Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 92
- chevron_right
Par lietotāju Gints! Neko sliktu nevaru pateikt,tie kas saka,ka ir liels stāstnieks,pateikšu,ka sanāca uz dullo iepirkt M moldingus,pat neredzot,bet visu atveda tur kur vajadzēja,pagaidīja dienu pat,tā kā sadarbība bij !
Nekā slikta nevaru pateikt!
Nekā slikta nevaru pateikt!
Kāds pazīst personīgi lietotāju "Kaste"???
Pirms apmēram divām nedēļām no viņa nopirku koiles, forumā rakstīja ka viss ir čotka, viss strādā kā nākas.
Satiekoties teica to pašu, jo pats īsti neko nerubīju no tā un paļāvos uz to ka forumā ir godīgi cilvēki.
Aizvakar nodevu autiņu foruma biedram "kaļiks", lai uzliek, beigās izrādījas ka koiles ir pilnīgi nekam nederīgas.
Esmu students, naļiks viegli nenāk un gribētos dabūt to atpakaļ, bet nu lietotājs "kaste" uz pm neatbildi uz telefona zvaniem arī nē.
Pirms apmēram divām nedēļām no viņa nopirku koiles, forumā rakstīja ka viss ir čotka, viss strādā kā nākas.
Satiekoties teica to pašu, jo pats īsti neko nerubīju no tā un paļāvos uz to ka forumā ir godīgi cilvēki.
Aizvakar nodevu autiņu foruma biedram "kaļiks", lai uzliek, beigās izrādījas ka koiles ir pilnīgi nekam nederīgas.
Esmu students, naļiks viegli nenāk un gribētos dabūt to atpakaļ, bet nu lietotājs "kaste" uz pm neatbildi uz telefona zvaniem arī nē.
Jā,žēl,ka tā uzmet! Ka no foruma,lkm nenozīmē,ka neapčakarēs!tataars rakstīja:Kāds pazīst personīgi lietotāju "Kaste"???
Besī tādi kretīni... bet ja kāds pazīst viņu personīgi, būtu baigi nice kāda noderīgs info par viņu.vitjazz rakstīja:Jā,žēl,ka tā uzmet! Ka no foruma,lkm nenozīmē,ka neapčakarēs!tataars rakstīja:Kāds pazīst personīgi lietotāju "Kaste"???
Forumā var piereģistrēties ik viens, tāds lietotājs "kaste" nav nevienam zināms un gan jau viņam ir 1 posts un tas pats kur pārdod beigtas koilas. Pa lielam no tādiem cilvēkiem vari necerēt dabūt atpakaļ naudu, kas manuprāt arī tev kalpos kā laba skola. Mēs visi kādreiz kaut ko nesaprotam un dēļ zināšanu trūkuma iediršamies, bet tas pieder pie lietas. Šādi gadijumi zaudējot naudu mūs iemāca, ka vajag iemācīties kas ir kas, vai vismaz prasīt palīdzību zinošam. Došu tev arī vienu zelta padomu - cilvēki bez naudas, bieži ir bez naudas tādēļ, ka viņi cenšās ietaupīt kapeiku un beigu beigās iediršās un paliek tukšā. Jaunas koilas maksā 170 euro kas manuprāt ir smieklīgāk par krievu tizlajām avārijām. Kā jau forumā cilvēks te bija minējis, ja to nevar atļauties, tad ir jāsāk apsvērt doma iegādāties etalonu. Portams vēlu veiksmi tev dabūt atpakaļ savu naudu, bet ja arī nesanāk, tad mierini sevi, ka tā ir dzīves studiju maksa.
edzis rakstīja:Forumā var piereģistrēties ik viens, tāds lietotājs "kaste" nav nevienam zināms un gan jau viņam ir 1 posts un tas pats kur pārdod beigtas koilas. Pa lielam no tādiem cilvēkiem vari necerēt dabūt atpakaļ naudu, kas manuprāt arī tev kalpos kā laba skola. Mēs visi kādreiz kaut ko nesaprotam un dēļ zināšanu trūkuma iediršamies, bet tas pieder pie lietas. Šādi gadijumi zaudējot naudu mūs iemāca, ka vajag iemācīties kas ir kas, vai vismaz prasīt palīdzību zinošam. Došu tev arī vienu zelta padomu - cilvēki bez naudas, bieži ir bez naudas tādēļ, ka viņi cenšās ietaupīt kapeiku un beigu beigās iediršās un paliek tukšā. Jaunas koilas maksā 170 euro kas manuprāt ir smieklīgāk par krievu tizlajām avārijām. Kā jau forumā cilvēks te bija minējis, ja to nevar atļauties, tad ir jāsāk apsvērt doma iegādāties etalonu. Portams vēlu veiksmi tev dabūt atpakaļ savu naudu, bet ja arī nesanāk, tad mierini sevi, ka tā ir dzīves studiju maksa.
