Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- …
- 470
- chevron_right
Blje,velvienz ķimiķis
Man viņam nav korozija vispar.kuzavs parkrasots un apakšā viss apstradats un plasmasos kur kuzava apakşu neredz.
Man viņam nav korozija vispar.kuzavs parkrasots un apakšā viss apstradats un plasmasos kur kuzava apakşu neredz.
ar kompatu pa brugji
Nu tad pacel uz pacēlāja un kvalitatīvi nofotogrāfē sava Audi apakšu un publisko to šeit, nevis visiem atbildi ar uzbraucieniem, lai visi varam spriest par CSDD adekvātumu tava Audi korozijas izvērtēšanā.
Cipruss nekad nekļūdās. Viņš ir visvarenais viszinīguma dievs. Par viņu labāka nav. Un ja TU nedomā tākā viņš TU esi LOHS.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Neviens jau necepjās, tikai nosit laiku bezjēdzīgi argumentējot internetā
Te kungiem apraksts par d3 kuzavu kurš sastav tikai no aluminija un velreiz,aluminijs nerusē
Bet nu jau braucam liekas galejibas,jo te cilveki doma ka oksidešanas ir korozija-bezjedzigi te rakstit vairak
Valter,Dievs rakstas ar lielo burtu
Un pedejo reizi,iršana un risešana ir divas dažādas lietas ķimiķi
Bet nu jau braucam liekas galejibas,jo te cilveki doma ka oksidešanas ir korozija-bezjedzigi te rakstit vairak
Valter,Dievs rakstas ar lielo burtu
Un pedejo reizi,iršana un risešana ir divas dažādas lietas ķimiķi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Runajot par rūsu. Varat ieteikt kādu student/speciālistu kam ir vieta un metināmais kas var ziemas miseni pa lēto sametināt, jeb arī varbūt kādam no jums pašiem nav ko darīt pa tumšajiem vakariem?
Auto atrodas Cēsīs so būtu kruti no tā gala, bet labprāt arī atdzītu uz Rīgu.
Auto atrodas Cēsīs so būtu kruti no tā gala, bet labprāt arī atdzītu uz Rīgu.
Kādam aizskartas jūtas , ko vari raudāt , ka tavs pusfabrikāts netika balsošanā?
Šķiet, ka kādam ir grūtības saprast ka rūsa ir korozija, bet korozija ir ne tikai rūsa.
Nav vispar aizvainojima.man nav dzives merķis tikt kkados kalendaros
Raudašana ir par to,ka liek visadus sudus un cer ka cilveki priecasies
Pag,tas e46 sudaini aplimetais ir tavs?
Pēdējais labojis cipruss18 - 20 Nov 2020, 21:52, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Viss ir saprotams ,bet tam.auto nav rūsa.par to ir cepiens
ar kompatu pa brugji
Uuj kā sāp sirsniņa par kkocipruss18 rakstīja: ↑20 Nov 2020, 21:49Nav vispar aizvainojima.man nav dzives merķis tikt kkados kalendaros
Raudašana ir par to,ka liek visadus sudus un cer ka cilveki priecasies
Pag,tas e46 sudaini aplimetais ir tavs?
Pamato savu "sūdaini" tas ka tev nepatīk , jo tev trūkst iztēles? Sapuva a8 un tgd hāpieraud pilns BMW forums ar to? Whaaat
Ne ne,viss ok
Izskatas ka esi nedaudz bernibā iestredzis,bet katram savs
Sapuva sapuva0
ar kompatu pa brugji
Bērnibu atgādina tava ņaudēšana un pavadīšana 24/7 šeit , karojot ar vienu un to pašu personāžu internetā , tavi uzbraucieni ir tik jēli , ka citreiz pat es nenoturos pierakstīt kādu piezīmi, bet tu kā divu pirkstu pierīte uzvedies žēl noskatīties, forums mirst un tu ar savu debīlo diršanu par visu un visiem , atbiedē jaunos censoņus , jo viņi negrib , lai tu un vēl kāds tev līdzīgais piedirš viņu topikus, jo redz tev nepatīk un sava nepatika ir jāizsaka 25 komentāros.
Ps, nepavilkšos uz tavu līmeni un neatbildēšu tev, jo nu neesmu vienīgais kurš tā domā un tev jau to ir teicis.
Ps neaizmirsti atkal daudz salikt šos mimes
Kura topiks ir no manis piedirsts?
Nu ne es vienigais domaju,ka tavs zibens mcqueen isti neatbilst kalendara izskatam
Forums jau ir piedirsts bez manis te
Nu ne es vienigais domaju,ka tavs zibens mcqueen isti neatbilst kalendara izskatam
Forums jau ir piedirsts bez manis te
ar kompatu pa brugji
VISI !!!Paskaties savas 11582 ziņas
11 000 + ziņu .....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Cirvi,paradi man kaut vienu usera topiku,kur es esmu tagad kko apdirsisi.es apdiršu tadus akstus ka Tu,jo meğina klepot kko neizprotot jēgu un butibu
Piemeram tadu,ka aluminijs fiziski nevar ruset
Oksidacija nav rusešana
Bet nu katrs lai doma ko un ka grib
Piemeram tadu,ka aluminijs fiziski nevar ruset
Oksidacija nav rusešana
Bet nu katrs lai doma ko un ka grib
ar kompatu pa brugji
Rūsa ir dzelzs oksīds
ar kompatu pa brugji
Einštein rūsēšana ir oxidacijas process.. ja paligskolā to nemācija tad nav par to visai pasaulei japastasta...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- …
- 470