Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 403
- 404
- 405
- 406
- 407
- …
- 470
- chevron_right
Dominā ir 2.10m augstuma ierobežojums, evis nemaz nevarēs ar auto tur izbraukt
Visam vajadzētu būt ok. Ik pa laikam tur uzrodas kāds eksemplārs kurš nostāv tur pāris mēnešus...
Kāds nezin kurš šo ieķēra?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labs deel's
Der gan kā projekta auto, gan kā labs daily/ziemas auto.
Der gan kā projekta auto, gan kā labs daily/ziemas auto.
Cerēju ka būs pārsteigums, bet nē - virsbūve kā jau pierasts 4cyl
Es, kā jau parasti, neko labu un interesantu tajā dīlā neredzu... sedans kā sedans - nothing special.
Es, kā jau parasti, neko labu un interesantu tajā dīlā neredzu... sedans kā sedans - nothing special.
Cena jau arī tikai 2k euro
''tikai'' jautājumā mums viedokļi nesakrīt es tajā cenu kategorijā noteikti izvēlētos ko citu.
E36 jau var maksāt no 300e - 50k euro atkarībā no komplektācijas/stāvokļa
Es protams arī nepirktu, bet nu vizuāli un fiziski ne-bēdīgs e36 pat ar swapotu motoru sākas tikai no 2k šobrīd.
328 kupeja tādā stāvoklī jau no 3k.
Ir 2020 nevis 2010. Tikai visi dzīvo atmiņās ka pirka nopuvušus nojātus (tikai atmiņās liekas mint) 325 pa 500
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nu nav nav vairs to e36 tik daudz.
Es sacu sakrasojot un visu saliekot,man cena butu virs 4k un pohuj uz citu sāpīti par cenu
Es sacu sakrasojot un visu saliekot,man cena butu virs 4k un pohuj uz citu sāpīti par cenu
ar kompatu pa brugji
Protama nav, bet pieprasījums pēc viņiem arī nav nemaz tik liels. Mans arī izmaksās virs 4k, bet man tas auto ir izklaidei un tas neskaitās
Pēc kā spried ka nav pieprasijums? Man liekas tieši pretēji.
Es tieši šobrīd meklēju auto aktīvai braukšanai, gribu tieši sedanu. Gribu lai ir tikai pats nepieciešamākais, lpg un laba virsbūve, motoru varu ielikt pats. Gāzi jau arī varu bet negribās tik daudz ņemties
Pirms 5 gadiem studenti gribēja jaudu, metinātu reduktoru. Tagad galvenais ir gads pasē un dīzelis
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Cisi normalie izaug no tiem e36 ka ikdienas auto un ja kadam palisk tad kā pfojdkts,hobijsTomSkarsts rakstīja: ↑11 Okt 2020, 23:41Pirms 5 gadiem studenti gribēja jaudu, metinātu reduktoru. Tagad galvenais ir gads pasē un dīzelis
ar kompatu pa brugji
36 pilnīgi mierīgi var būt ikdienas auto.
Personīgi - viņā ir pilnīgi viss manām vajadzībām
# Kondicionieris
# Elektriskie logi
# Manuālis
# Apsildāmi krēsli
# 6 cilindru skaņa
# līdz 10l/100km pilsētā
Nu tagat arī āķis būs, lai var trali vilkt.
Personīgi - viņā ir pilnīgi viss manām vajadzībām
# Kondicionieris
# Elektriskie logi
# Manuālis
# Apsildāmi krēsli
# 6 cilindru skaņa
# līdz 10l/100km pilsētā
Nu tagat arī āķis būs, lai var trali vilkt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 403
- 404
- 405
- 406
- 407
- …