Pilnībā tev piekrītu. Tā pat ir diezgan lēta studiju maksa karmai.edzis rakstīja:Forumā var piereģistrēties ik viens, tāds lietotājs "kaste" nav nevienam zināms un gan jau viņam ir 1 posts un tas pats kur pārdod beigtas koilas. Pa lielam no tādiem cilvēkiem vari necerēt dabūt atpakaļ naudu, kas manuprāt arī tev kalpos kā laba skola. Mēs visi kādreiz kaut ko nesaprotam un dēļ zināšanu trūkuma iediršamies, bet tas pieder pie lietas. Šādi gadijumi zaudējot naudu mūs iemāca, ka vajag iemācīties kas ir kas, vai vismaz prasīt palīdzību zinošam. Došu tev arī vienu zelta padomu - cilvēki bez naudas, bieži ir bez naudas tādēļ, ka viņi cenšās ietaupīt kapeiku un beigu beigās iediršās un paliek tukšā. Jaunas koilas maksā 170 euro kas manuprāt ir smieklīgāk par krievu tizlajām avārijām. Kā jau forumā cilvēks te bija minējis, ja to nevar atļauties, tad ir jāsāk apsvērt doma iegādāties etalonu. Portams vēlu veiksmi tev dabūt atpakaļ savu naudu, bet ja arī nesanāk, tad mierini sevi, ka tā ir dzīves studiju maksa.
Tik pat labi varētu teikt, kas traucēja studentam pa Rīgas bedrainajām ielām braukāt ar oem sēdinājumu? Ja gribējās gūt atzinību, uzmanību no tādiem pašiem, jeb kopumā no nezinīšiem, tad tā tiešām ir karma..
Manupārt,Tev žoklis niezAlpine rakstīja:Pilnībā tev piekrītu. Tā pat ir diezgan lēta studiju maksa karmai.edzis rakstīja:Forumā var piereģistrēties ik viens, tāds lietotājs "kaste" nav nevienam zināms un gan jau viņam ir 1 posts un tas pats kur pārdod beigtas koilas. Pa lielam no tādiem cilvēkiem vari necerēt dabūt atpakaļ naudu, kas manuprāt arī tev kalpos kā laba skola. Mēs visi kādreiz kaut ko nesaprotam un dēļ zināšanu trūkuma iediršamies, bet tas pieder pie lietas. Šādi gadijumi zaudējot naudu mūs iemāca, ka vajag iemācīties kas ir kas, vai vismaz prasīt palīdzību zinošam. Došu tev arī vienu zelta padomu - cilvēki bez naudas, bieži ir bez naudas tādēļ, ka viņi cenšās ietaupīt kapeiku un beigu beigās iediršās un paliek tukšā. Jaunas koilas maksā 170 euro kas manuprāt ir smieklīgāk par krievu tizlajām avārijām. Kā jau forumā cilvēks te bija minējis, ja to nevar atļauties, tad ir jāsāk apsvērt doma iegādāties etalonu. Portams vēlu veiksmi tev dabūt atpakaļ savu naudu, bet ja arī nesanāk, tad mierini sevi, ka tā ir dzīves studiju maksa.
Tik pat labi varētu teikt, kas traucēja studentam pa Rīgas bedrainajām ielām braukāt ar oem sēdinājumu? Ja gribējās gūt atzinību, uzmanību no tādiem pašiem, jeb kopumā no nezinīšiem, tad tā tiešām ir karma..
Nu ko,skatos ka ej nepareizā vizienā. Tev kādas problēmas pret mani? Tev tiešām vajag problēmas?tataars rakstīja: Manupārt,Tev žoklis niez
Nevaino visu pasauli, ka biji tāds, ka tevi uzmeta.
