tik pa retam tieku pie viņa
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Pirms 1.5 gada bija manā īpašumā,tad bija daudz labākā stāvoklī ,kā šobrīd izskatās.. Izskatās pamatīgi nolaists..
Tilts bija izlūzis..
Motors gan bija tiešām ĻOTI dzīvs.. kā tagat nezinu..
Šī nav Fashija ex?
Mana ex kupeja, kas tagad tur darās nezinu, bet gadu atpakaļ vajadzēja pievērst uzmanību aizmugurējam labajam slieksnim, precīzāk donkrata vietai.. tāda aizdomīga likās.. pārējais viss bija vairāk nekā ļoti labi..
P.S - sludinājums copy paste, bildes arī manas vecās, te kkas bija skatīties dzīvē un teica ka uz 1.7k nevelkot jo visapkārt visādi rūsas burbuļi un vel kkādi sīkumi
P.S.S - diski kā pēcak uzzināju nav oems
P.S - sludinājums copy paste, bildes arī manas vecās, te kkas bija skatīties dzīvē un teica ka uz 1.7k nevelkot jo visapkārt visādi rūsas burbuļi un vel kkādi sīkumi
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Ta tad nekas pratigs no tas kupejas tur nav drosi vairs paldies par infoFashion rakstīja:Mana ex kupeja, kas tagad tur darās nezinu, bet gadu atpakaļ vajadzēja pievērst uzmanību aizmugurējam labajam slieksnim, precīzāk donkrata vietai.. tāda aizdomīga likās.. pārējais viss bija vairāk nekā ļoti labi..
Kāds ir bijis skatīties? Varbūt kāds var kko vairāk pastāstīt?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dlbpe.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dlbpe.html
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383