Datorlietas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 22
- chevron_right
vairs ebay nemāki?
Māku, māku... Diezgan steidzami vajag, tāpēc izdomāju apjautāties te. Nākošnedēļ pasūtīšu no Ebay.
co.uk pa nedēļu atnāk.
Uz mana sasistā displeja ir rakstīts ''B156XW02 V.2'', bet ir iespēja dabūt ''B156XW02 V.3''... Vai derēs?
Ir te kāds datortārps ? Situācija tāda- uz meitas datora, vīrus aprija ""task meneger"" logus (neredz praktiski neko) tikai tik, kas par progām palaistas.... tur ir varianti, jebšu full reinstal ? p.s. dotārs nebremzē
skaties vai vadi der.Nixon rakstīja:Uz mana sasistā displeja ir rakstīts ''B156XW02 V.2'', bet ir iespēja dabūt ''B156XW02 V.3''... Vai derēs?
https://www.malwarebytes.org/Rons rakstīja:Ir te kāds datortārps ? Situācija tāda- uz meitas datora, vīrus aprija ""task meneger"" logus (neredz praktiski neko) tikai tik, kas par progām palaistas.... tur ir varianti, jebšu full reinstal ? p.s. dotārs nebremzē
Paldies, bet diezko cerīgi neizskatās.. jau pārgāju pāri ar hirens sborku utt. rīt došu atskaiti
nē nu windows jau defaultā ir veselīgi pa laikam pārinstalēt
NU uz meitas datora ko tu ieteiktu ? man uz saviem ir jāsamierinās ar 98 un xp..
nu savam sīcim uz portatīva uzliku ubuntu. nekādu broblēmu pagaidām.
priekš interneta lasītājiem ubuntu ja grib visādas spēles utt tad atkal jau bez win neiztikt.Rons rakstīja:NU uz meitas datora ko tu ieteiktu ? man uz saviem ir jāsamierinās ar 98 un xp..
Ja pareizi saprotu, tad vienas pogas spiediena risinājums vēl nav šai lietai uzmālēts ? ja ?
kādā ziņā?
ja māki uzinstalēt win xp tad ubuntu ir pilnīgs nieks.
ja māki uzinstalēt win xp tad ubuntu ir pilnīgs nieks.
es par sākotnējo problēmu.... tas ubuntu man šķiet priekš gejiem.
ir jau ubuntu visādi tūļi, uz ubuntu bez problēmā iet GTA4.yanks rakstīja:priekš interneta lasītājiem ubuntu ja grib visādas spēles utt tad atkal jau bez win neiztikt.Rons rakstīja:NU uz meitas datora ko tu ieteiktu ? man uz saviem ir jāsamierinās ar 98 un xp..
attiecība uz gejiem- viņiem ir savi klubiņi kur tusēt. , bet ubuntu ir cita opera. :)Rons rakstīja:es par sākotnējo problēmu.... tas ubuntu man šķiet priekš gejiem.
tu ko stāsti cilvēkiem ar veciem dzelziem?
uz vecas mašīnas ar ubuntu vēl zem virtuālās darbināt wine lai kādu gāmi spēlētu?
kur tos resursus antikvariātam smelt???
+ variants ir vienmēr - live cd... backup, tad reintall... vai malwarebytes no safe mode instalēts no usb...
uz vecas mašīnas ar ubuntu vēl zem virtuālās darbināt wine lai kādu gāmi spēlētu?
kur tos resursus antikvariātam smelt???
+ variants ir vienmēr - live cd... backup, tad reintall... vai malwarebytes no safe mode instalēts no usb...
Pēdējais labojis ROYALTY - 15 Mar 2014, 21:33, kopā labots 1 reizi.
lolRons rakstīja:es par sākotnējo problēmu.... tas ubuntu man šķiet priekš gejiem.
nu par sākotnējo problēmu - ar to malware tev būs 3 x poga jānospiež
priekš gejiem ir win 8 un visi gudrie telefoni nu tiem kam patīk vislaik kaut ko paijāt
priekš gejiem ir win 8 un visi gudrie telefoni nu tiem kam patīk vislaik kaut ko paijāt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 22