Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 292
- chevron_right

šodien uzliku savam bmw standarta atsperes, bet rīt jāliek atpakaļ zemās, nepatīk braukt ar šūpīgu mašīnu 

neliec gan, vismaz vareesi pa pagalmiem vaaleet normaali. ja man kadas uzliktu standarta, noteikti ziemu ar taadaam novanskaatu..

standarta atsperes likšu tikai tad ,kad būs dziļš sniegs, kamēr varēšu tikmēr braukšu ar sēdinātu 

notonēti aizmugurējie lukturi, pagriezieni, miglinieki ar plēvi, tālie ar plēvi un ielikti eņģeļi... Tagad tik jāsasprauž miglām visi štekeri un drošinātāji un jācer, ka ar provodku viss ir kārtībā 

Kādā krāsā tonēji miglas un maybe Tev plēve pāri palika?
un iemet kādu bildīti!

un iemet kādu bildīti!

bembis atkal nosēdināts

Savilku jaunus vadus no būra un grabažnieka vāku... 

Nomainīju eļļu Agip un Comline filtru- 34ls
P.S. tgd uzreiz piedarbinot eļļas lampiņa nodziest, nevis pēc sekundes
P.S. tgd uzreiz piedarbinot eļļas lampiņa nodziest, nevis pēc sekundes

Shodien uzlikts ziemas termostats un uz ziemu nonjemta mufta nost
Degvielas pateerinjsh uzreiz nokritaas 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

tas ir kā ziemas? un no kā ta nokritās,no tās muftas noņemšana?
coupe 2.8

Vasaras termostats atveras pie 88 graadiem bet ziemas pie 92 graadiem
Mufta nonjem ljoti daudz no motora jaudas liidz ar too arii pateerinju ietekmee

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

gadījumā nebraukā ar violetu 3 golfuHazard rakstīja:iebasttas 40mm, vel vietas daaaaaaaudz līdz sparniem, jaliek 70mm un miers majas

coupe 2.8

trakaisOrkaans rakstīja:Vasaras termostats atveras pie 88 graadiem bet ziemas pie 92 graadiem![]()

Eksperimentam veselu stundu auto staaveeja uz vietas un darbojaas dzineejs, temperatuura tureejaas normas robezhaas!
Man ir cita probleema, man drausmiigi leenaam uzsilst dzineejs

šodien sakārtotas aizm. bremzes, saregulēta rocena, uzlikti jaunu bremžu diski un kluči - jā uzmontētas ziemenes uz ziemas r16 diskiem
bik pastradāts ar otu un smilšu strūklu.. 

neesi vienīgais ar tādu šaizi,man a manā uztvere priekš bmw pārāk lēni motors uzsilts! Pagājušo ziem,vispār no mežciema līdz darbam centrā braucot,pat kārtīgi neuzsila,tik pie darba parkojoties,rokoties iekšā kupenās uzsila!Orkaans rakstīja:Eksperimentam veselu stundu auto staaveeja uz vietas un darbojaas dzineejs, temperatuura tureejaas normas robezhaas!
coupe 2.8

Bet kur vareetu buut taa probleema ,ka leeni uzsilst? 

nav ne jausmas,nosākuma domāju,ka moš termostats nefuicē,tipa lielajā lokā strādā,bet nu ta vispār neuzsiltu pie lielā mīnusa,un arī pārbaudīju,ka strādā! Vēl moš kkur ieķēries pečkā kāds gaisa burbulis,bet nu a neesmu pārliecināts,jo pagājušo ziem,kad mainīju dzesēšanas šķidrumu,itkā izdarīju,kā vajag visu. Godīgi sakot nezinu,vnk esmu samierinājies jau ar to! Man pat tgd reāli viņš uz vietas stāvot nekarst,knapi zilajam pa vidu paceļas un viss,ta pēc apmēram 15 minūšu brauciena pa Rīgas piebāstajām ielām,nu tā so so uzsilis ir līdz normālai darba temperatūrai! Vnk to ievēroju ļoti izteikti,jo krasi mainās motora darbība un pat skaņa izpūtēja cita parādās
coupe 2.8

Kautkaadam atrisinaajumam tak jaabuut 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 292