Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 400
- 401
- 402
- 403
- 404
- …
- 470
- chevron_right
Vai arī lokiem palaiž trosi pretējā pusē, kā man tas bija, un tad brīnies, kāpēc pēc servisa apmeklējuma, rocene ātri vien atkal nestrādāTomSkarsts rakstīja: ↑28 Aug 2020, 17:16un tad samaksājam maz par ATE, reāli ir ABE un rocenei loki nomainīti vienā pusē
Varbūt kāds var ieteikt ko darīt,kad logu tīrītāju mehānismam šofera pusē lec ārā no mehanisma?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Man arī tā bija vienam no auto. Jāmaina bukse...vai arī viss mehānisms.
Ghetto ilgertermiņa variants ir 5mm skrūvi cauri ābolam un kontrējošo uzgriezni apakšā
Jauna "tjaga" maksās gan jau pāris EUR.
Edit:
P.s. tie plastmasi, līdz noslt lekšanas stadijai sadilst ne bez iemesla - ķīlējošs mehānisms - tāpat tas viss ir jājauc, jāsatīra un jāsasmērē
Edit:
P.s. tie plastmasi, līdz noslt lekšanas stadijai sadilst ne bez iemesla - ķīlējošs mehānisms - tāpat tas viss ir jājauc, jāsatīra un jāsasmērē
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Arī bija tāda doma
Instagram - Sandis_e36
Padalieties ar info lar autokrasotājiem
Varbut kadam ir info vai kontakti
Varbut kadam ir info vai kontakti
ar kompatu pa brugji
DogMa vēl nodarbojas ar autoelektriķa pakalpojumiem BMW auto jomā?
Ir kādam info?
Ir kādam info?
Darbojas ,bet vairāk kā hobijs ne pamats.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vari pajautāt: ixt workshop
J9.5 ar et30 r18 priekšā liekot butu smagi arpus arkam?
ar kompatu pa brugji
Kurus?
ar kompatu pa brugji
wannabie plaukts pilets , visi 9.5J bija , centri melni istijas kjip zvaigznes stils ;D
Sveiki, gribēju pajautāt par izplūdes kolektoru. Man ir e36 328 m52b28, nesen servisā pamanīja, ka ir caurs izplūdes kolektors, itkā jāmaina. Jautājums... Labāk ir uzlikt kaut kādu lietotu izplūdes kolektoru vai arī padomāt par labāku tūninga variantu un ko tas variants varētu uzlabot?
Labak bus sporta kolektorsFOMA rakstīja: ↑20 Sep 2020, 21:22 Sveiki, gribēju pajautāt par izplūdes kolektoru. Man ir e36 328 m52b28, nesen servisā pamanīja, ka ir caurs izplūdes kolektors, itkā jāmaina. Jautājums... Labāk ir uzlikt kaut kādu lietotu izplūdes kolektoru vai arī padomāt par labāku tūninga variantu un ko tas variants varētu uzlabot?
Kāda ir adekvāta cena par E9* 335d izplūdi? Respektīvi vajag visu nepieciešamo lai aizvietot 330d izplūdi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 400
- 401
- 402
- 403
- 404
- …
- 470