Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 451
- chevron_right
Gribeju uzprasiit,cik izmaksas atdziit e36 no Vacijas(neskaitot auto cenu)+registracija un ko vel vajg nokartot?
Instagram - Sandis_e36
350 - 450 eiro + registrācija 330 ls.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Sidnas rakstīja:Gribeju uzprasiit,cik izmaksas atdziit e36 no Vacijas(neskaitot auto cenu)+registracija un ko vel vajg nokartot?
celsh uz vaciju ~100eur, numuri no 69eur~130eur ja njem dzeltenos nr ja sarkanos tad ~250eur un celsh atpakal vismaz 2 baakas ~200eur + polijas baanis 3 reizes pa 13 zlotiem un vienreiz 19,90 zloti
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Instagram - Sandis_e36
Nosacīti skaists, kkas uz čigānstyle velk.
Tu tiešām šo gribi, par tādu cenu???
bienigi kas smuki izskatas tas ir diski
lampas salons
bet istaniba no harenizet varetu but kopts auto
lampas salons
bet istaniba no harenizet varetu but kopts auto
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nja varētu būt gan....tikai tā cena....ir nedaudz par daudz...
mnjaa cenu nepaskatojos, par tadu cenu jav var dabut labi e36 kabri 2.8 vacija
vai atdzit no UK e36 m3 kabrio, ar visam registracijam, parliksanam u.t.t par tadu ciparu ja ne vel paliktu pari
vai atdzit no UK e36 m3 kabrio, ar visam registracijam, parliksanam u.t.t par tadu ciparu ja ne vel paliktu pari
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Kādi ir ārzemju portāli, kur skatīt E36???
Vācijā, Anglijā, ASV, kur vēl? un kā arī kādi (nosaukumi)?
Moš kaut kādā Beļģijā, Holandē.....???
Vienkārši meklēju sev nākamo autiņu - līdz ar ko ir visādas prasības grūti ir atrast arī tajā pašā Vacijā!
P.S. ir viens noskatīts ieķš DE, bet gribas tomēr vairākus variantus.
P.S.S. Lūgums ir likt normālu info, nevis liet info ne par ko!!!
Vācijā, Anglijā, ASV, kur vēl? un kā arī kādi (nosaukumi)?
Moš kaut kādā Beļģijā, Holandē.....???
Vienkārši meklēju sev nākamo autiņu - līdz ar ko ir visādas prasības grūti ir atrast arī tajā pašā Vacijā!
P.S. ir viens noskatīts ieķš DE, bet gribas tomēr vairākus variantus.
P.S.S. Lūgums ir likt normālu info, nevis liet info ne par ko!!!
http://www.jouker.lv/
pačeko te!
SAkatos, tev ar līdzģi kā Rolandam sākusies e-epopeja ar jauna auto meklējumiem!
pačeko te!
SAkatos, tev ar līdzģi kā Rolandam sākusies e-epopeja ar jauna auto meklējumiem!
Kpc vienmēr mani jāpiemin
Paldies!!!erda rakstīja:http://www.jouker.lv/
pačeko te!
Auto bez defektiem http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fbkeb.html
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Tas jau feik sludinājums
nu teiksim tā ka nezinu gluži par reikam un parejiem pribambasiema bet taisniba te ir ļoti liela! esmu skatijis šo auto! kapsēta uz riteņiem!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nu ja tas sludinājums ir īsts,tad cena par kādu viņu grib notirgot ir kosmos manuprāt
kadu laiku atpakal vins tirgojas laikam pa 1300ls! tad kad mekleju dizelauto, tad šo apskatiju, vins stav rumbulaa!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 451