Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- …
- 470
- chevron_right
Jā, OEM, nemaksā kosmosu
328 atrodu kodu 18111719444, bet 320/323 1 trubai gan neredzu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es pasūtīju līdzīgu no e-bay par 15 usd
https://www.ebay.com/itm/2-0-inch-Exhau ... 2749.l2649
TomSkarsts rakstīja: ↑11 Jūl 2020, 23:01 328 atrodu kodu 18111719444, bet 320/323 1 trubai gan neredzu.
arī 50mm trubai. 60mm baigi neiekrita acīs
edit: https://images.carid.com/hjs/items/pdf/ ... atalog.pdf HJS katalogā tāds arī tikai 50mm
Ar Felony Form uzlikām TA var iziet?
Jā. 2x50 ~, un 320/323 1x60
M3 iespējams bija 2x55 bet negribas sadir*t
Pēdējais labojis TomSkarsts - 12 Jūl 2020, 20:18, kopā labots 1 reizi.
Vai kāds zinošs var izskaidrot kādus r-17 diskus likt ( interesē tieši visi šite -ET, J un kas tur vēl pa slepenajām abreviaturām ) uz e36 ja riepas būs 205/40 un auto sēdināts , nu tālai būtu ok.
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
J ir diska platums collās. ET ir izvirzījums no diska vidus daļas milimetors. Par to otro gan var kāds palabot mani, ja kļūdos.
Ar 205/40/17 bieži tiek izmantoti 8J ET20 diski OEM, kuri nākuši 5. šerijas BMW, piemēram Style 32.
Var iegūt agresīvāku izskatu ar Rondell 0058, AC Schnitzer un citiem diskiem, kuru parametri ir 8,5J ET13, tātad nedaudz platāki un vairāk izvirzīti uz auto ārpusi.
Ar 205/40/17 bieži tiek izmantoti 8J ET20 diski OEM, kuri nākuši 5. šerijas BMW, piemēram Style 32.
Var iegūt agresīvāku izskatu ar Rondell 0058, AC Schnitzer un citiem diskiem, kuru parametri ir 8,5J ET13, tātad nedaudz platāki un vairāk izvirzīti uz auto ārpusi.
Vajag nelielu advice no metinātājiem, karoč pirms 2 gadiem kad metināja sliekšņus, sačakarēja visu grīdu, un tagad nāk ūdens iekšā.
Gribētos sametināt, ir metināmais, bet nav pieredzes, tapēc gribu zināt, kā būtu vienkāršāk , bet normāli savest šito kārtībā.
Cik liels čakars būtu izņemt abus krēslu mountu vietas, izgriezt to caurumaino strēmeli ārā, un iemetināt tur vnk metāla strīpu.
Vai ir kāda vienkāršāka metode?
Gribētos sametināt, ir metināmais, bet nav pieredzes, tapēc gribu zināt, kā būtu vienkāršāk , bet normāli savest šito kārtībā.
Cik liels čakars būtu izņemt abus krēslu mountu vietas, izgriezt to caurumaino strēmeli ārā, un iemetināt tur vnk metāla strīpu.
Vai ir kāda vienkāršāka metode?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Tu gribi sataisīt to gareno daļu pret pašu slieksni, visā garumā?
sēdekļa stiprinājumu aturbt būs easy pa punktmetinājuma punktiem, un turpat piemetināt atpakaļ, bet reāli griezt to visu malu ārā un metināt kko jaunu, galīgi nebūs vienkārši
Ja tas nav super duper restaurācijas auto, es laikam to visu vnk max attīrītu, ar labām gruntīm sagruntēt, šuvju mastiku nokāj, sagruntē, nokrāso un lai stāv
cik saprotu mitrums nāk gar izdedzinātajiem caurumiem kuri radušies no apakšas metinot slieksni? jeb tomēr no sliekšņa paša neiztek ūdens jo nav atstātas ūdens noteces vietas ?
sēdekļa stiprinājumu aturbt būs easy pa punktmetinājuma punktiem, un turpat piemetināt atpakaļ, bet reāli griezt to visu malu ārā un metināt kko jaunu, galīgi nebūs vienkārši
Ja tas nav super duper restaurācijas auto, es laikam to visu vnk max attīrītu, ar labām gruntīm sagruntēt, šuvju mastiku nokāj, sagruntē, nokrāso un lai stāv
cik saprotu mitrums nāk gar izdedzinātajiem caurumiem kuri radušies no apakšas metinot slieksni? jeb tomēr no sliekšņa paša neiztek ūdens jo nav atstātas ūdens noteces vietas ?
M Power or no power..
Jap, caur tiem caurumiem tek ūdens iekšā, tizlākais ir tas ka visvairāk nāk tieši zem tās bļodas kur krēsls skrūvējas klāt.
Es otrā pusē biju noklājis ar mastiku, bet tik un tā nāk iekšā, par to ka ūdenim nav kur iztecēt no sliekšņa ar aizdomājos.
Besīgākais ir tas ka ja orģināli nebūtu metinājis sliekšņus, bet sabāzis kartonu ar grubuli mašīna būtu labākā stāvoklī kā šobrīd.
Es otrā pusē biju noklājis ar mastiku, bet tik un tā nāk iekšā, par to ka ūdenim nav kur iztecēt no sliekšņa ar aizdomājos.
Besīgākais ir tas ka ja orģināli nebūtu metinājis sliekšņus, bet sabāzis kartonu ar grubuli mašīna būtu labākā stāvoklī kā šobrīd.
- ikey07
Klausies ko saka abit, piša baigā. Bija tāpat,beigās vnk aizmetināja caurumus, noslipeju gludu +/- un pa virsu visadi smaki lai nemet mitrumu pftu pftu 2 gadi auto lietotjot cauru gadu paklajs sauss, nekas arī nav progresējis
Iesakiet ludzu kadu brinumlidzekli ar ,ko var smuki atmazgat dzinejtelpu un tas plastmasus
ar kompatu pa brugji
[YOUTUBE] https://youtu.be/PRSoRkM8GcM[/YOUTUBE]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392