Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 426
- 427
- 428
- 429
- 430
- …
- 470
- chevron_right
Jā, ar tiem aķiem interesanti. Man arī nupat izbeidzās 2gadus vecs akumulators. Nevar gan zināt cik ilgi plauktā stāvejis.
Neatkarīgi no ietilpības mūsdienās akumulatori kalpo divus gadus, ja vairāk tad jau ir pāri paredzētam resursam
muļķības...JānisK-[JK] rakstīja: ↑17 Jan 2021, 23:41 Neatkarīgi no ietilpības mūsdienās akumulatori kalpo divus gadus, ja vairāk tad jau ir pāri paredzētam resursam
90% vaina ir nepareizā uzstādīšana, kapeikas iepišana uz AKB, jo mūsdienās daudz pieejami pat brendīgi, bet lētas klases un kvalitātes AKB kaut vai 60euro cenā par 75Ah, attiecīgi neceri, ka viņš tevi pie -10 vai zemāk nepievils.
Man joprojām ir rūpnīcas aķis, Exide BMW, 2010. gada. 0 problēmu
Realitāte!-AF- rakstīja: ↑18 Jan 2021, 10:59muļķības...JānisK-[JK] rakstīja: ↑17 Jan 2021, 23:41 Neatkarīgi no ietilpības mūsdienās akumulatori kalpo divus gadus, ja vairāk tad jau ir pāri paredzētam resursam
90% vaina ir nepareizā uzstādīšana, kapeikas iepišana uz AKB, jo mūsdienās daudz pieejami pat brendīgi, bet lētas klases un kvalitātes AKB kaut vai 60euro cenā par 75Ah, attiecīgi neceri, ka viņš tevi pie -10 vai zemāk nepievils.
Ar kapeikpišanu nav nekāda sakara.
nu pag, kas tad ir nepareiza uzstādīšana? Sajaukt plusu ar mīnusu, vai nepiereģistrēt neesošā IBM iekš žurkas?-AF- rakstīja: ↑18 Jan 2021, 10:59muļķības...JānisK-[JK] rakstīja: ↑17 Jan 2021, 23:41 Neatkarīgi no ietilpības mūsdienās akumulatori kalpo divus gadus, ja vairāk tad jau ir pāri paredzētam resursam
Es vairāk tēmēju uz to, ka tāds liels brends kā "Varta" izlaiž ziepju traukus priekš 2 gadiem...
Nevajag pist kapeiku un pirkt max lētāko variantu.
Kolēģim iekš E46 2003.gada arī bija rūpnīcas akumulators.
Aķim 17 gadi, Karl, 17 gadi! Ziemā švakāk grieza, bet nekad nebija tā kad auto nepielektu.
Vajag izvēlēties premium segmentu un nebūs jārausta čomi lai brauc piepīpēt.
Aķim 17 gadi, Karl, 17 gadi! Ziemā švakāk grieza, bet nekad nebija tā kad auto nepielektu.
Nedomaju ka te ir pišana kapeiku.gan uz mana ex a8 un bralim uz a8 aķi ātri beidzas un netiek pirkti letākie.gan man gan bračkama aķīśi uz max 2 gadi,bet nu abi dzinēji ir v8 un tos iegriezt ir pasmagiRiks* rakstīja: ↑19 Jan 2021, 10:00 Nevajag pist kapeiku un pirkt max lētāko variantu.
Nezinu vai ta ir taisniba,bet man kkad sen stastija,ka ar visiem xenoniem utt startejot aķis tiek.izrauts sauss -nezinu,nesmu experts
Uz cayenne man ari laikam oem vel stav un startē labi
ar kompatu pa brugji
Pēdējos gadus esmu pircis daudzus aķus, sev un arī čomiem sagādājis ar atlaidēm, ir draugu lokā tirgotāji. Paskaidroja kā mūsdienās ir ar kalpošanas ilgumu. Ja gribi zīmolu tad piemaksā un pēc, bet kalpos līdzvērtīgi ar citiem ražotājiem.
Salīdzināt ar pirms 17,10 gadiem ražotiem nav korekti.
Salīdzināt ar pirms 17,10 gadiem ražotiem nav korekti.
Problema, kāds varbūt saskāries
No reduktora pusasu flanči grib līst ārā. Tam ir kāds izskaidrojums?
Vienigais kas ir darīts, ir videjais reduktors ar mazo pusasu flančiem. Visu vasaru problemas nebija.
auto e46
No reduktora pusasu flanči grib līst ārā. Tam ir kāds izskaidrojums?
Vienigais kas ir darīts, ir videjais reduktors ar mazo pusasu flančiem. Visu vasaru problemas nebija.
auto e46
Iesakiet kadu ādas kopšanas līdzekli,kas jaudīgi iztīra ādu un uzlabo tas izskatu
Audumam arī vajag
Kko,ko izmanto ķimiskas tīrītavas
Audumam arī vajag
Kko,ko izmanto ķimiskas tīrītavas
ar kompatu pa brugji
Ej nu ej... Visvarenais visgudrais Ciporuss kautko nezina ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
teorētiski žurkai varētu arī no ķīseļa paņemt 188 lsd un iemest viņu benzīna korpusā, nomainot lielo zobratu?
Elementi ir garie un isie 2.56-3.07 3.15-4.44
Sanāk ka paņemot elementu no E36 188 2.93 LSD, viņš nemaz nesaderēs ar piem 3.45 attiecību no E34?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 426
- 427
- 428
- 429
- 430
- …