Nu, sagribēji nosēdināt pa glauno, uzmeta, taču diršanās ar katru šī foruma lietotāju tev nepalīdzēs. Es šeti esmu ilgāk nekā tu, mans mazais draugs, tev vajadzētu beigt mētāties ar apvainojumiem, ja vēlies lai tev palīdz.
Vnk aizveries dauni!!!!Alpine rakstīja:Nu ko,skatos ka ej nepareizā vizienā. Tev kādas problēmas pret mani? Tev tiešām vajag problēmas?tataars rakstīja: Manupārt,Tev žoklis niez
Nu, sagribēji nosēdināt pa glauno, uzmeta, taču diršanās ar katru šī foruma lietotāju tev nepalīdzēs. Es šeti esmu ilgāk nekā tu, mans mazais draugs, tev vajadzētu beigt mētāties ar apvainojumiem, ja vēlies lai tev palīdz.
tataars rakstīja:Kāds pazīst personīgi lietotāju "Kaste"???
Alpine, Tu gūsti kautkādu baudu no tā ka pats visur lien meklēt kašķi, labi zinot ka Tevi noliks, jo bezsakarā daudziem piesienies, bet atkal un atkal meklē kašķi un atkal Tevi noliek. Tev kkāds fetišs uz to ka citi tevi noliek? ķer baudu no tā, ka visus izbesī? centies jau Tu baigi gudri runāts, bet nu izlasot visu ko raksti, šķiet, ka esi morāli slims cilvēksAlpine rakstīja:Pilnībā tev piekrītu. Tā pat ir diezgan lēta studiju maksa karmai.edzis rakstīja:Forumā var piereģistrēties ik viens, tāds lietotājs "kaste" nav nevienam zināms un gan jau viņam ir 1 posts un tas pats kur pārdod beigtas koilas. Pa lielam no tādiem cilvēkiem vari necerēt dabūt atpakaļ naudu, kas manuprāt arī tev kalpos kā laba skola. Mēs visi kādreiz kaut ko nesaprotam un dēļ zināšanu trūkuma iediršamies, bet tas pieder pie lietas. Šādi gadijumi zaudējot naudu mūs iemāca, ka vajag iemācīties kas ir kas, vai vismaz prasīt palīdzību zinošam. Došu tev arī vienu zelta padomu - cilvēki bez naudas, bieži ir bez naudas tādēļ, ka viņi cenšās ietaupīt kapeiku un beigu beigās iediršās un paliek tukšā. Jaunas koilas maksā 170 euro kas manuprāt ir smieklīgāk par krievu tizlajām avārijām. Kā jau forumā cilvēks te bija minējis, ja to nevar atļauties, tad ir jāsāk apsvērt doma iegādāties etalonu. Portams vēlu veiksmi tev dabūt atpakaļ savu naudu, bet ja arī nesanāk, tad mierini sevi, ka tā ir dzīves studiju maksa.
varbūt tev pēdējais laiks griezsties pie psihoterapeita
Nedomāju,ka laiks,kuru Tu esi reģistrējies portālā dod Tev spēka punktus.
Alpine rakstīja:Nu ko,skatos ka ej nepareizā vizienā. Tev kādas problēmas pret mani? Tev tiešām vajag problēmas?tataars rakstīja: Manupārt,Tev žoklis niez
Tavs šis 12 posts 3 gadu laikā, pilnīgi bezjēdzīgs.xarlboro rakstīja:Nedomāju,ka laiks,kuru Tu esi reģistrējies portālā dod Tev spēka punktus.Alpine rakstīja:Nu ko,skatos ka ej nepareizā vizienā. Tev kādas problēmas pret mani? Tev tiešām vajag problēmas?tataars rakstīja: Manupārt,Tev žoklis niez
Es šeit varu rakstīt ko gribu, neviens to neuztvers nopietni, jo nespēj lasītajā iedziļināties.
Man uzdirš ar lamāšanos un rupjību, es pretī ar cinismu un humoru, melno humoru ( iesaku jums paskatīties ''melno čūsku'' Rovans Atkinsons, tad kad viņš vēl netēloja muļķi, jo viņam bira tādi teksti, nosmieties riktīgi )
Nu jau šeit man ir uzdirsis katrs, kam nav slinkums, un tas turpinās. Vai jūs saprotiet, ko tas nozīmē no psiholoģijas viedokļa?
