Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 292
- chevron_right
Brutāli izšķaidīta tā plastmasa apkārt radiatoram, nolauzti ventilatora spārniņi, tā ka ir kukuruzņiks uun izvandīti vakar ieliktie miglinieki, shit happens
Izklausaas veiksmiigs brauciens trijniekos
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nez, man liekas pilnīgi normāli, laiks uzlikt TDSa ventilatoru, lai tādi sūdi vairāk nenotiek
Ļoti interesanti bija vērot, kā iesvētas e36tie Tosols, eļļa etc
kam tad eļļa bija ?
mhm, laikam, ka nevienam Vienīgi tik, cik sadega
nu tad man ar manām blīvēm viņa daudz aizgāja, jāpačeko rīt, cik pakritās
HoodieBro rakstīja:Brutāli izšķaidīta tā plastmasa apkārt radiatoram, nolauzti ventilatora spārniņi, tā ka ir kukuruzņiks uun izvandīti vakar ieliktie miglinieki, shit happens
Bet pa spīti visam trīnieki rulzz! ?
Rullētu vēl vairāk, ja tās stulbās bedres aiz līkumu bortiem kādreiz aizraktu
Tikko biju aizbraucis uz veicīti, pīpēju, pētīju auto, izrādās, ka kreiso spārnu arī apakšā esmu ielocījis biš uz iekšu
Uzlikti ziemas ripuļu, iztīrīts salons un nomazgāts auto.
Reanimēts ABS, kurš man nekad nebija strādājis. Tagad nemācēšu bremzēt Nomainīta stūre un sākti bardačoka tūnēšanas darbi (nekritīs kā klavieru vāks vaļā)
Viens no devējiem bija nobeidzies.
Pa brīvdienām saplēsts numura paliktnis, saburzīts numurs, ventilatoram norauti trīs spārniņi un saplēsta tā plastmasa ap ventilatoru + vienā dzesēšanas trubā plaisa un tā rezultātā izspiests tosols.
+ saplēsts lineārais vads uz sūbi.
+ saplēsts lineārais vads uz sūbi.
Veiksmīgs treniņš.
ka tad tu apskati izgaji ar nestradajosu abs?!?marux rakstīja:Reanimēts ABS, kurš man nekad nebija strādājis. Tagad nemācēšu bremzēt Nomainīta stūre un sākti bardačoka tūnēšanas darbi (nekritīs kā klavieru vāks vaļā)
ja nu vienigi jus tur nevalee par to
bet noderiga lietinja tas abs
Pēdējais labojis Armando - 31 Okt 2011, 17:31, kopā labots 1 reizi.
...
es ar apskati izgāju ar nestrādājošu abs. Ja lampiņu izņem tad nedrāž
te vinjus ta nevar ap..st gudri maitas, ir dzirdeti varianti ka nestrtadajosu abs un airbeg lampinas tiek pievienotas kaukur citus piemeram pie ellas spiedienlampinas uz skati lai nodziest, bet sie tak tapat visu to redz, pie kompja piesledzot
iznemt lampinu butu vel trakak, jo to jau vinji vispar uzreiz pamana, ka lampina neiedegas iesledzot aizdedzi!
mums vienigais variants iziet skati ir tiesam savedod auto kartiba,
iznemt lampinu butu vel trakak, jo to jau vinji vispar uzreiz pamana, ka lampina neiedegas iesledzot aizdedzi!
mums vienigais variants iziet skati ir tiesam savedod auto kartiba,
...
Vakar pārtaisīti visi audio kontakti maģa, a to kaut kādi ļumīgi bija palikuši
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45