Tas ir līdzīgi, kā kādu pamatskolā apcelt, jo viņu apceļ visi, ja to nedarīsi, kļūsi tāds pats kā apceltais. Paiet gadi, viss ir mainījies, visi pieauguši, katram sava dzīve. Tuvas paralēles ar tagad notiekošo, jūs jau apceļat tikai tāpēc, ka to dara visi.
Un kāda tam jēga? Nekāda, pilnīgi nekāda. Esmu ar vairākiem privāti uzsācis PM sarakstes, kur atbildēs pamatā saņemu vienu vārdu ''lohs'', tas lieliski raksturo šo un šī foruma intelektuālo līmeni. Nē, es no šejienes nepazudīšu, jo pa lēto var iegādāties detaļas.
lietotājs "kaste" uzradās un pats atgrieza naudu
Labi ka tā viss nokārtojas.
@alpineAlpine rakstīja:Tavs šis 12 posts 3 gadu laikā, pilnīgi bezjēdzīgs.
Es šeit varu rakstīt ko gribu, neviens to neuztvers nopietni, jo nespēj lasītajā iedziļināties.
Man uzdirš ar lamāšanos un rupjību, es pretī ar cinismu un humoru, melno humoru ( iesaku jums paskatīties ''melno čūsku'' Rovans Atkinsons, tad kad viņš vēl netēloja muļķi, jo viņam bira tādi teksti, nosmieties riktīgi )
Nu jau šeit man ir uzdirsis katrs, kam nav slinkums, un tas turpinās. Vai jūs saprotiet, ko tas nozīmē no psiholoģijas viedokļa?
Tas ir līdzīgi, kā kādu pamatskolā apcelt, jo viņu apceļ visi, ja to nedarīsi, kļūsi tāds pats kā apceltais. Paiet gadi, viss ir mainījies, visi pieauguši, katram sava dzīve. Tuvas paralēles ar tagad notiekošo, jūs jau apceļat tikai tāpēc, ka to dara visi.
Un kāda tam jēga? Nekāda, pilnīgi nekāda. Esmu ar vairākiem privāti uzsācis PM sarakstes, kur atbildēs pamatā saņemu vienu vārdu ''lohs'', tas lieliski raksturo šo un šī foruma intelektuālo līmeni. Nē, es no šejienes nepazudīšu, jo pa lēto var iegādāties detaļas.
Šoreiz akmentiņš arī Tavā lauciņā.
Bieži vien ir Tavi komentāri vietā un ar kārtīgu ironiju/sarkasmu/humoru. Interesanti lasīt un pasmieties. Tomēr dažreiz ir arī skats, ka esi aizrāvies un sāc jau nevietā un bez loģikas vienkārši kaut ko iepļūtīt.
Kurš personīgi pazīst lietotāju Tazx ? Iesmērēja man salauztu LSD, negrib naudiņu atdot. Pasveiciniet un atgādinat, ka ja aizmirsis manu tel.nr., tad var PM atsūtīt. Slinkums braukt ciemos uz Ropažu ielu.
Kungi ... Tazx izrādījās lāga zellis. Kurš neveiksmīgā kārtā nopirka kaķi maisā un pārdeva to man. Tā kā visus akmeņus ņemu atpakaļ. Vienojāmies, ka atbildību uzņemamies 50/50.sirmais rakstīja:Kurš personīgi pazīst lietotāju Tazx ? Iesmērēja man salauztu LSD, negrib naudiņu atdot. Pasveiciniet un atgādinat, ka ja aizmirsis manu tel.nr., tad var PM atsūtīt. Slinkums braukt ciemos uz Ropažu ielu.
Tik vēlos atgādināt, ka e36.lv mēs te viens otru caur 1 vai 2 cilvēkiem pazīstam. Un nevajag censties kaut ko iesmērēt un apmest! Manā gadījumā, daļēji arī mana vaina, ka neizjaucu reduktoru 1. dienā, bet gan tikai pēc 3 nedēļām, kad sanāca laiks. Taču es kad pērku kaut ko no e36.lv lietotoājiem, tad uzticos viņiem. Negrausim savu reputāciju! Protams, ja es būtu uzlicis to reduktoru un tad salauzis, tad šeit nevāvuļotu. OK peace! Dzīvosim draudzīgi.
Esiet uzmanīgi sadarbojoties ar lietotāju vitjazz, kurš piedāvā pārlīmēt griestus. Norunā tikšanos, bet uz to neierodas un neatbild uz zvaniem. Tipisks piedirsējs!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 92